Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Én már lassan 2 éve nem találkoztam vele. Nem is éltünk 1 városban/országban - no meg el is zárkóztam ettől, jó ideje már csak max. neten értekezünk (ha nagyon muszáj). Hiába, én így viselkedek, ha valakiben hatalmasat csalódok, vagy megbánt. No meg nem tetszik neki, hogy én már újra komoly kapcsolatban vagyok, illetve Ő meg még továbbra is keresi önmagát...
-
Vigneau
félisten
válasz
Gorneck #5330 üzenetére
Egyedül? Hova mész Te egyedül - szedj össze gyorsan egy gazdag buxát, aki Beléd van habarodva...
deedee:
Abból a kapcsolatból nincs lurkód?
Az enyém meg azt mondta, ő nem élősködik senkin - ezért nem ment ki külföldre az egyik szerelméhez, őt nem kell eltartani. Hogy is van ez...? Kiköhögtem a jussát 2 év alatt, no meg mikor korábban nem keresett semmit, akkor én álltam a TB-jét... Érdekesek tudnak lenni néha a kapcsolat végi utózöngék. No, de hát én is csak a szépre emlékezem. Jaj...
Egy a lényeg: új kapcsolat, új lehetőségek. Figyeljetek egymásra, akkor gond nem lehet. -
Vigneau
félisten
válasz
PindurAnna #5290 üzenetére
A fűszoknya, vagy a másik dolog terén...?
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi #5180 üzenetére
No, én meg a fordítottja épp.
Kalandor:
Vágom ám...localhost:
Ex-apósom annyi, mint Te. Ő vállalkozó, állítólag Őket is meggyepálja az állam rendesen. Drukkolok Neked - aki jó szakember, az bárhol megállja a helyét.Mercutio_:
Húha, nem is rémlett, hogy ilyen öreg vagy mááár... -
Vigneau
félisten
No igen, ők nem követik olyan gyorsan az eseményeket, mint mi. No meg ami beléjük rögzül, azt használják. Viszont én még nem szólítottam az exem nevén a jelenlegi Párom - valahogy nagyon ügyesen csináltam eddig. De nem is használom a Nyufi kifejezést - maradt a Cica és a Kisegér...
-
Vigneau
félisten
Bújjék bele a kisördög minden 30-on feletti PH!-sba. Ejjj, de rég jártam erre...
-
Vigneau
félisten
Meg kell hagyni, öregszem már én is. Régen egy 24 órás szolgálat pár óra alvással meg sem kottyant. Ma meg olyan vagyok a leadás óta, mint akit fejbe vertek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest