- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért kell a keresletet mesterségesen magasan tartani
Na erre gondoltam én is, mert akárhogy próbálkoznak az emberek, megvannak a vásárlásra ösztönző stratégiák, pl. khm tépé khm m khm chip.
Kenneth Boulding: "Aki a véges erőforrásokkal rendelkező világban az exponenciális gazdasági növekedésben hisz, vagy őrült, vagy közgazdász".
Na ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy gondolat. Fogalmam sincs ki mondhatta, egy videóban hallottam. Az illető az emberi fajt a férgekhez hasonlította (és ez most kicsit gusztustalan lesz). Amíg van tetem, addig ész nélkül dőzsölnek, szaporodnak, pazarolnak, majd, amikor elfogy a tetem, akkor hirtelen kipusztulnak.
Nem tudom mennyire lehet életképes ez a hasonlat... de a természettől sokat lehet tanulni, annyi biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest