Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
LorD_ARmES
üzenetére
54 fok szerintem már nem egészséges, vagy épphogy elmegy, 50 foknál van az a bizonyos ''határ''. Nem csak a ventilátor számít, hanem főleg a borda: a réznek jobb a hőleadása (szóval a Silent Breeze egynek jó választás). Esetleg lapozz át pár hasznost írást a hűtőkről: [link].
Viszont mondok jobbat tesztelésre: Prime95, SuperPI, Memtest86, ezek alapprogramok tuningnál, ha Prime-ot kibírja 12-24 órán keresztül hiba nélkül, akkor nyugodtabban fekhet le az ember fia.
A lockos dolgot pedig a szériaszámából lehet eldönteni: ha 2003. 43. hete után lett gyártva a proci, akkor lockos, ha előtte, akkor nagy valószínűséggel nem, de bemész a BIOS-ba, és átállítod mondjuk 10-re, azzal véletlen sem okozhatsz kárt benne, ha kisebbre veszed. Az, hogy zöld, vagy barna: én több zölddel találkoztam életemben, ami nem bírta annyira a tuningot, mint barna, de akkor nem figyelgettem szériaszámokat, gyártási időket, alapvetően szerintem nincs sok jelentősége.
Még annyi, hogy nem árt átnézni a topikot és előzményeit: [link], [link], [link], [link].
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple MacBook
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 5 5600X
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- PC Bontás - Corsair Core, Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest