Aktív témák

• Zolike

csendes tag

Skacok, nekem egy 19 colos Samsung 910T monitorom van, ami 25 ms válaszidejű. Már egy másik topicban is írtam róla, hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve, semmi, ismétlem semmi utánhúzása nincsen, bármilyen játékban megállja a helyét (pl. doom3, far cry, Gp4, colin4, stb.), csodaszép kontrasztos színei vannak, nagyon szép a feketéje, nem látszik át a háttérvilágítás sehol, bármilyen szögből nézhető a színek torzulása nélkül. El kéne már feledni ezt a nagy dilemmát az ''ms''ekkel. A mai tftk már teljes mértékben alkalmasak mind filmre, mind játékra. Persze vannak gagyibbak is, de olcsó húsnak meg híg a leve.
    A különbség a 17 colosokhoz képest, hogy teljesen más panel van ezekben,( a 17 colosokban TN+film panel, a 19-esekben MVA panel) ennek köszönhető a lassabb válaszidő. De könyörgöm, ha egyszer nincs utánhúzás, és minden tutin műxik, akkor meg ki a frászt érdekel, hogy hány ms-es az a monitor. tőlem lehet 800 is, ha rendesen működik.Szóval ezek csak számok, vásárlás előtt ki kell próbálni, oszt kiderül, hogy mi a pálya,(különböző gyártók, különböző minőség stb), mert hallottam én olyat is, hogy 12ms-el is van utánhúzás. Próba cseresznye. Üdv: Zol

[Szerkesztve]

Aktív témák