Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pingan
tag
Tisztábban látok mostmár. Igen szeretnék tanfolyamokra járni hidd el, de jelenleg próbálok olyan munkát találni, amiben tudom hasznosítani az eddigi ismereteimet. Tanfolyam az jó dolog, ha van az embernek megfelelő mennyiségű pénze erre. Viszont én most inkább azt szeretném előbb megfogni, ami pénzt is hozhat, amihez még valamit konyítok is. 5 évvel ezelőtt kellett volna ezen agyalnom úgy látszik.
Nem kedvelvétel volt, hanem eloszlattad a fátyolfelhőket a fejem körül, amit ezúton is köszönök.

-
Pingan
tag
Köszönöm szépen a válaszod.
Akkor a 3DS max marad hobbinak. Igazából én is azt vettem észre, hogy a "folyékony" tervolvasás, építészeti "beállítottság" fontos.
Én nem igazán ezen a vonalon mozgok sajnos. Lehet pályát tévesztettem, lehet hogy nem, igazából megtetszett, mennyire szép dolgokat létre lehet hozni, de megélni ebből mérnök-infós diplomával nem lehet, valamint mivel nem tanultunk a suliban építészetet, kapásból visszavágnák a diplomamunkámat, hogy "nem fedi le az oktatási intézmény által nyújtott ismereteket", magyarul ilyet nem is tanultam a suliban...
Foglalkoztam hobbiszinten a progival, és egy egyszerű szobát létrehozni, nem is olyan egyszerű full kezdőként. Persze ha kiismeri az ember a programot, valóban 5 perc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest