- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
zeros
tag
Tuom, hogy poén volt.. sajnos a linuxot én is annak szántam. .:)
De figy kellet rajta berhálni, hogy jól működjön, amikor te rendeltésének megfelelően használtad? IGEN
Akko gyagyi, ez oilyan mintha vennél 1 autót és má gyárilag lötyögne a kormány.. akko jó verdát vettél, ráadásul nem 2FT-s cuccról van szó.. ha azt mondod hogy a 3000 FT-s bordán moddolni kell hogy yó legyen az ok DE EZ ÍGY nem kóser, mondjuk nem az én bajom, nekem nem fáj a dolog, de ha az egyém lett volna basznám vissza gariba, ha a 2. is szar(mondjuk mentet kell rá vágni, vagy akármi..) akkó vissza pézt!
és veszek vizet :) -
zeros
tag
má 5x elolvastam, de szerintem egy hűtő amibe mentet kell vágni,mer gyárilag kispórolták és tökmindegy milyen lapnál moddolni kell hogy felfeküdjön rendesen az GAGYI
-
zeros
tag
én maradok a vízhűtésnél, és felteszek 1 linuxot :D
-
zeros
tag
Szerintem egy félkilós hűtő tartószerkezete simán meglazulhat.., amúgy Mért pont a zalmann ne lenne gagyi, eddig minden cég dobott piacra POCSÉK Árút...
Aktív témák
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest