- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Jogos, ott a pont, ezt én néztem be.

Felirat betűtípust nem lehet választani, vagy azt is benéztem?

Az mitől lehet, hogy ha az asztali PC-n letöltök egy filmet és bemásolom abba a mappába, amit megosztottam hálózaton, azt nem látja a lejátszó, csak akkor, ha az új film mappáját még külön megosztom?
Ötlet?
-
Pityke78
őstag
Nos, feltettem a legújabb firmware-t (Firmware_PV73200_v7.4.6.r8755_European.zip) a gépre, de sajnos most sem tudom állítani a felirat időzítést.
A képen láthatjátok, a menüt, ami előjön a felirat beállításoknál.
Itt a feliratot tudom kiválasztani, utána a függőleges pozíciót, aztán a betűméretet, majd a fényerőt, vagy nem tudom mit, arra nem csinál semmit. Aztán jön a felirat kódolás, de arra sem csinál semmit és a végén a felirat színét tudom még módosítani.
Viszont időzítést nem találok sehol.
Vélemény?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Melyik a legfrissebb szoftververzió ami stabil és érdemes feltenni?
-
Pityke78
őstag
Hálózatot sikerült összehoznom, igaz nem egyértelmű, mert néha kér jelszót, néha nem.............

Hogy tudom a feliratot időzíteni, vagy betűtípust változtatni?
Nálam csak pozíció, méret, fényerő (bár ezzel nem csinál semmit), kódolás (ezzel sem változik semmi), illetve betűszín változtatási lehetőség van.
Időzítés, betűtípust nem találtam sehol.

Illetve a hálozai sebességnél néha 7kbit/sec-et ír ki, néha meg 44 kbit/sec-et.
Viszont egy 20 GB-os mkv-nál néha elégé megakadt a lejátszás.
Amúgy olyat lehet csinálni és igen, akkor hogyan, hogy a lejátszóra USB-n rákötök egy küldő HDD-t, de ezt adott esetben az asztali PC is használja? Vagy ez nem opció?
Köszi
-
Pityke78
őstag
Visszaolvasva többen írták, hogy LAN-on keresztül nagyon lassú a másolás, lejátszás.
Akkor ezzel nincs gond és hálózaton keresztül az asztali gép HDD-ről simán le tudja játszani a filmeket? -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Elvileg tudnák venni egy A.C. Ryan PlayOn! HD Mini ACR-PV73200-t (1. típus) jutányos áron.
A kérdésem az lenne, hogy LAN-on keresztül elviszi a 15-20 GB-os mkv-ket vagy ezzel nem tud megbirkózni?
Milyen a felirat kezelése? Felirat betűméret, pozíció, időzítés?Köszi
-
Ironed_1
csendes tag
öhh, jól leamortizálódott...
arra leszek kíváncsi, hogy amit vettél LAN-on tujda-e vinni a cuccost....jó lenne, ha nem kellene vinyokat dugdosnom...fő a kényelem, a Ryan elvisz mindent, más miatt nem is cserélném...
-
Ironed_1
csendes tag
Mennyiért lehet eladni szerinted? Megnézem, mit vettél...
-
Ironed_1
csendes tag
Hmm, mire? :-)
Nem tudom, amúgy beállítani...de ha lassú is :-) -
totog
tag
Értem, tehát a kényelem az elsődleges szempont. Nálam viszont a kényelem fontos eleme, hogy hány kütyü van a lakásban, és inkább bekapcsolom ha kell, de inkább legyen csak 1 gép, ami multifunkciós. Más igények, más megoldások.

Amúgy egy kis Cooler Master N200-as dobozt vettem épp tegnap, annyira az sem nagy, igaz a TV alá nem fér be, de nem is ékteleníti majd a lakást.
-
totog
tag
És a NAS-nak kell egész nap mennie? Max. a torrent-et tudom elképzelni indoknak, az viszont nálam nem játszik. Ha meg valamit elérhetővé akarok tenni kifelé, akkor azt kiteszem a szerveremre (egy virtuális gép, valami német laborban, hobbiból van).
Amúgy a PlayON-t is csak akkor kapcsolom be ha filmezek, most akkor ehelyett a gépet kapcsolom be. Olyan sokat nem filmezünk, hogy fogyasztásban sokat számítana. -
vjozsef
senior tag
Igen, en szeretnek meg iden osszerakni egys lejatszot pc-bol, amin szeretnek NAS funkciokat, de sajnos a mediaplayxer kategoriat elfelejtettem mar reg, annyi rossz tapasztalatom van/volt veluk hogy csak nah!
-
totog
tag
Az a helyzet a NAS-sal, hogy nem akartam "még egy kütyü"-t. Van telefonom, tabletem, laptopom, médialejátszóm, még NAS is legyen? Ez a kompromisszumos 2in1 megoldás lett a vége.
Viszont most inkább kb. laptopot cserélem asztali gépre (mobilitásnak azóta szinte mindig elég a telefon, ha meg nem, ott a tablet), és egy HDMI kábel a géptől a TV-ig lecseréli a PlayON-t.
NAS helyett meg mennek a vinyók az asztali gépbe. Pont. Asszem ennél egyszerűbben nem lehet megoldani. 
-
rki1
csendes tag
Én is ezt javasolnám. Az úgy jó páros.
Egyébként nekem is gyári fw van fent és még nem soha nem fogott ki semmilyen film rajta (HD-Master hanggal nézek filmet ;-) ~ 40-50 giga / film ) -
DarkFater
tag
Kedves Necro,
Felejtsd el a NAS dolgot.
A lejátszók erre sajnos teljesen alkalmatlanok. Ez egy célhardver médialejátszásra.
Ha nagyon akarjuk tudnak NAS-t is, de nem megy nekik, mert nincs erő a prociban.Ez olyan, pl mint amikor a winamp DVD-t ír.
Igen megírja, de nem úgy mint egy író program. -
DarkFater
tag
2414 rémlik?
Olyan opciót még nem találtam, de majd utána keresek. Megpróbálkozom még ntfs meg exfat formátumokkal is, most fat32-ben volt.
"Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel."
Szóval:
1. A lejátszó formáz. pont
2. Felejtsd el a nagy másolási sebességet. Ez HD2 típushiba. Elméletileg 4-5M a max de gyakorlatban a GUI2 úgy megeszi azt a pici procit ami benne van, hogy 3M a max amit el lehet érni a gyakorlatban.
3.
Amúgy Szép szép csicsa-micsa a GUI2 csak azt felejtették el anno az ACR-nél, hogy a proci nem elég erős hozzá. A HD2 még csak-csak elviszi, de a HD1 az gyakorlatig meghal alatta. DE NAGYON SZÉP.
Ott van konkurenciánál pl az Eminent, akik pont fordítva csinálták: Megtartották az eredeti puritán gyári felületet, semmi csicsa, viszont belegyömöszöltek a fw-be egy csomó jó dolgot.
Verték is ACR-t szolgáltatásban. .... és micsoda meglepetés: az Eminent firmware az nem vár, nem gondolkodik. Nyomod a gombot és ugrik a menü.
Sajnos ez van. Sebesség vagy szépség. Választani kell.
-
DarkFater
tag
Jaja... benéztem .... kicsit megtréfált a RIOS motor

-
DarkFater
tag
ÁááÁÁÁ most látom te vagy a "formázós"
GRATULÁLOK

-
DarkFater
tag
1. hát nem egy pörgős fórum

2. Szerencsétlennek senki se válaszolt tisztességesen. Megsajnáltam, meg gondoltam van még 1-2 hasonszőrű, tudatlan ámde nagyon bátor kollégája, aki okosan frissítget aztán csodálkozik mikor hazavágta a lejátszóját.
-
keke69
őstag
Minin van olyan opció,hogy formázás?Lehet a lejátszóról kellene formáznod a hdd-t nem pedig a win-el!
-
keke69
őstag
Mire másolsz és miről?Milyen írási és olvasási sebességgel bírnak?
-
Real_Necro
veterán
Egy firmware update segített, most samba-val már látom, de nagyon lassan megy rá a másolás. Ezen lehet valamit segíteni?
-
TayRol
nagyúr
meg nem, folyamatban...

-
TayRol
nagyúr
megneztem, nekem is kikapcsolja a silicon power-t.
xeon.Szabi: jo vetel volt.

-
univerzita
addikt
Majd megoldom valami NAS -sal a legtobbe már van torent kliens.
-
TayRol
nagyúr
minin meg nincsen juhtyuk, sajna.
-
TayRol
nagyúr
igen, huzd szet addig, hogy meg eppen lasd. aramtalanitasrol nem tudok beszamolni, nekem olyan meg sosem volt.
yamshee: a 2901 az a nagytesora van, nem?
-
TayRol
nagyúr
nekem is az van fennt, semmi gondom vele, pedig hasznalom eleget.
a kepmeret beallitasnal van a ket oldalon, lennt es fennt egy-egy piros csik. be kell allitani a nyilakkal, hogy lasd oket. ha megvan, akkor - elvileg - a player ahhoz igazitja a videokat. -
TayRol
nagyúr
en feltettem a minire a nagyteso egyik fw-jet, igaz, fagyott, de volt rajta youtube (mukodott is). de ha jol tudm, vegleges fw meg nincs ra.
-
DarkFater
tag
Szia!
Nemrégiben sikerült beszélnem AC Ryan-es fejlesztő emberrel.
Azt mondja, hogy a Youtube szándékosan tiltotta ki a HD playereket, mert azok úgy játszák le a videókat, hogy nem látszik a reklám.
Több cég ezután belehekkelte mégis a firmware-be a youtube-ot, de annyira nincs nagy igény rá.
Pont emiatt az AC Ryan azt mondja, hogy ők ezt a fícsört nem hekkelik, inkább fontosabb dolgokra koncentrálnak.
Például lesz új full HD-s GUI, egyebek.
-
TayRol
nagyúr
aa, szerintem inkabb ennyire kapos a cucc.

-
audifan67
csendes tag
No, akkor van valahol 32 alatt? Most már kíváncsi vagyok...
-
audifan67
csendes tag
Az nem gond, ha kicsit várni kell rá (persze, nem heteket), de árban nem mindegy, hogy 24 vagy 32. Szóval, lehet valahol 32 alatt megvenni ezt a kütyüt?
-
audifan67
csendes tag
Engem is érdekelne, hogy hol lehet 24-ért megrendelni? Vagy egyébként, hol érdemes megvenni és mi az ára?
-
nacant
csendes tag
Hol tudtad 24e-ért megrendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Star Wars rajongók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest