Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
''...ez a szerep, amibe te és még jó páran bele akarjátok kényszeríteni a nőket...''
Nem olvastad ezt a részt a hsz-emben:
Hangsúlyozom, nem akarom beskatulyázni őket : aki dolgozni akar, menjen dolgozni, aki 40 évesen akar gyereket szülni, hát tegye, akinek a karrier a fontos, hát épitse, én tisztelem őket is.
Akarja a tököm belekényszeriteni őket. Éntőlem nyugdijba mehetnek gyerek nélkül, végigdolgozott 40 évvel, aztán majd szépen kihalunk. Igy a nők férfiak lesznek (már látom, ahogyan az autóból is középső ujjal mutogatnak és padlógázzal közlekednek, meg a foci előtt ülve söröznek, káromkodva - merhogy nehogymá ők ne!), a férfiak meg nők lesznek, kis csini ruciban főzőcskézve, csacsogva a barátocskákkal a Született Férjeket nézve. Sőt, kifejlesztik a beültethető méhet, merhogy ha a nők nem hajlandóak gyereket szülni, akkor kénytelenek lesznek a férfiak. Nehogymá rákényszeritsük szegényeket, hogy munka helyett gyerekkel törődjenek.
Oké, sarkitottam, kövezzetek.
Én azonban elvárom a bnőmtől, hogy majd annakidején otthon legyen a gyerkőccel (nembammeg, majd én szülök mi?), adja meg neki mindazt amit igényel, én majd biztositom erre az anyagiakat, plusz ha lehet, napi 10 óra meló után meleg vacsival várjon. Igen, ilyen himsovi geci vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest