Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Belevágtam a 3DS scene gyártásba. Még csak egy hete ismerkedek vele, így amit mutatok, ne nézzétek túlzott elvárásokkal

Az első képen utólag raktam be a hátteret, de legközelebb már igyekszem ojjektumra feszíteni. Mindegyik képen utólag PS tettem vinyettálást, akkor még nem ismertem, hogy vray is tudja
A textúrázást magam végeztem, kicsi felbontású képek, itt a fényeket akartam megtanulni használni.
Amikkel gondom akadt:
1. képen túl erős fényt kap a benzinkút teteje (holdfényes éjszakának kicsit sok) Nem lehetséges valahogy csak a tetejét megoldani, hogy kevesebb fényt verjen vissza? Mert egyébként meg a környezet lenne túl sötét ?
2. képen a kandellárberről vetülő fény szabályos, éles kontúrú megvilágítást ad. Nem tudom, hogyan lehetne állítani, hogy valósabb, elmosódottabb, szórt fényt adjon? Ugyanígy problémás az egyik tetőről világító spot árnyéka, a kútfőről vetülve nincs antialias a szélein, nem tudom hol toltam el?
3. képet azért mutatom, mert kénytelen voltam utókezelni, mert nem ismerem a lehetőségeket. Minden terület abszolut éles lett renderelés után. De én azt szeretném,ha a célojjektumtól távolodva elmosódottabb legyen a kép. Persze lehet, hogy okosabb utólag kezelni, mert az nem vesz el időt, de soha nem lesz szép. Erre van valami megoldás?
Ha már a kamera szoba került: azt hogyan tudom elérni, hogy amikor beállítottam egy helyzetet, oda kerüljön egy rögzített kamera, ami pontosan azt látja, ahogy beállítottam? Eddig ha hozzá adok egy kamerát, teljesen más helyre rakja le, és utólag kell tologatnom, forgatnom, hogy hasonlót tudjak beállítani

Eddig nagyon élvezem amit csinálok, fantasztikus képességekkel ruház fel a technika

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- PlayStation 5
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest