Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz #67688960 #1041 üzenetére
Ja hogy a fules kerul 10-15e ft ba nem az erosito. felreertettelek (vagy most ertelek felre)
Naszoval ez a valami jol nez ki es azt hiszem megoldana a problemamat.
Persze jo lenne tudni vane ebben barmi elektronika mert akar lehetne hazilag is epiteni hasonlot max nem lesz rajta hangero ...Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz #67688960 #1043 üzenetére
Jo jo nem akarok en viccelni, csak mint latszik baromira nem ertek hozza ezert is probalok kerdezoskodni.
Tehat ez erosito is ertem.
Akkor erre ra szabad kotni a masik kimenetere az amugy erositovel ellatott Genius 5.1 et ? max gondolom ezen nem tekerem fel nagyon a hangerot?
tenyleg nem ertek ehhez az elektronikai cuccosokhoz sajnosVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz #67688960 #1045 üzenetére
Aham tehat eloszto
1 megy a Geniushoz
1 meg ehhez a kutyuhoz
aztan ha szol a Genius ertelem szeruen nincs szukseg a fulesre akkor ezt meg kikapcsolom.
Igy akkor nem jon elo az emlegetett vmi interferencia? Nincs is direkbe radugva a fules az alaplapi hangkartyara mirol azt irtak nem jo dolog.
Bar ahogy elnezem az elozoleg belinkelt oldalt ott elso megoldaskent a zalman fulest direktbe dugja bele a szgepbe semmi erosito tehat akkor nem lehet baja megsem ha direktbe dugom?
Birod meg ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz #67688960 #1047 üzenetére
Nem
Genius 5.1 Home Theatre fadobozos
az akkor szol ha filmet nezunk tobben TVout
a Zalman meg azert van ha az asszonyt eppen nem erdekli a film vagy barmi es ne zavarjam de en meg szeretnem 5.1 hallgatni a filmet ha mar megtehetem.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
törölt tag
válasz #67688960 #1055 üzenetére
Merthogy ebbe úgy van, meg gongolom az összes vibrásba, hogy a sub a vibra, ergo nem hangot ad, hanem mozgat.
Bandus99!
kiélégítőnek tűnik, pl.: hifihez képest, (nekem 25Hz-tól van az szereó hangfalam)
nekem csak játékra meg filmre kéne, de bizonytalan vagyok a zalmanban.
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
válasz #67688960 #1057 üzenetére
nekem nem tunt fel, hogy vibralna de mindig tanul vmi uj dolgot az ember Sajna nincs itt a zalman bent maradt a meloban majd megnezem holnap
Pesten laksz igazan kerithetnel egy Zalman tulajdonost es kiprobalod aztan szepen mindenki okulasara leirod ide a tapasztalatot osszehasonlitast a regi fules es ez kozt
[Szerkesztve]Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Thomas1
addikt
válasz #67688960 #1051 üzenetére
Mély hang volt bőven, de a magassal problémák voltak. Kicsit kevés volt nekem.
A hátsó hangszórói és a center kicsit halkak voltak, de ezt meg lehetett oldani a hangkártya szoftverével.
És az 5.1-es szettemmel nem jól ment így.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1121 üzenetére
O.k., köszi a felvilágosítást! De, ez még majdnem rendben is lenne, de a kapcsolóján van egy Movie/Gaming állás is. Játékok alatt hogy a rákba akar 5.1-s lenni?
Ozaki felejtős, mert nem kapható! Sajnos.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1124 üzenetére
Jajj ****** NEM ezt kérdeztem!!! Hanem, hogy akar EZ a füles 5.1-s lenni, ha CSAK 2 hangszóró van benne!
Már bő 2 éve használok 5.1-s fülest! NEM vélettlenül. Itt az a kérdés, hogy hogyan tudnám elérni, hogy úgy szóljon. Külömben, tényleg másképpen szól, de szerintem meg sem közelíti ilyen szempontból az igazi térhangzást.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1131 üzenetére
KÖSZI a tanácsokat! Átállítottam 5.1-re a hangkarit, majd a saját progijában is. SPDIF is kiválasztva. De, ha elindítom a tesztet, akkor CSAK az első (front) szólal meg, SEMMI több! EZ nem 5.1-s, az tuti, hanem sterejjó, csak imitálja az 5.1-t. Ugyanis, hogy a stereora rakom, és filmet indítok, akkor azért van külömbség. Ha átkapcsolom a ''dolby headfone'' kapcsolót, legalábbis.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1134 üzenetére
Természetessen, van benne valami ''használati utasítás'' szerüség. Tényleg nem írják, hogy kössem PC-re. De, ehez ugye ki kelett bontanom, mert amikor rákerestem a honlapjukon, semmi magyar leírást nem találtam hozzá.
Külömben, tényleg lehet hallani külömbséget, a sima sztereo, és a dolby-s cuccok között, de nem az igazi! Volt szerencsém már anno, az Ozaki-val is tesztelni, és SOKKAL jobb az ozaki hangzása, méghozzá azért, mert NEM 2 hangszóró van csak benne. Viszont, legalább eszmélettlen kényelmes. remélem, gond nélkül vissza veszik, elvileg nem telt le a 3 nap.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1134 üzenetére
A linkedtől nem lettem okosabb, sajnos. Ninscen erre driver, mert nem lesz több hangszóró benne. Akkor meg KIZÁRT, hogy IGAZI 5.1-s rendszer lehessen, mert EZ az alapja az összes Dolby-s rendszernek, nem az, hogy virtuálissan generálunk 5.1 rendszert!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1148 üzenetére
Hát, a környéken már nincsen (hangya). De, ettől még rosszul jártam, mert nem tudom játékhoz használni, mint pl. az ozakimat, és azért drága mulatság 20880 huf-rt ilyet venni. Főleg, ha tényleg csak két hangszórós. Most mehetek a fogyasztóvédelemhez, vagy a creative magyar forgalmazójához (amit még nem is tudok), hogy mondják meg a valós dolgokat.
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1150 üzenetére
Cseréljük el?
Arra hivatkozva, hogy megváltoztak a fogyasztóvédelmi előírások, 3 napon belül csak hibás terméket vesznek vissza. Pl. a bluefish ezt meg is tette. De, itt elvileg nem hibáról van szó, efektive. Hiszen, működik a füles. A forgalmazó cég szerint.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1157 üzenetére
Most, hogy mondod, igazad van! A füleshez egy darab 3,5-s jackdugó van! Már csak az a kérdés, hogy utalnak erre a honlapon, tehát, hogy nem teljes értékü 5.1!
-
harry
veterán
válasz #67688960 #1157 üzenetére
Zalmanhoz nincs erősítő, _hanem_ külön kell venni Ami tehát nem része a csomagnak, és mint írtad is, nem két fillér, szóval ez is csak ellenérv.
Az pozitívum (Zalmantól, mint cégtől), hogy lehet külön is venni erősítőt pl akár egy sima füles+hangfal kombinációhoz, de szerintem jobb lenne, ha mellékelnének is egyet a fejhallgatóhoz (nem feltétlenül ilyet).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz #67688960 #1161 üzenetére
Egyszer volt nálam is egy Ozaki, de nyomta a fülem ezért nem tetszett... Viszont a Medusa nagyon kényelmes, másképp van a fejpánt, párnás a fülnél, így hoszabb távon sem zavaró. Erősítőről - hogy ha Zalmannak alapból nincs olyan jó hangja (mint ahogy azt írták is), akkor én arra már nem költenék; ha meg jó lenne, akkor fölös lenne az erősítő. Inkább lecserélném pl medusára, aminek erősítő nélkül is jó hangja van - adnak hozzá egy 9tűs -> stereo átalakító, így lehet használni pl mp3 lejátszóhoz vagy TVhez is.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
galocza
aktív tag
válasz #67688960 #1169 üzenetére
ugyan innen (zeg) nem a világvége, de jogsi és autó híján inkább csomagküldészetben gondolkoztam (bár van egy öcsém, akinek mind2 van 8).
megnézve ezeket kiderült, hogy a cucc ugyan jóval olcsóbb (akár 30 ajró) az elköldése viszont plusz 5-10, ahol olcsó a cucc, drága a szállítás (találkoztam 30! ajrós szállítással is 8).
1szóval kb uott tartok, külhoni vásárlás esetén nyerek időt, viszont ha probléma adódik, naon kínos. asszem megvárom, márc eleje vagy vége lesz-e a dologból 8). -
Allien
veterán
válasz #67688960 #1177 üzenetére
Én nem bízok a listákban. De, már megrendeltem a Medusa-t, és nem mondom vissza. Pedig az Ozaki PH009 elég jól muzsikál, csak meg kell szokni a kényelmettlenségét. Iagz, ez nekem könnyen ment (a PH007-l legalábbis).
-
Allien
veterán
válasz #67688960 #1180 üzenetére
Tehát, anno én is megnéztem AZT a listát (is) és a kékhalét is, de TUDOM? hogy Ozaki-t nem fogsz kapni mostanában. Külömben nem egy árlistán lehetne látni!
-
Spirit
őstag
válasz #67688960 #1297 üzenetére
Ráér keddig, természetesen.Na akkor részletezem.
A 3 jack-et rágta szét a kutyus, de olyan szinten, hogy felismerhetetlenek voltak, tehát abból bármit megtudni reménytelen, órákig csámcsoghatott rajta.
A kábelt megblankolva 3 vékonyabb gumiborításos kábel van, ugyanolyan,mint a külső, csak vékonyabb, ez a 3*2 hangszóróhoz vezet.a gumiborítás alatt 2db-ban 3 eret, egyben 2 eret találok, amik ráadásul lakkozva vannak, szal csak lakk-eltávolítás, és cinezés után lehet próbálkozni.
Szétpaktam a fülest, és egyértelmű a helyzet. A bal oldali centerhez be fut az egyik háromeres kábel. utána átfut egy a jobboldaliba. A front(középső)hangszóróhoz egy kéteres kábel fut be, ez számomra tök furcsa, majd onnan mind a 2 ér megy tovább a jobb oldalra. A rear ugyanaz,mint a center. Mivel a színek valamelyest különbözőek, ezért tudom,hogy melyik kábel melyik hangszórót hajtja. Na most, egy normális mini-jack az 2 érből áll, és egy 3. szál, ami mindkét érben fut. Akárhogy próbálom pároztatni őket, soha nem kapok olyan eredményt, hogy mondjuk mindkét front szól, és a balance-ot állítani lehessen, szóval egy dual mono-t hallok, vagy ha működik is normálisan, akkor is csak az egyik oldal, pl jobb center szól, lehet balance-ot állítani, helyén van, csak épp a bal oldali nem szól
Fényképeket próbálok csinálni, csak elég macera,hogy látható is legyen.
[Szerkesztve] -
Polter
csendes tag
válasz #67688960 #1374 üzenetére
Dekóderrel talán még egy picit jobbak a hangok is főleg zenéhez.Gondolom azért mert átkódolja pro logic-ra, marhára nem értek hozzá de azthiszem valami ilyesmit művel.Más játékban kipróbáltam dekóderrel, marha jó vót.Hát hogy megéri-e?Eddig 1-2000 FT-s fejesem volt ahhoz képest hihetetlenül szól, jók a mélyek, a vibráció lerázza fejemről a fülest és jó hangulatot teremt.Ahhoz hogy tudjam hogy megérte-e, hallanom kellene néhány hasonló kategóriájú tipust is, de egyelőre a sistergést leszámítva meg vagyok vele elégedve bár még csak 2 napja használom.Akinek van esetleg egy ilyen cucca az megoszthatná velem a tapasztalatait.Egyébként 26e volt, és sajnos meg kellett rendelni ugyhogy nem tudom még mi lesz a cserével, lehetséges-e egyáltalán.Ahol vettem még ők se próbálták ki ugyhogy nem tudnák sztem ők se hogy ez tökéletes vagy csere.
Az élet szar, aztán meghalunk.
-
Mindless
tag
válasz #67688960 #1395 üzenetére
Köszi! A trust az mennyire jó választás? Mert azt hozzámvágná egy haver mert neki nem tetszik. Játékban tényleg van akkora különbség? Cod2zni szoktam néha. Vagy egy sennheisert már próbált vki cmms 3d vel? Mert azon gondolkozok megveszem mind2t. Csak az a kérdés hogy a sennheiser a cmms 3d vel tényleg annyira jó e? Mert ha igen akkor a trustot hanyagolnám...
-
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
válasz #67688960 #1435 üzenetére
ja ha a koaxot a SB be akarnámm dugni akkor kell vmi jack koax átalakito az nekem nincs, szoval az integráltba van mosta koax ahogy votl eddigis, a mikit a SB be dugtam mega hifit is, de a miki kajakra nem szolal meg, hangbeálitásoknál kiválasztottam a SB-t persze persze.probáltam line in-t mikit meg mindent ami van, de nem szolal mega miki.
a legfelsöbe dugtam, mivel nincs rozsaszin dugesz
[link] -
cettlee
őstag
válasz #67688960 #1438 üzenetére
de választani kell vagy line in vagy mikrofon, probáltam minden félét már, nem ilyen egyszerü h visszahangositom a line in-t télleg probáltam mindent, lehet h szar a hangkari dugesza
én ezt tettem fel hozzá : BasicAudio_PCApp_1_00_03
van benn pár finom hangolo progi, amugy akitöl a karit szereztem annak recsegéses gondja volt a mikrofonjával, de ö a narancssárga dugeszba dugta azt mondta, nekem abba se müxik, probáltam az összes dugeszt :S
amugy elöször énis csaka driverét raktam fel , ezta programot még nem, és ugy se müködött
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest