Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

válasz sh4d0w #91 üzenetére

Sidi: Ez a Cga kari rémlik, csak 8 bites slotba volt tehető, 16-osba már nem lehet betenni, szóval 2/386-os lapba csak olyanba lehetett beszerelni amiben volt szoló 8 bites slot is és nem volt mögötte sem semmi útban. :DDD
    Dosbox stagingnél én nem tapasztaltam ilyet, persze más érzés régi vason játszani, de akinek nincs kötődése/helye hozzá, teljesen jó egy emulátor is (főleg amilyen retró árak vannak manapság, meg ki tudja mikor adja be a kulcsot egy ilyen régi vas, bár ezek élesztgetése is része a retró feelingnek), így egy géppel kb mindent le tudsz fedni.

sh4d0w: Ebből is kb a pc-és verzió volt talán legrondább (najó a ZX Spectrumosnál talán egy árnyalattal szebb :DDD ), és kifejezetten speed szenzitív volt, 286-ossal már játszhatatlanul gyors volt a lovagi torna része, nem gondolták, hogy XT-nél lesz gyorsabb is. :DDD
    Legjobban pedig Amigán nézett ki (de az Ataris, C64-es, Amstrad CPC-és verzió is szebb volt a pc-ésnél, hangokról nem is beszélve, a pc speakeres nyekergésnél kb nem volt, ami ne le volna jobb volt bármelyik korabeli platformon, mondom ezt úgy, hogy én is a pc-és verzióval játszottam anno a legtöbbet):

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés