Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
Aktív témák
-
C^^
őstag
válasz Balinov #4609 üzenetére
ne legyetek gonoszak, nem adta még meg magát , csak tegnap hulla voltam de irtam is hogy majd holnap. most iott tartok hogy sokalltam és visszavettem 1.650 re a feszt, de feltett házlap meg minden (zalman hátso térhütő befele fúj) rendesen van a procin a hűtő, de lehet hogya a táp nem fuj ki rendesen és nem szellözik, szal most ki fogom venni a pcioknál a vasakat hátha segit a szellőzésben. ha a lap fölémér akkor azt hogy tudhatom meg és akkor mit kell csinálni ? amugy Asus a7n8x-e deluxe. jah és az a gondom még hogy ha emelem a feszt, nem nagyon tudja a lap tartani, mindig fölé szökik egy kicsit, de 10% nál nem többet. szal nem értem.
Prime ugyebár 1.650 V on bebukta 1.675 ön is, de 1.7 en ment csak akkor az a baj hogy szökik a volt és néha elment 1.744 ig is everest és PCprobe szerint is. lehet téleg féremér a lap ... nah de azt olvastam hogy több embernek is volt barci 2500+ al (11*200 azaz 3200+ on) problémája ezzel, mert alapfesszel járatták, minden stabil volt, prime bukott, de ment minden, viszont HAlf life 2 az intronál emgfagyott mert nem volt elég a fesz (1.7 en ment csak) szal most megnézem hl2vel 1.650 en és ha megy akkor valszeg prime kamuzik vagy nemtom, de vmi gáz van..
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek