- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CIRCA
csendes tag
Hy
Nekem nem nagyon tetszik a game
A grafikát egy kicsit fejleszthették volna
-
P.Dude
őstag
Tökr szar a játék.Age of wondersre hasonlít.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Haverommal multizni akarunk,de eltudjuk 1más városait foglalni,de 1más seregeit nem tudjuk támadni,miért van ez? -
AMD!4ever
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
már a 76.44 a legujabb whql driver
)
amugy a kompatibilitásos dolog bejött!!
És az is érdekes hogy Winxp64bites oprendszeren is fut nálam,csak igy a sima xpsp2ön haldokolt

Mostmár jöhet M.O. Felszabaditása....
Pusziii

-
AMD!4ever
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
6600Gt-m van és a legujabb 76.44 es whql detonator. Lehet hogy ez nem tetszik a proginak?? Köszi a hszt!!!!

-
bagyulajuve
addikt
Most kezdtem el letölteni, kiváncsi vagyok milyen lesz?
-
AMD!4ever
őstag
Kössz a BIG NOTHINGot mindenkienk.......

-
AMD!4ever
őstag
upppp

-
AMD!4ever
őstag
SZiasztok!!!
Légyszives segitsetek!!!
Teljesen legálisan letöltöttem álá sulinet ezt a gamét
És a játéktérkép töltésekor egyszerüen megáll és a ''program nem válaszol''
Miért van ez??? A konfigom okééé. winxpsp2 van fenn. Mi a baj???

-
td
senior tag
Nem rossz ez a játék, bár kissé idejétmúlt a grafika és a (midi?) zene. Nem értem, miért írják min. konfignak az 500-as gépet 128 mega rammal, amikor ez a játék még tán a Starcraft szintjét sem éri el, ami pedig egy 486-oson is ment, NT Server alatt 16mega rammal.
Rengeteg helyesírási (főleg vessző- és névelő-) hiba van benne alapból, de jó sok infó fellelhető benne a történelmi háttérről. A játék nagy részét bmp-k és wav-ok teszik ki...
Egyszer, a gyakorlóküldetésben hibát is produkált. Egymás után próbálták a szerbek (?) megtámadni az egyik erdélyi ''falut'', amit ''csak úgy'' elfoglaltam, és a másodiknák division by zero, majd range check error merült fel, s ezzel a játék vezérlése le is halt, csak kilépni lehetett belőle...
Egyéb kisebb hibák is vannak (egérkurzor Win-nyillá változik, meg hasonlók).
Ja, meg jól megszívtam egyszer, amikor a menü ablakot hívtam le, de escape-pel nem lehetett bezárni, és reflexből a ''kilépés'' gombra kattintottam.
-
róland
veterán
Nekem, meg egy Spellforce szerű játékmenet tetszene. Kicsit lassú, hogy mindgi, mindent meg kell várni, nem mozgathatok egyszerre több egységet. Nehézkes az egységek átalakítása (összevonás/kettéosztás/átmozgatás). Hiányolom, hogy nem jeleníti, meg melyik vezér, meliyk csapattal van éppen. Nem fejlődnek a karakterek. Nem lehet az egész csatát végigjátszani. Stb., stb.
De azért tetszik a játék. -
Kobe
veterán
nem tudom, nekem jobban tetszene hasonló témában egy Cossacks típusú game
-
Sick Boy
őstag
bazz a cím alapján azt hittem, hogy valami politikai téma, fel sem tűnt, hogy a ''szakmai'' részben van fent bal oldalt... míg töltötte az oldalt, de én már fogalmaztam magamban valami leoltást a topicnyitónak...
a paranoia áthatja a mindennapjaimat...
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
_cirmos_
őstag
megnéztem, nagyon hangulatos! két apró hibát fedeztem fel, legalábbis számomra elég zavaróak:
1.játék közbeni zenében néha van trombita (szinti) ami nagyon idegesítő hangú, az alaphoz képest nagyon elüt.
2.a történelmi szövegekhez választott betűtípus ugyan hangulatos, de nehezen olvasható.
de mindent egybevetve remek játék, le a kalappal!
ph! értékelés:
NAGYON AJÁNLOTT
-
_cirmos_
őstag
már szedem én is, remélem olyan jó ahogy mondjátok. bár az fps verzió engem is jobban vonzana. america's army stílusban, de korhű dolgokkal, az büntetne

-
róland
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Többjátékos mód milyen? Valaki próbálta már?
-
Darth_Revan
veterán
Na,végigvitte már valaki?

-
Darth_Revan
veterán
Nekem már jön is lefele
Ráadásul 1. próbálkozásra! 120Kb/s!
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
ma már láttam a terminal.hu-n, az sg.-hu-n , indexen még nincs fenn.
-
crab
senior tag
hát még mindíg nagyon nem akar bejönni, pedig kíváncsi vagyok rá!
mod: itt a megoldás
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hát sajnos annyira túlterhelt lett a Sulinet szervere az 1848 letöltések miatt, hogy már nem is jön be.

-
aDM|RaL^
őstag
bem táb0rn0k r0x

-
Yaye
őstag
Akkor reklám:

HAHÓ EMBEREK! TÖK INGYEN, JOGSZERŰEN LETÖLTHETŐ A FRISS, HAZAI FEJLESZTÉSŰ GAME, AZ 1848 !!!!!! Bővebben: link

(1000 bocs a szmálylikért, de lássuk be: ezúttal indokolt)
[Szerkesztve] -
doors
tag
Azért ez nagy lépés volt, hogy megnyitották ezt a játékot. Csak kicsit reklámozni is kellene, hogy tudjanak róla az emberek!!

-
Balinov
titán
Zsotie megmondta már a frankót a 38-as hsz-ban.
az oktatási miniszter ajánlásával tudod letölteni, darabolva kis sávszéles eléréshez, 1darabba broadbandhoz.
van fenn ismerető egységekről,egész korrekt anyag.érdemes elolvasni.
én,ha végigtolom az armies ofe xigot,biztos nekiesek,addig megolvasgatom ezeket. -
Yaye
őstag
Már csak két dolgot nem értek:
- Itt van március 10, és sehol nem látom a honlapon a nagy villogó MEGJELENT! feliratot.
- Miért nem 15-én jelentetik meg? Miért hagyják ki ezt a stílszerű ziccert, 5 nap kedvéért? -
Yaye
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Na, találtam egy oldalt a napóleoni háborúk gyalogos harcmodoráról. Gondolom a 48-as sem különbözött ettől még drasztikusan: Bővebben: link
-
Zsotie
tag
Ajánlom mindenki figyelmébe! -
Yaye
őstag
Azért ez elgondolkodtató, a gyalogságnak nem is volt rendes közelharc-fegyvere? Mert azért a szurony meg a puskatus mégiscsak amolyan pótszer, nem? Vagy annyira nem volt már szokás gyalogos közelharc, hogy nem is volt szükségük rá? Vagy a szurony akkora királyság hogy nem kellett jobb? Keresek is valami jobb honlapot a témában...
-
Yaye
őstag
Azért gondolom egy csata nem úgy nézett ki akkoriban hogy álltak egymással szemben és 6/min-el lőtték egymást
Vagy igen?
Lehetne kardozni benne gyalog (vagy a honvédeknek nem is volt már kardjuk csak puskájuk?), meg lóról is, meg szuronnyal hasogatni a labanc mellkasokat. Aztán volna még mód nagyerejű átkokat szórni az ellenségre. (Egy ''Azt a kutya úristenedet!'' jól hallhatóan elsütve 30 pontot sebezne, de ha a játék végefelé megszereznéd a ''Hogy aza magasságos szakassza reád a mennyboltot te bitang!'' varázslatot, azzal komoly területi sebzést okozhatnál az egész ellenséges hadnak...) -
Dilikutya
félisten
Van I. vh-s játék: Bővebben: link
Igaz, kicsit régi már, de azóta újabbról nem hallottam. -
rup1u5
nagyúr
az kiraly lenne pont a tuzgyorsasag miatt.
szuronyharc meg hasonlok faszan megcsinalva FPSben.
rendes csapat jatek. nyomulni Bem apo oldalan mint huszar a pixel shaderes magyar pusztan.
vagy egy 1VH-s FPS-t is jo lenne.
loveszarok, sar, mocsok, ver, mustargaz-tamadas.
miert nem csinalnak ilyeneket? -
Yaye
őstag
Vazz, mekkora királyság volna egy 48-as FPS. Vagy egy multis tömegcsatajáték, Battlefield meg SW Battlefront stílusban. Lehetne nyomni a sógorok ellen, közel vannak, jó lenne a ping

-
rup1u5
nagyúr
kar, hogy nem olyan doom3as ize .....ugy meg talan erdekelne is
-
sharpapa
senior tag
Hi!
Nagyon jól néz ki! Annak idején még vmikor ezt a témát töri órán nagyon kentem, mint a 2.vh-t. A full mikor jön ki? Lusta voltam elolvasni az oldalt
.
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Véletlenül kihírezték, de aztán visszavonták, mert amúgy is 10-re volt kiírva megjelenés, meg 1-2 apróságot javítanak még (grafika bug 98 alatt, helyesírási hibajavítások). De egyébként a full volt letölthető.
-
Frigo
őstag
A teljes verzió holnap fog megjelenni
-
_az
senior tag
shit ebben a játékban csak veszíteni lehet majd... persze ha a ruszkik oldaláról vesszük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Killberk
aktív tag
Az Oktatási Minisztérium támogatásának köszönhetően, ingyenesen letölthető a játék!

Bővebben: link -
Bocsek
aktív tag
Nagyon jó a játék!!!
Grat a fejlesztőknek az ötletért! -
Doviziozo
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én is ezt akartam írni. Sajnos csak így , de bosszút állunk.

-
_Volkovy_
nagyúr
Remélem végre széjjelalázhatom a hazánkra törő germán és szláv hordákat.
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először én is simán csak a 48-at írtam be. Erre jön vagy 80 topa, amikben mindenféle 48 szerepel. Végül megtaláltam az 1848-ot és azt a másik bigyula 48as bigyót

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Hát mondjuk rákerestem arra is,hogy ''48'',de arra se talált semmit...bár mondjuk,aki azt a topkit nyitotta,azért jobb nevet is adhatott volna neki...
-
Bencom
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ehhe... és itt a magyarok nyernek?

-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Általában a kereső használatára buzdítok én is, de egy 1848 nevű játéknál nem jutna eszembe a ''48 magyar'' kifejezésre rákeresni... nem is értem, miért.
Szvsz az előző topik címe elég selejt. -
Slayer Valor
őstag
Annyit teszel, hogy beírod a keresőbe hogy 48 magyar. Talál is egy témát, ami pont ide való. Itt egy link a topicról: Bővebben: link
itt meg a kresesés eredménye: Bővebben: link -
Darth_Revan
veterán
Háát..pár pernyi játék után:
-ahoz képest sokáig tölt
-800x600 alatt esély sincs játszani
-sok pici bug
De ezeket a bétára kenem,remérem a fullba ezeket kijavítják,mert amúgy teccik
-
dat
senior tag
Én megveszem. A demót végigtoltam, anno a Panzer Generalt nagyon szerettem. Ennyivel asszem illik támogatni egy ilyen játékot. Gratulálok a fejlesztőknek.

-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Mivel nem találtam még témát ezzel a magyar fejlesztésű játékkal kapcsolatban,ezért nyitottam 1et
ide jöhetnek a vélemények a játékról. Aki többet akar megtudni,erről az Europa Universal-ra hasonlító játékról,azoknak ajánlom figyelmükbe az alanti linkeket:
Screenshotok:
Béta Demo:
Én kíváncsi leszek a játékra és ha jól tudom,akkor kb 2900-3000k körül lesz a megjelenéskor az ára
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Talán próbáld meg azt,hogy:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A képek alapján jónak tűnik