- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Zolike
csendes tag
Skacok, nekem egy 19 colos Samsung 910T monitorom van, ami 25 ms válaszidejű. Már egy másik topicban is írtam róla, hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve, semmi, ismétlem semmi utánhúzása nincsen, bármilyen játékban megállja a helyét (pl. doom3, far cry, Gp4, colin4, stb.), csodaszép kontrasztos színei vannak, nagyon szép a feketéje, nem látszik át a háttérvilágítás sehol, bármilyen szögből nézhető a színek torzulása nélkül. El kéne már feledni ezt a nagy dilemmát az ''ms''ekkel. A mai tftk már teljes mértékben alkalmasak mind filmre, mind játékra. Persze vannak gagyibbak is, de olcsó húsnak meg híg a leve.
A különbség a 17 colosokhoz képest, hogy teljesen más panel van ezekben,( a 17 colosokban TN+film panel, a 19-esekben MVA panel) ennek köszönhető a lassabb válaszidő. De könyörgöm, ha egyszer nincs utánhúzás, és minden tutin műxik, akkor meg ki a frászt érdekel, hogy hány ms-es az a monitor. tőlem lehet 800 is, ha rendesen működik.Szóval ezek csak számok, vásárlás előtt ki kell próbálni, oszt kiderül, hogy mi a pálya,(különböző gyártók, különböző minőség stb), mert hallottam én olyat is, hogy 12ms-el is van utánhúzás. Próba cseresznye. Üdv: Zol
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest