Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
iwu
addikt
válasz glacious #3115 üzenetére
EVERYPICTURE!!!!!!
vagyis mindenképp!!!!
még ha a freki marad is, de a cache 2cer annyi.
és azért a bartonok gyengébb példányai is jól húzhatók (és persze nem bizti, hogy ez gyengébb pld lesz)
ÜDW!
solad,nekem akkor király 2,6om volt - az enyém bírta a dolgokat...
[Szerkesztve]ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz glacious #3124 üzenetére
A 3000+-os barcit csak akkor vedd, ha 200-as az fsb-je. Tehát 10-es a szorzója. Mert akkor tudod vele növelni az fsb-t még egy picit, amitől pörgősebb lenne a rendszer. És látom, hogy a mostani procidat meg 143-mas fsbn járatod. Nos, szerintem nyugodtan tedd be 200mhz-re, ha a ram nem bírja, akkor azt meg tedd 333-ra. De az fsb-t mindenképp tedd legalább 200ra, mert bírnia kell a procinak is, meg a lapnak is. Vagy lockos a procid? Akkor nem szóltam. És akkor tényleg mindenképpen cseréld le!
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz glacious #3137 üzenetére
Hát... az is lehet hogy megy a 2600+ 200as fsb-vel 2300mhz-en is, de az is lehet hogy még a 2ghz-et se éri el. A legideálisabb az lenne, ha vennél egy rendes alaplapot. És akkor be tudnád rakni 200-as fsb-re a cuccot. De így, valahogy meg kéne oldani, hogy odaviszed nekik a gépedet, és megnézitek hogy mennyit megy a barci, aztán ha elég sokat, akkor csere, ha nem akkor meg vagy a 3000+, vagy egy másik alaplap. szerintem.
-
csekki
csendes tag
válasz glacious #3142 üzenetére
hát nem mind1, nekem NF7 van 2500+@3200+ stabil, ezt a lapot odaadtam a húgomnak én meg vettem egy NF7-S2G-t na azzal hiába rántottam 200-ra az fsb-t és adtam neki feszt jócskán, sehogysem volt stabil!
Na mondtam a huginak vissza az öreg NF7-et, azóta megint megy stabilan! -
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Hercooles
aktív tag
válasz glacious #4488 üzenetére
Alcomp-ot raktam rá, ami még nem lenne baj, ha nem egy fasza 12cm-es coolink ventivel nyomomnám (mostani időjárás mellett 500rpmen 51 C')! Ha plafonig heggeszteném a tápot max 5mm kéne még hogy beférjen a táp!
Eredeti kérdés: Van-e olyan tuning alaplap amelyen lejebb van a processzor foglalat pár cm-rel mint az nf7-en?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest