Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
TeebyKay #584 üzenetére
sok mindent vettem már a4-től. gyorsak és korrektek voltak mindig (egyszer kifelejtettek a rendelésből egy cpu hűtőt, ami nekem gyorsba kellet, hogy össze tudjam rakni a gépet és másnap tudjak vele dolgozni, így az egyik sráccal meg tudtam beszélni, hogy meló után elhozza nekem egy sörözőbe, ahol egy sör mellett még jól el is beszélgettünk
) gariztatni eddig nem kellett nekem náluk semmit.
-
Celithrandi
addikt
válasz
TeebyKay #578 üzenetére
pcx ről még az életben nem is hallottam, pedig it-s vagyok. http://compker.hu/ céget teszteltem a héten, a rendelés + vásárlás az gyorsan és biztosan ment + a legolcsóbb bolt jelenleg ahogy néztem. garanciális tapasztalatom nincs velük. akvával én azon vesztem össze garanciafutár intézéskor, hogy nem akarták ingyen visszavinni a monitort amit rendeltem, mert nem volt hibás. ami igaz is volt, csak éppen nem találtam megfelelőnek azt, hogy egy FULLHD monitor, amire rá is van írva nagy betűkkel nem kapott digitális csatlakozót. tehát dsub volt a hátán. Szerintük az én hibám volt, hogy nem néztem meg, hogy milyen bemenetei vannak, szerintem meg nem az én hibám ha egy termék nem felel meg a ráírt szabvány követelményeknek (a bemeneteket meg nem néztem meg, mert mind1, hogy dvi vagy hdmi nekem)
+ utána elég nagy anyázás volt abból, hogy kijött a futár, de elküldtem, mert pénzt nem hozott. szerintük az normális, hogy én kp ban kifizettem a futárnak ők meg majd visszautalják a cég számlájára pár héten belül. szerintem meg ha kp ban fizetek azonnal, akkor visszirányba is így működik.
no 1 hét jókurvaanyázás után beutaztattam inkább saját pénzen a monitort, elvettem a kp-t és az életben többet nem vásárolok se én se a cégem náluk. az elmúlt 10 évben igaz nem húdesokat, de 1 misit biztos kifizettem a cégüknél, ezért nem igen tetszett a szarakodásuk.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
TeebyKay #574 üzenetére
Szerintem az legyen mérvadó, melyik üzletnek a legmegbízhatóbb a garanciális ügyintézése, ha esetleg valami meghibásodik vagy netán eleve hibásat kapsz valamiből. Erről kellene minél több infót gyűjteni és aztán dönteni honnan is rendeld a gépet. Ha jól tudom mindhárom üzletnek van ingyenes garanciaszolgáltatása, bár ebben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ukrajnai háború
- Tenisz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest