Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika
Ezt csináltad paintben? Emberes munka volt
Egyáltalán nem tűnik nagyon bonyolult modellnek modellezés szempontjából... Ez a kép persze polymodellezésért kiált
De ezt te is tudod
Szerintem nem érdemes egy objektumként csinálni, csináld csak elemenként... Abból nincs semmi baj...
Egyébként textúrázni persze lehet egy ilyen modellt akkor is, ha egybe van építve, csak akkor a Mapping Coordinate-ekkel kell játszani (Maya-ban úgy van ez, hogy kijelölöd a tárgy felszínén az MC-ket, és mellette elhelyezed a textúrán, hogy ez a terület hol legyen magán a képen... Utána kifested, és már rá is illik... Én is átrágtam már rajta magam (elefántos Lost Pencil tutor: egy egész elefánt bőrét terítettem ki egy képre...), nem nehéz, csak tanulni kell...) Mondom, leírom, hogy hogy kell, ha kéred... de ha nem, akkor nem írom le :d Nem vagyok olyan, hogy feleslegesen dolgozzak
Agostino: Nem, én nem MAX-ot használok... Tehát itt MAX-ot ÉS Maya-t használók vannak
Amúgy megfelel neked, ha hajlandó vagy elsajátítani... Akkor ezek a programok mindenre megfelelnek modellezéstől kezdve akár filmkészítésig mindenre...
Kezelőfelület: A MAX-é nem annyira bonyolult, mint a Maya-é... De mivel drága és profi programok, ezért bele lehet mélyülni... Tehát durva dolgokhoz durva a kezelőfelület, de egy doboz lerakásához nem kell órákat tökölni
Megszokás kérdése...
Magyar segédanyag nincs valami sok hozzá, Maya-hoz szinte egyáltalán nincs... Angol viszont van egy csomó... Szal muszály lesz...
Mennyire stabil? Ezt hogy érted? Mint mondtam, ezek profi 800k-1,4 millás progik, amiket nagynagy cégek használnak... Miért ne lenne stabil? Amúgy meg RAM kell hozzá, annyi, amennyid van... Elvileg 256 MB minimum, de inkább 512 MB ami igazán elkell minimum... Nekem most 1 giga van, de már volt olyan modellel dolgom, aminél gondok akadtak... Általában annyi kellene neki, amennyi a gépbe fér. D:
Angolul nem tudás lehet hátrány, de ha elsajátítod a szakszavakat, akkor ezek csökkennek... Annyi az előny, hogy az angol tutorokban ha azt írják, hogy Use Cut Polygon tool, akkor ebből annyit kell tudni, hogy Use az használ, mert az eszközt úgyis ilyen néven találod meg... De ha gond van, majd segítünk (MAX-ban főleg mások, de lehet, hogy én is tudok)
MAX-ból 7.5, Maya-ból a 6.5
Taltos: mi ez a meghívó? meg amúgy mit végeztél? komolynak hangzik... hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest