- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
külföldi direct a témába vágó topicocba is kérdeztem, de ott se nagyon pörög az oldal.
Amugy ugy csinálom ahogy mondod, de az eredeti hálo nem elég részletes, hoyg a formát ki lehessen alakitani, a TS után meg már már 1es verzioban is torzul a felulet miután az ujabb igazitás és TS el lett végezve rajta.
Modern vadászrepülöt szeretnék csinálni, de arrol nem találni semmi használhato anyagot.
WW2es gépek egyszerü ovális vagy hengeres formábol vannak, és ezekbol is kevés van oktato jelleggel ami tényleg realisztikus pontos modellezés.
YT-t is néztem, de ott is csak ilyen kamu fantázia vagy elnagyolt modellek vannak vagy általánosságban hard surface amikor csak találomra csinálnak egy formát. vagy csak egy kis bemutatot ahol nem látni a teljes folyamatot.
De sokat segitene , ha látnám, hogy mi a workflow az alapmeshtol a részletes modellig .
Már vagy 5x megcsináltam elkezdtem ugyan azt a modelt minden alkalommal egy kicsit jobban sikerült, de valahogy az alapformábol nem tudok továbblépni az apro részletek kidolgozására és kivagdosására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/1TB (2)
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest