-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #117429 üzenetére
Hogyan küzdhetne a bajnoki címért?
Max. akkor, ha a Juvét megint kitiltják a Seria A -ból... -
máyköl
veterán
Hazardot sajnálom a legjobban... Szerintem kijelenthető, hogy kinőtte a Chelsea -t.
-
máyköl
veterán
válasz jbalint18 #117379 üzenetére
Madrid szurkoló vagyok 2002 óta, nem szoktam facebookon kommentelgetni...
Azonban a tegnapi meccset teljesen jogosan nyertük meg, ezt Simeone is elismerte. (ritka tőle az ilyen megnyilvánulás)Tibivel sem értek egyet, hogy a Madrid szurkolók már csak ilyenek. A kedves katalán szurkolók facebook kommentelői pont ugyanezen a színvonalon vannak, ne legyenek már illúzióink. Nem pökhendiek? Ne nevettess már, nézd meg a La Liga Hungary facebook oldalt, fájdalmas ami ott folyik.
Ott van példuál a kedves Blaugrana.hu tegnap esti poszjta. Siralmas. Minden negatívum amit össze sikerült szedni a Real Madriddal kapcsolatban tegnapról, azt megírták egy poszt formájában. Egy Barcelona fan oldal, érted. Persze kommentekben pár higgadt agyúbb Barcelona szurkoló megemlíti neki, hogy nem volt ennyire egyoldalra billenő a mérkőzés:
"Vinicius esete nem elég, hogy kint volt, de még szabálytalanság se volt Viszont tegyük hozzá, hogy Grizmann gólja előtt szabálytalan volt az Atletico."
Az oldal adminja viszont ebben a stílusban válaszolgatott a kommentekre:
"Video Assistant Realmadrid az ottani rövidítés elnevezése."
"A perez által fizetett bírók szerint, nem. Amúgy igen, szabályos volt."
"Ez azért lehet, mert Te nem perez-euróból kialakított szemüvegen keresztül nézted meg az esetet."Kedves Tibi, a Barca szurkolók nem pökhendiek? Az egyik legnagyobb magyar barca fan oldal írta a fenti sorokat, az ember látható hogy teljesen beteg, világtalan, és Perez szindrómája van.
Ha már Barcelona oldal adminjaként a madridi derbivel szeretnék foglalkozni az oldalomon, akkor legyek annyira korrekt, hogy megemlítem azt a hibát is, ami az Atleticot segítette. Segítek, ez nem fog megtörténni soha. Ahogy az sem, hogy ha egy madridi derbin majd csak az Atletico kapna bírói segítséget, akkor a Blaugrana.hu -n poszt megjelen a hibás bírói esetekről. Ezt most lefogadhatjuk, nevezd meg a tétet. Tényleg ekkora feladat konzekvensnek lenni?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #117240 üzenetére
szorosan kapcsolódik
-
máyköl
veterán
Ma 34 éves Ronaldo. 1 éve maradt szerintem még.
Gondolkozom egy Juve meccsen, nem láttam még Ronaldo -t élőben játszani, lehet csúnyán megbánnám ha kihagynám...
Juvésok, hol érdemes jegyet venni? -
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #117180 üzenetére
igen, sajnos sokszor csak így tolják fel az adott játékos árát mégjobban...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #117045 üzenetére
"Hazard szerintem garantalt, foleg ha a Chelsea lecsuszik a BL-rol."
Ugyanezt gondoltam nyárra, hiszen tavalyi szezonban ugyanennyire udvarolt a Madridnak, és ugyanúgy nem jutottak Bl -be, de nem jött. Nem kell Pereznek, tiszta sor...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #117038 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz máyköl #117031 üzenetére
kissrác koromban mikor Raúl volt a király Madridban (90 -es évek vége kb.) a szüleim Olaszországba jártak áruért amit itthon eladtak, így gyakorlatilag heti 2x fordultunk meg Olaszországban... Jól emlékszem, mindig Madrid mezben voltam, szerettem zrikálni az ottaniakat, meg rongyosra hordtam azt a mezt, kint pedig mindenki nézett, hogy ez a hülyegyerek miért van madrid mezben, mikor ott Del Piero, Zidane meg Totti volt a sztár akiért mindenki megőrült... Anyámék persze tűrték a nevetéseket az olasz piacon amit én miattam kaptak, de én büszkén mutattam a mezem hátuljára, és kiabáltam olaszul hogy Raúl a király...
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #116196 üzenetére
sajnos igazam lett.
-
máyköl
veterán
Atalantánál mi folyik?
Legtöbb gól a Seria A -ban, erre ma 3-0 -ra ütik a Juvét... -
máyköl
veterán
válasz simondr #116916 üzenetére
Van még hátra egy bombaformájú MU, Spurs, Chelsea, a most City -t verő Newcastle pl... 14 meccs még nagyon sok szvsz, a kicsik is bármikor tudnak meglepetést okozni. Nem igazán volt ennek a Pool -nak idén még mélypontja, én meg nem sok csapatot láttam akik végig toltak egy teljes szezont mélypont nélkül. De ne legyen igazam, én is őket szeretném bajnoknak látni...
-
máyköl
veterán
válasz Enzolord #116827 üzenetére
Én aztán nem vagyok valami nagy PSG szimpatizáns, sőt a United sokkal közelebb áll a szívemhez, de 30% -ot ha adnék max. a MU -nak, forma ide vagy oda...
Az a United védelem egyébként is sebezhető, Spurs ha elég tökös lett volna gurít egy 5 -öst lazán, hát Mbappé -éknek szerintem nem lesz egy nagy falat. -
máyköl
veterán
Mindenki szerint kiesik a Madrid?
-
máyköl
veterán
Nagyon de nagyon le van maradva a Madrid jelenlegi kerete a Barcelonáéhoz képest...
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #116671 üzenetére
Akkor bocsánat, a legutóbbi 6 gólját néztem meg a Genoában, abból 4 tizenegyes volt.
-
máyköl
veterán
válasz KisTücsök #116598 üzenetére
"Meglenne oldva a jobb szél legalább 5 évre."
Hát nem tudom, én pont a kora miatt vagyok egy kicsit bizonytalan. 25-26 évesen kellett volna, hogy jöjjön. 5 év múlva ő már 33, 33 évesen nagyon kevesen tudták hozni még a klasszis szintet. Egy bizonyos Cristiano tudta, de Hazard -ban ennyire nem vagyok biztos...
Akkor már inkább Mbappe, akivel tudunk tervezni 12-13 évre is akár.
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz Tibiajax #116401 üzenetére
mármint lelkileg, vagy a játékban? nyilván nem ismerem a portugált személyesen, de khm, nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy nem egy kellemes kollega/főnök. azt hiszem volt már minannyiunknak kibírhatatlan munkatársa, szerintem mou -t meg kell még ezzel is 3x szorozni. jól emlékszem, rendesen keverte nálunk is a sz@rt, ramos és ronaldo nem is beszéltek már egymással a végén, majd több csoportra szakadt az öltöző, volt aki roni mellé állt, volt aki ramos mellé, meg olyan is aki casillas -t pártolta. egy a lényeg, csapatra nem is hasonlított akkoriban a madrid.
aztán lehet tényleg csak csak annyiról van szó, hogy utána hagyják játszani a játékosokat... egy sáncheznek nem tudom elképzelni, milyen védekező típusú csapatban menne a játék. hát a vérében van a támadó futball, nem is értettem miért kellett ő mourinho -nak.persze az igazság valahol félúton lehet, felszabadulnak a játékosok lelkileg is, és taktikát nézve is.
-
máyköl
veterán
Elképesztő mi történéik 1-1 csapattal, miután lelép Mou. Annó ugyanezt láttam a Madridnál is.
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116334 üzenetére
Bielsa
Mióta könyörgök, hogy hozzák őt Madridba...
-
máyköl
veterán
válasz ZavaBalazs #116274 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de nem ő az első számú RB?
-
máyköl
veterán
válasz ZavaBalazs #116272 üzenetére
Kimmich?
-
máyköl
veterán
válasz Tibiajax #116258 üzenetére
Vitatkoznék. Sokszor láttam már játszani a dánt, szerintem Madrid szint.
Persze nem olyan látványos a játéka mint Isconak, de nagyon jó szervező képességei vannak. Inkább Krooshoz hasonlítanám játékstílusában.
Nyilván a 250m € egy nagy vicc, főleg úgy hogy kb be van kakilva egy ideje a Spurs, mert nagyon úgy tűnik nem bírják maradásra bírni...szerk: Isco, Marcelo kuka?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz dracox #116206 üzenetére
Egyesek szerint stadionra gyűjt, mert nem kapta meg a szükséges anyagi támogatást hozzá a befektetőktől, mások szerint szimplán magára vette az évekig tartó kritikákat, hogy csak nagy neveket nagy pénzért igazol, és most épp megmutatja hogy tud évekig ismeretlen brazil srácokból csapatot csinálni.
Akármi is van a háttérben, kezd tűrhetetlenné válni a helyzet. Lassan arra a Lucas Vazquezre épül a csapat, akin a kezdetektől látszott hogy nem Real Madrid szint egy pillanatra sem. A nagy sztár, a csapat lelke jelenleg az a Bale, aki kb. 3 éve formán kívül játszik.
Asensio kezdeti formájának semmi nyoma nincs, mocskosul önző és haszontalan a játéka hétről hétre. Benzema pedig a pont az i -re. Szerintem azt már direkt csinálják.Aki kreatív lenne a középpályán és támadást tudna építeni, az kikerült teljesen a csapatból, alig kap játékpercet (Isco).
Véleményem szerint új csapatot kell csinálni Madridban. Egy Cristiano utáni korszak, meghatározó csapatát, amihez elengedhetetlenek új minőségi érkezők.Benzema, Bale, Lucas Vazquezt eladni. Asensio -nak még hagynék 1 utolsó esélyt. Szeretem Modricot, de lejárt az ideje. Be kell építeni a csapatba a fiatal kreatív középpályásokat (Ceballos, Llorente, Kovacic).
Kell egy klasszis csatár, szerintem Icardi a megfelelő ember. Kane -nek nem való Spanyolország, klasszikus Premier League típusú csatár. Szélső is kell, Hazard -ban látom a megoldást. Isco ha nem vállalja a durcija után a szervező posztot, akkor egy Eriksen, Dybala típusú 10 -es kell.
Meg persze egy normális edző. Ez a Solari egy nagyon gyenge Zidane utánzat.
Persze amit leírtam illúzió, nem lesz érkező szvsz Brahim Díaz mellett.
-
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #116196 üzenetére
Fogunk, Brahim Diazt, meg esetleg valami hasonló haszontal játékost.
Klasszis (Neymar, Mbappe, Hazard, Icardi) nem fog jönni. -
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #116188 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116107 üzenetére
Az sem volt gyenge, mikor Ramost oltotta nyilvánosan, hogy sokkal több hibával játszik mint ő...
-
máyköl
veterán
Szégyen ez a Lovren. A Madriddal együtt. Jóéjt.
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116080 üzenetére
stúdióban szinte már elkönyvelték, hogy a pool a nyerő a párosból. mintha nem is a city lenne az ellenfél...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116078 üzenetére
Hozta a papírformát Klopp a kezdőt illetően, bár szerintem ez a középpálya kissé elavult már...
Keita -k, Fabinho -k a padon... Többet tudnak ők ennél.
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116074 üzenetére
Ne legyen igazam, de annyira minden Pool győzelmre mutat, hogy azt érzem ezt Pep nyeri...
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #116072 üzenetére
Mit vársz a mai meccstől? Idomulni fog a Pool a Ciy játékához, és inkább kontrákra fognak építeni?
-
máyköl
veterán
Máshogy alakult volna ez a meccs ha befújja a bíró 1-1 -nél a Sotonnak a büntetőt...
-
máyköl
veterán
szerintem a
1. Liverpool
2. Man. City
3. Spurslassan borítékolható.
remélem a bayern sem jön fel jobban, és csak spanyolországban kérdéses az elsőség.
-
máyköl
veterán
Nagyon meggyőző a Liverpool, nem tudom mikor fognak elfogyni...
-
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #115847 üzenetére
Pedig szerintem könnyen a döntőbe lehet akár a Pool idén is.
-
máyköl
veterán
Durva, hogy a bukdácsoló Spurs, és az atomstabilnak és kiegyensúlyozottnak tűnő City közt csak 2 pont van...
Persze a focit gólokra és pontokra játsszák, de minrha a City jóval meggyőzőbb lenne a Spursnál idén, szerintem egy kicsit igazságtalan a csak +2pont. Mondom ezt úgy, hogy rühellem a City -t, a Tottenham meg egy szimpatikus csapat.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
4 ponttal lemaradva a City a Pool mögött.
Ezaz, ezaz!!!! -
máyköl
veterán
válasz DeathAdder #115732 üzenetére
Ja, úgy olvastam, hogy “dortmundostól kérdezném”
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC távirányítós drón szett - újszerű, garanciával
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +RLSoco nagy táska
- DJI Mini 3 pro drón táska (Skyreat), ND Filter
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska