- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
ADSl-ről jut eszembe :az axelero-nál a bekötés így működik:
Nemrég(2hete) lett bekötve az ADSL, azelőtt ISDN volt. Egy pasas kijött, hogy gépet beállítsa stb. Itt történt egy kis gubanc, ugyanis a hálókártya betevése után a Windows sehogy sem akart elindulni. Hálókártya kivesz, továbbra sem indul
Végül kiderült, hogy a Win. a hibás. A pasas rendes volt, mindent megcsinált(Ellentétben a 2 évvel ezelőtti ISDN bekötéssel: legalább 2 hétig nem volt oké, de ez egy másik sztori). Mielőtt elment volna szólt, hogy a felhasználónév kibővül ''axelero.hu''-val és hívjuk fel az Axelero és aktiváltassuk a jelszót(Pasas el). Mondom oké, telefonáljunk: felhívom a számot, elkezd valami zene szólni. Végül öt perc után felvette valaki(még szerencse, hogy ingyenes szám). Mondom neki, hogy bekötötték az ADSl-t szeretném aktivizáltatni. Megkérdezi a nevem, megmondom neki. Mondja, hogy várjak egy picit(eltelik 5 perc). Újra beleszól, hogy oké eddig ugye ISDN volt. Mondom igen, most kötötték be az ADSl-t aktiváltatni szeretném. Mondja jó, várjak egy kicsit. Várok, várok, azután beleszól, hogy kicsit még várni kéne mert nagyon lassú a rendszer(!). Végül mondja, hogy 30perc múlva működni fog, a jelszó és a felhasználónév marad(!). Megnéztem a telefonon, a beszélgetés 25percig(!)tartott. Fél óra múlva próba, hát persze, hogy nem működik. Felhívom őket újra. Másik nő veszi fel, felvázolom a problémát, megkérdezi a nevemet, ennek is megmondom, megint hosszú várás, beleszól: ''Elnézést, de nem tudná megmondani, hogy a kolléganő hova aktivizálta az ADSL-t?'' Hát azt hittem lefordulok a székről! Mondom neki, hogy nem tudom. Végül elkezdett össze-vissza kavarni a szerződéssel, meg minden egyéb hülyeséggel.Végül azzal váltunk el, hogy 15 perc múlva működik. A beszélgetés 46percig tartott(sic!).Ezután el kellett mennem otthonról. Körülbelül 22órakor tudtam kipróbálni, hogy működik-e? Miért is működött volna
Megint felhívom őket, egy harmadik hölgy vette fel. Felvázolom a problémát. Erre ő is kéri a nevemet. Két másodperc múlva mondja, hogy a kolléganői rosszul csinálhattak valamit, mert nincs aktivizálva. Ki lehet találni, hogy miket gondoltam akkor arról a két másikról. Szól, próbáljam ki, hogy működik-e. Nagy csodálkozva kérdezem, hogy most?(nem kell fél órát várni?)Mondja igen. Működött! Megköszöntem a segítséget és leraktam. A telefon nem tartott két percig sem!
Mondjuk azóta nincs semmi gond vele, de utána egy napig felváltva röhögtem és anyáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül kiderült, hogy a Win. a hibás. A pasas rendes volt, mindent megcsinált(Ellentétben a 2 évvel ezelőtti ISDN bekötéssel: legalább 2 hétig nem volt oké, de ez egy másik sztori). Mielőtt elment volna szólt, hogy a felhasználónév kibővül ''axelero.hu''-val és hívjuk fel az Axelero és aktiváltassuk a jelszót(Pasas el). Mondom oké, telefonáljunk: felhívom a számot, elkezd valami zene szólni. Végül öt perc után felvette valaki(még szerencse, hogy ingyenes szám). Mondom neki, hogy bekötötték az ADSl-t szeretném aktivizáltatni. Megkérdezi a nevem, megmondom neki. Mondja, hogy várjak egy picit(eltelik 5 perc). Újra beleszól, hogy oké eddig ugye ISDN volt. Mondom igen, most kötötték be az ADSl-t aktiváltatni szeretném. Mondja jó, várjak egy kicsit. Várok, várok, azután beleszól, hogy kicsit még várni kéne mert nagyon lassú a rendszer(!). Végül mondja, hogy 30perc múlva működni fog, a jelszó és a felhasználónév marad(!). Megnéztem a telefonon, a beszélgetés 25percig(!)tartott. Fél óra múlva próba, hát persze, hogy nem működik. Felhívom őket újra. Másik nő veszi fel, felvázolom a problémát, megkérdezi a nevemet, ennek is megmondom, megint hosszú várás, beleszól: ''Elnézést, de nem tudná megmondani, hogy a kolléganő hova aktivizálta az ADSL-t?'' Hát azt hittem lefordulok a székről! Mondom neki, hogy nem tudom. Végül elkezdett össze-vissza kavarni a szerződéssel, meg minden egyéb hülyeséggel.Végül azzal váltunk el, hogy 15 perc múlva működik. A beszélgetés 46percig tartott(sic!).Ezután el kellett mennem otthonról. Körülbelül 22órakor tudtam kipróbálni, hogy működik-e? Miért is működött volna