Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Egyedül az első lámpa a saját koncept (próbáltam az emlékeimből a Carrera GT lámpáit utánozni... szerencsére nem jött össze
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: Bővebben: link.
A belsőt is megcsináltam... úgyahogy. (műszerfal, kormány, ülések, sőt, még váltó is van!) De már nem akartam vele sokat foglalkozni.
Hátsó lámpát szintén lestem (Lexus). De az igazat megvallva nem akartam saját conceptet csinálni, hanem megnézni, hogy a családi autónk hogyan nézne ki (már piacon lévő cuccokkal) egy kicsit tuningolva.
Örülök, h teccik a modell
! THX!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).. az első lököst lestem, meg egy picit átalakítottam. Egyébként itt vannak a többi képek is: