Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
Az új, rövid vodafone reklámok tökéletesek.
Mindegyiken borult az ég, szar idő van, a szereplő negatív állítást közöl, és mégis frappáns és odafigyelést igényel. -
Integra
titán
a világ legprecízebb reklámja
Bővebben: link
high-qualityre klikk, csak 4 mega
[Szerkesztve] -
Integra
titán
az egész porsche hungaria hálózat roskad az álló autóktól nem csak a welt auto részleg..
de ez a vw ostoba politikája.
meg úgy polírozzák az eladott darabszámaikat a sajtó miatt, hogy ők eladott darabszámnak a kereskedőkhöz kiszállított de nem eladott autókat adják meg hogy még többen tűnjön amit eladtak, míg a többi gyártó a ténylegsen értékesített db számot adja meg. tipikus vw... -
deedee
őstag
nekem az autós relámokban az tetszik,hogy annyira könnyedén lökik az ember arcába,hogy ''csak'' ennyi meg ennyi millió!mintha olyan simán lehetne kipengetni egy átlag fizuból a vételárat.mielőtt megkiabaáltok,hogy részletfizetés is van a világon:sokan belevágnak és ráfáznak.sajnos a mai világban nem tudhatod mit hoz a jövő,lesz e állásod 1-2-3 év múlva.nem hiába van annyi autó a welt autó-nál...pl
-
Integra
titán
toyota csupa gagyi reklámot csinál, tőlükmég igazán jó reklámot nem láttam..
lehet hogy ez is az image váltáshoz tartozott, ha már egyszer ilyen semmilyen design autókat gyártanak, akkor a reklám is passzoljon a semmilyenségével hozzá
audinak nagyon jó reklámjai vannak és a mercinek is, de nagyon ütőseket az utóbbi időben tőlük sem láttam. -
Integra
titán
nem mindegyik ilyen ötletes reklám azért
sőt, rengeteg gáz van közöttük, amiről üvölt a kreativitás minden hiánya..
profi, igazán megragadó autósreklámot nem könnyű megcsinálni. meg nem is olcsó...
de megálmodni igazán nehéz
egy komolyabb reklám 1 millió euró is simán lehet...
egy ilyen alap budget ktgvetésű reklám mint ez a géppisztolyos, egy-két százerez euro
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
Nekem most a Ford Focus-os reklám is bejön
- 3 millió?
- hrrrrrr
- áááááá - annyi nem lehet... -
-
deedee
őstag
ami nagyon nem nekünk készült átlag állampolgároknak:philips reklám:házaspár tengerparti kecót nézeget,a konyhában hiper-szuper philips konyhagépek és a ház előtt meg balaton-nyi úszómedence.tisztára átlag userek,nem?a hűtőgép kb 3-400 k volt......
-
escie
őstag
nem tudom említettétek-e már ezeket...
az én néhány kedvencem:
mostanában az Opel reklámok. főleg az, amikor a kiskölyök kérdi:
-apu, ugye engem jobban szeretsz mint az autódat?
-hát persze, Józsikám. ööö, izé, Pistike. ja, nem, Bandika.
(persze nem ezekkel a nevekkel, de mindegy is.)
meg a másik, nem tudom milyet, de autót reklámoz.
lényeg hogy a fickó fizet a boltban, a pénztáros meg a kezébenyom három nyalókát, hogy ''a gyerekeknek''
aztán beül a gépbe, ahol a ''gyerekek'' két 30 körüli fickó.persze azt reklámozza, hogy mily remek családi autó ez...
szintén autó.az a Renault reklám, amelyikben egy kocsi össze-vissza rohangál mint egy kutya, meg csóválja a hátsó ablaktörlőjét, mintha farka lenne.
-
deedee
őstag
a cool tv reklámjai is kissé durvák.főleg amikor a nyuszika leszopizza a kólásüveget valami meleg műsor ajánlásánál.túlságosan provokatív.persze az egész tv erre épít/mármint a provokatív megnyílvánulásokra/,de akkor is....Kicsit meredek....Amúgy semmi bajom a melegekkel....
-
gyufa
tag
a legjobb reklámja a Boleronak van. asszem így hívják. nagyon komoly, egy 5éves drogos kislány van benne
[Szerkesztve] -
ágika
csendes tag
''Ez még az anyósomat is meglepi'' a lehető legmagasabb hangon énekelve.
Vagy ha valaki látta már a fogyasztóvédelem reklámát. Meg a Rotschild üzletláncét...az jelezze!! -
aesir
veterán
Hétvégi idill...
Teljes nyugiban dolgozunk otthon a párommal, halkan megy a TV, egyszer csak felüvölt a párom:
''Na de mi a faszom az a ginkó...???''
Leestem a székről -
tjhooker464
őstag
Burger Kinges csirkés tehenes kiröhögős? Szerintetek?
-
Den
veterán
vááá az de szar télleg. bemennek a jó kis cukrászdába, ott a jó sok homemade édesség, de a csajnak a futószalagon készült ízetlen tucat szar kell... lol... hát egye
ennek a társa vmilyen duo mikor az elefánt fest de az uncsi, bezzeg a tucat kommersz édesség, na az aztán a fless -
tjhooker464
őstag
válasz
Intelligencs #468 üzenetére
Ez jó ötlet!
Így a reklámoztatók is jobban tudnák mérni a fogadtatást, a néző mindenképp elégedett lenne és még ki se kéne rúgni az illetőt ha nagyon szart csinál
-
aesir
veterán
Nem jut eszembe hirtelen de arról van szó, mikor a csaj ''falánksága nem ismer határt'', meg az ''ő torkossága'' vagy mi a fene.
Nahh attól megintcsak hányok.
Viszont az antigravitációs Bailey's reklám az jó. -
-
Igen az a zene, iszonyat! Az a hangeffekt kegyetlen... Főleg este, amikor lehalkítod a TV-t, ez meg a pofádba üvölt.
Ideje lenne már az interaktív televíziózásnak: ha valami ilyesmit látsz, egy gomb lenyomásával áramot tudnál vezetni a reklám kiagyalójába, zeneszerzőjébe, szereplőibe, illetve az adott csatorna összes dolgozójába -
Out
addikt
válasz
Intelligencs #466 üzenetére
mint a majmok, iq0 egyenek
-
Mondjuk akkor is übergagyi, ugyanis a pizzafutárokra nem a saját számuk van írva, hanem a cégé, amelyik üzemelteti. Vagy gondolod, hogy amikor pizzát rendelsz, személyesen a futárral beszélsz?
Egyébként pedig ahogy ott ugrálnak a háztetőn, hát kedvem lenne egy szívlapáttal fejbeverni őket... -
tjhooker464
őstag
A legrosszabb az a wc tisztítós reklám amelyikben beszél a klozett! Asszondja: kérem foglaljon helyet! LOL!
-
Den
veterán
-
deedee
őstag
az egyik kedvencem:valami kávé reklám.kisfiú rajzol és a családba belerajzolja a szomszéd öreglányt és a póstaládájába teszi az üdvözlőlapot,aztán áthívják magukhoz a magányos nénit.szerintem írtó nyálas,abszolúte a valóságtól elrugaszkodott dolog.nem ilyen a világ...../talán kár...../az egész filmnek semmi köze a kávéhoz.....
-
@rglaaf
veterán
Nekem mostanában a legrosszabb reklám élményem:
Éget,szúr,fúj, fáj ez nem lehet más csak prostata anenóma vagymi, a megoldás rá:
Gentos the freshmaker -
aesir
veterán
-
Lortech
addikt
A teleshop/tvshop reklámok voltak már porondon? Mert azoktól egyszerűen agyvérzést kapok. Pl. nemrég hallottam félfüllel: tizennégynaaap, tizennégynaaap..... aki hallotta már, az tudja miről beszélek.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-boyscout- #450 üzenetére
Nem tudom, de nekem a suzuki - rally szókapcsolatról mindig ez jut eszembe:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest