Aktív témák

• taltos

senior tag

válasz Club #24 üzenetére

Persze, csak az a gond, hogy amíg nem tudod hányadán állsz, addíg toporogsz. Egyik irányba sem mersz elindulni, mert mi van ha másik irányba kellene menni?
    Az elsorvadásban lehet valami! SŐT!!!
    De én valahogy nem vagyok ilyesfajta típus. Egyébként lehet hogy a korosztályom velejárója az egész, nem így képzeltem el régebben az életem... Olyan fura ez az egész! Mondjuk régen sok hülyeséget is elképzeltem, de azért mégis elképzeltem. :)

Egy kicsit MÁS, esetleg OFF
    Szóval megnéztem a minap az utolsó szamurájt, és megfogott valami. Történetesen az, amikor TomC elkezdett játszani a gyerekekkel a tábortűznél. Arra gondoltam, amikor a papám mesélte, hogy minden este társasjátékoztak, vagy sakkoztak, vagy kártyáztak, azaz játszttak! Velem soha nem játszotak a szüleim, mert dolgoztak!!! Persze kellett. Már régen elterveztem(gyerekként), hogy így akarok élni, de csak a film kapcsán jutot eszembe ez az egész természetközeliség! Az, hogy mennyire el lehetne éldegélni FULL boldogan akkor is, ha egyáltalán nem hajtanánk az újabb autók, mobiltelefonok, számítógépek, stb. után!
    Egy kicsit olyan érzésem volt (és van is), hogy ez az egész világ tök mocskos, és egy kicsit ''vissza kellene lépni'' az elemekhez. Mondjuk paradicsmot termeszteni a kertben, meg ostorfonást tanulni a szomszéd 95 éves Pista bácsitól! Egy kicsit több időt fordítani az emberekre, és kivonni magamat a világ ''fényei'' alól.
    Szerintem az emberek 95 % -nak titkon ugyanez az igénye (ki ne hatódna meg egy erdő közepén lévő tisztás láttán), de azért mindenki a ''másik'' világot választja!
    Ez is olyan értetlen helyzet.

Most eszembe jutott egy tantárgy, amit tavaj vettem fel egy elméleti fizikusnál. Ő írta a jegyzetében, hogy valanol németországban járt, egy ipari parkban, és volt az ipari park közepén egy ''stadion'', valami kertféleség. Bementek, és azt mondta, hogy mindenkit letaglózott, ami bent volt! Egy iszonyúan szép erdőrész lekerítve! Az idegenvezetőjük elmondta, hogy mielőtt ide ipari park épült volna, látóhatárig ilyen erdő volt! A tanár le tudta volni köpni az embereket, amikor kijöttek onnan...
    Iszonyú, nem?

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés