Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Egyedül az első lámpa a saját koncept (próbáltam az emlékeimből a Carrera GT lámpáit utánozni... szerencsére nem jött össze
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: Bővebben: link.
A belsőt is megcsináltam... úgyahogy. (műszerfal, kormány, ülések, sőt, még váltó is van!) De már nem akartam vele sokat foglalkozni.
Hátsó lámpát szintén lestem (Lexus). De az igazat megvallva nem akartam saját conceptet csinálni, hanem megnézni, hogy a családi autónk hogyan nézne ki (már piacon lévő cuccokkal) egy kicsit tuningolva.
Örülök, h teccik a modell
! THX!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Télbúcsúztató hardvermix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: