- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Nekem egy 3Dconnexion Space Navigatorom van mostmar vagy 6 eve, szerettem hasznalni nagyon, de mivel egyik munkahelyemen sem hasznaltuk, ezert elobb-utobb nekem is a dobozban vegezte. A mostani munkahelyen vetettem egyet a fonokkel, hatha pl. az animacioknal egyszerubb beallitani vele a kamerat, vagy konnyebb megtalalni vele egy-egy kamera utvonalat, de kulonosebben nincs nagy keletje a kollegak kozott.
Osszessegeben megkonnyiti a munkat, egyszerubbe teszi a navigalast, illetve a kamera beallitast, az mindenkeppen jo bennuk, hogy a kamerat is ugy tudod mozgatni mintha csak a sima viewportot mozgatnad perspective modban.
Ha egyszer ujra ugy alakul az elet, hogy csak itthonrol fogok dolgozni, akkor valoszinuleg ujra beuzemelem majd.
En szemely szerint preferalom az un. gaming mouse-okat, bizonyos shortcut-okat kirakok gombokra, bar az a nagyon egyszeru macro, amit egyfolytaban hasznalok, csak annyit csinal, hogy megnyomja a "p" gombot, majd aztan a "z" gombot (tehat atvalt perspektivikus nezetre, majd razoomol a kivalasztott objektumra).
Igy nem kell a billentyuzethez kapkodnom ezert, csak nyomkodom az egeret.
Otthon van egy egyszeru kis Wacom tabletem is, azt hasznalom PS-re, de pl. a munkahelyen csak az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest