Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szumo

senior tag

válasz El Kebir #95 üzenetére

Valóban igazad van, nem olyan egetverően drága egy DP-al rendelkező monitor. Csak az a baj, hogy amikor monitort vettem akkor szó sem volt a DP használatáról a DVI is nagy luxusnak számított, ráadásul a 90 fokban elforgatható monitor szükséges volt és annak több mint 4 éve már. A másik monitor meg hirtelen kellett a bedöglött helyére, és még akkor szó sem volt , hogy lesz harmadik eszköz egy évvel ezelőtt. Aztán ha már a sors olyan furcsa fintorral üti ki alólam a technikát, hát gondoltam, hogy ki kellene a maximumot hozni a dologból. Napok óta olvasgatok, gyűjtöm az információkat, de hát az ember nem tökéletes, belefut dolgokba. Ezért is próbálok információkat gyűjteni olyanoktól, akik nálam több tapasztalattal rendelkeznek a témában.
    átnéztem ám a különböző gyártók leírásait, de a DP-al kapcsolatban mind az áttekintésekben, mind a specifikációkban fukarak ám a leírások. Ez van! Hiába van több mint két generáció óta jelen a DP, az emberek nagy része 0 tudással bír róluk, és én aki folyamatosan követem a technikát, még én sem tudhatok mindent.

Hát ez van, figyelem innentől a dolgokat, új monitort meg nem akarok mostanában venni, ha meg oda jutok, tudom, hogy mire kell odafigyelnem :DDD

• szumo

senior tag

Üdv!
    Tudom unalmas lesz, visszaolvastam már a fórumot, és közben netet is feltúrtam, de olyan választ ami megnyugtató választ adott volna nem találtam.
    Adott az adatlapomon szereplő gép egy MSI 7870 videókártyával, egy 22B300 és egy 2243NW monitorral.
    Nemrég vettem egy Samsung TV-t, amihez vettem egy delock miniDP to HDMI átalakítót és egy 1.4-es HDMI kábelt. Nem igazán sikerült a három képernyőt egyszerre üzemre bírni, ami lehet az én hibám, de egy rendes leírást erről a témáról nagyon nehéz találni.
    A kérdésem az lenne, hogy valamit én nem állítok jól be, vagy nekem is a fent említett active DP -ra van szükségem. A kártyához kaptam mDP to DP átalakítót, de a talált átalakító közel 9e-es ára eltántorít attól, hogy csak úgy próbából vegyek egyet.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés