Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
Origo Hazugság számláló [link] Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik
-
gangstagergo
senior tag
Igen ez engem is aggasztott az elején csak aztán mérlegre állítottam a "Nyugaton" tesztelt AZ-t aminél több millió beoltott esetén volt pár haláleset / egy egyéb súlyosabb mellékhatás és a keletről érkező két nesze jó lesz neked mert a vezető azt mondta vakcinát. Egyiket se tartom jónak de sajnos muszáj valamelyiket választanom
-
gangstagergo
senior tag
Undorító húzás volt a zsírdisznótól bedobni a 100k Pfizer oltást a mai napra. A szombati nyítási ütemet tartani kell és ha ezt nem lépte volna meg akkor lehet ez veszélybe került volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
gangstagergo
senior tag
Egy kis info az AstraZeneca oltással kapcsolatban amit ma kaptam az oltóközponton
Ha esetleg nem megfelelő a kiírt második oltás időpontja akkor az astra@bfkh.gov.hu-n lehet új időpontot kérni.
-
gangstagergo
senior tag
válasz dokee78 #100601 üzenetére
El kell menni oltópontokra és egyeztetni kell az illetékessel, hogy a maradék vakcinára a párod igényt tartana. Én jövő héten intézem el a páromnak, hogy bemehessen. Nincs ebben semmi mutyi még mielőtt valaki félreértené Ők csak örülnek neki, hogy nem kell a nap végén feleslegesen kidobni az oltóanyagot.
-
gangstagergo
senior tag
válasz FrezeR #100870 üzenetére
Ugyanúgy megöli a vírust mint a kézfertőtlenitő. 100% hatékonyság Nem vagyok tudós de józan paraszti ésszel végiggondolva ettől nem fogok megmenekülni a virustól mert maszkot hordani kell így is úgy is és a kezemet is meg kell mosni. Cserébe az orrom nyálkahártyája kiszárad amire majd vehetek kenőcsöt. De persze tudom, hogy erre is lesz majd valakinek 5990 forintja, hogy egész nap szipuzzon
-
gangstagergo
senior tag
válasz Angelina87 #101124 üzenetére
Ha van kiért élned akiket szeretsz akkor igenis félned kell a haláltól.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz lafaty80 #101718 üzenetére
Sajnos a kormány kommunikációja mindig kozemtikázott. Valódi 100%-os védelmet semmi sem ad csak ha megszűnne a vírus terjedése, de kontrolállni lehet az oltással.
Az ő esetében szerintem azért kapott gyógyszeres kezelést mert fennállt nála a komolyabb komplikációk vagy már be is következett. Ránézésre a fickón 60-70 kg felesleges zsír van amiről már megállapították, hogy komoly kockázati tényezőt jelent egy covidos fertőzésnél. Személy szerint egyetlen egy covidos ismerősömnél nem kellett gyógyszeres támogatás a felépüléshez bár ők nem voltak ennyire elhízva.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #101728 üzenetére
Akár ez is benne van a pakliban.
#101729 lafaty80 valódi védelemben nem hiszek. De ha megelőzzük a bajt azzal úgy érzem többet teszünk a semminél.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
válasz Chesterfield #101815 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Novemberi hardverkavalkád
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.