Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st3v3np3t3r

    veterán

    válasz aprokaroka87 #8331 üzenetére

    Megértelek, hidd el...
    Köszi

    De az a rengeteg diák aki otthon marad, mennyire válik mótiváltá hogy amíg otthon van mit tegyen?
    És én?! 3hónapig itthon leszek,panelban?! 12órában a gyerekkel sem lehet játszani.

    Itt most nyilván rajtúk is sok minden fog múlni, az a diák aki nem hajlandó most tanulni, könnyen lehet hogy a jövöjét teszi tönkre végleg.
    Hidd el, ez eddig is benne volt a pakliban, mikor iskolába jártak.Voltak nálunk olyan diákok gyakorlaton, akik többet fogták a telefont mint a szerszámot,abszolút nem érdekelte őket a szakma, csak az volt nekik a lényeg, hogy minimum2sel átmennyenek.Meg is kapták gyakorlatra a karót.

    Másfelől azok a diákok akik most sem akarnak fejlődni, azoknàl miből gondolod hogy majd nyáron menni fog a dolog?Ez kb. odaillik amit az előbb írtam.

    Nyilván sajnos lesznek diàkok akik lemaradnak, de ez kinek a hibája is?
    Ilyen szempontból a lemaradás még mindig jobb mint a lébecolás.

    Mellesleg. Csak hogy példát mutassak, aki teheti az segítsen is az ismerősei körben. A kolegám elég nehéz helyzetben van, mert iskolás a gyereke, villany van,saját laptop van, internet nincs. Van 7előfizum, 2fő 5mobilnet, az egyik mobilnetes sim kártyám kölcsön adtam neki,mert mobilstickje van( kb.2hónapja csináltam meg neki egy vodás Huawei E220-at,hogy megegyen minden sim kártyát). Ők így tudják megoldani a Digitális távoktatást. Anyagilag nem engedhetik meg maguknak a saját netet, nyilván szükösen élnek.

    Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés