- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika
Ezt csináltad paintben? Emberes munka volt
Egyáltalán nem tűnik nagyon bonyolult modellnek modellezés szempontjából... Ez a kép persze polymodellezésért kiált
De ezt te is tudod
Szerintem nem érdemes egy objektumként csinálni, csináld csak elemenként... Abból nincs semmi baj...
Egyébként textúrázni persze lehet egy ilyen modellt akkor is, ha egybe van építve, csak akkor a Mapping Coordinate-ekkel kell játszani (Maya-ban úgy van ez, hogy kijelölöd a tárgy felszínén az MC-ket, és mellette elhelyezed a textúrán, hogy ez a terület hol legyen magán a képen... Utána kifested, és már rá is illik... Én is átrágtam már rajta magam (elefántos Lost Pencil tutor: egy egész elefánt bőrét terítettem ki egy képre...), nem nehéz, csak tanulni kell...) Mondom, leírom, hogy hogy kell, ha kéred... de ha nem, akkor nem írom le :d Nem vagyok olyan, hogy feleslegesen dolgozzak
Agostino: Nem, én nem MAX-ot használok... Tehát itt MAX-ot ÉS Maya-t használók vannak
Amúgy megfelel neked, ha hajlandó vagy elsajátítani... Akkor ezek a programok mindenre megfelelnek modellezéstől kezdve akár filmkészítésig mindenre...
Kezelőfelület: A MAX-é nem annyira bonyolult, mint a Maya-é... De mivel drága és profi programok, ezért bele lehet mélyülni... Tehát durva dolgokhoz durva a kezelőfelület, de egy doboz lerakásához nem kell órákat tökölni
Megszokás kérdése...
Magyar segédanyag nincs valami sok hozzá, Maya-hoz szinte egyáltalán nincs... Angol viszont van egy csomó... Szal muszály lesz...
Mennyire stabil? Ezt hogy érted? Mint mondtam, ezek profi 800k-1,4 millás progik, amiket nagynagy cégek használnak... Miért ne lenne stabil? Amúgy meg RAM kell hozzá, annyi, amennyid van... Elvileg 256 MB minimum, de inkább 512 MB ami igazán elkell minimum... Nekem most 1 giga van, de már volt olyan modellel dolgom, aminél gondok akadtak... Általában annyi kellene neki, amennyi a gépbe fér. D:
Angolul nem tudás lehet hátrány, de ha elsajátítod a szakszavakat, akkor ezek csökkennek... Annyi az előny, hogy az angol tutorokban ha azt írják, hogy Use Cut Polygon tool, akkor ebből annyit kell tudni, hogy Use az használ, mert az eszközt úgyis ilyen néven találod meg... De ha gond van, majd segítünk (MAX-ban főleg mások, de lehet, hogy én is tudok)
MAX-ból 7.5, Maya-ból a 6.5
Taltos: mi ez a meghívó? meg amúgy mit végeztél? komolynak hangzik... hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest