Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Kisebb cégeknél, személyesebb közegekben el lehet ilyen temperamentumosabb fellépéseket is képzelni, bár az ökölrázás azért átlép itt is egy hátárt szerintem és nem biztos, hogy jól összecseng a mondanivalóval (felelősségtudat). Nagy cégeknél nyilván sokkal diplomatikusabb keretek között célszerű az általad leírtak miatt is, pl. inkább tömeges felmondási opció.
Hozzáteszem én elsősorban univerzálisabb megoldásokat szorgamaznék. Rendkivül sok területen születtek manapság a technikai működés szempontjából invazív, illetve komoly adminisztrációs terheket okozó törvényi erejű szabályozások, pl. adatvédelem, szerzői jogok, tartalommoderáció, stb... Ezek a kritikus infrastruktúrák üzembiztosságához képest (soroljuk a NIS2-t is inkább az adatvédelemhez) sokkal másodlagosabb érdekek, mégis tudomásul vette őket a társadalom és a szakma is. Ebből tehát nekem egyenesen következne, hogy a politikára érdemes lenne a mostani eseten felindulva nyomást gyakorolni, hogy az üzembiztossági aggályok csökkentése érdekében a felelősségteljes szoftverüzemeltetéshez optimális körülményeket (pl. minimum a felelős technikai vezetők határidők és egyéb szűk keresztmetszetekkel kapcsolatos egyfajta vétójoga a managementben) és kellő méretű cégek esetén az ehhez még indokolt technikai-struktúrális keretrendszereket törvényi erővel kényszerítse ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nyaralás topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest