2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tronsmart T6 & Element Force Plus Bluetooth hangszórók tartós tesztje.

    Tronsmart családdal való ismeretem 2017 novemberében kezdődőt el egy T6 típusú hangszóróval. Előtte JBL volt amivel már másodjára jártam pórul mert megint elkezdet recsegni a hangszórója, pedig szerettem. Visszaküldtem garancia ügyintézésre és most a pénzemet kértem vissza egy csere termék helyet.

    Akkor megint hangszóró nélkül voltam így elkezdtem nézelődni és akkor találtam rá a márkára, Specifikációban erős volt a maga árkategóriájában főleg hogy JBL Flipet vettem figyelembe, nagyon nem volt veszíteni valóm hát rendeltem egyet.
    Kettő napot várva végre a kezemben már a csomagolást szedtem szét ízekre. De ne szaladjunk ennyire előre.
    Már a csomagolás megdöbbentő volt számomra hogy nála kétszer drágább JBL esetén jóval komolyabb minőségibb dobozban érkezett meg a kütyü ,felnyitásakor egy pici mágneses zárral találkozunk ami egyre nagyobb bizalmat táplált bennem.
    Teljes kinyitásakor egy szivacságy öleli körbe a hangfalat ezzel is védve a szerkezetét. Fentebb egy lila dobozban leltem rá a kiegészítőkre ami egy microusb és egy jack kábel rejt magában. Minőségünk inkább átlagosnak mondanám mint hogy jónak.

    Folytatás...

    Luck Dragon 4 éve 4

  • Ismeretlenül is segítség a bajban.

    Tegnap hajnalban indultunk útnak Budapestre a Honvédkórházhoz egyik családtagomat kellett vinnem időpontra. Már akkor láttam hogy nem egy napsütötte időnk lesz de hát nincs mit tenni indulnunk kell. Közel százhúsz kilométert megtétele után város széléhez közeledve jelezte szándékait az égiek vízcsepp formájában hogy lassan megereszkedik a zuhé.
    Ilyenkor mit is tenne az emberfia ha nem az ablaktörlőt szeretné aktiválni? Be is kapcsoltam.
    Baleset véget egy kis kerülővel áthaladtunk az Erzsébet hídon és itt vette a kezdetét a kaland. Rajta átt haladva mint egy elkerülhetetlen sorscsapás az orromat egy eddig nem érzékelt majdnem hogy szappan illat árasztotta el az utasteret. Ebben a szent percben eszméltem fel arra hogy az ablaktörlőm sem működik, gondoltam én kis hanyag..... de nem! Kart fel és le húzva mint parasztbácsika a kútkarját próbáltam életre kelteni de mindhiába.
    Forgalommal pedig haladnom kellett ,sőt itt már ő vitt engem mert semmit sem láttam ki az autóból és csak a lámpák fényeiből tudtam tájékozódni.
    Elakadásjelzőt bekapcsolva jeleztem autóstársaimnak hogy itt bizony nagy a baj. Azon sem segített a dolog hogy az Erzsébet körúton voltam amit alapból nem is szeretek.
    Azon voltam hogy minél hamarabb félreálljak ,de hát nem egyszerű, végül egy hotel busz parkolójába landoltam.

    Folytatás...

    Luck Dragon 4 éve 20

  • Az élet fintora.

    Még az egész általános iskolában kezdődött . Volt egy srác aki jóval az átlagnál lejjebb teljesített . Ez abban mutatkozott meg hogy még ötödikben is dadogásról szólt az olvasása vagy énekórán nem tudta eltapsolni a ti-ti-tát. De mielőtt félreértés esik , sose volt bántva ezért . Igazából ő egészítette ki a csapatot . Utcabeliek voltunk össze jártunk sátrat építeni , bejárni a város melletti erdőket vagy az utca végén elő bácsinak borsót törni az orra alá.
    A kis nyezege ,szemüveges srác aki csillogó fogszabályzójával sok viccet ismervén az esős napokon fakadásig hozta tudomasunkra hogy nincs miért szomorkodni.

    Majd a tanév végén eltűnt . Gondoltuk elmentek nyaralni. Aztán hatodik osztály elkezdésekor tudomást szereztünk hogy bizony nem lesz tovább velünk ugyanis elköltöztek .
    Furcs volt naponta az utcában a házuk előtt mindig elmenni és rájönni hogy az egyik legkedvesebb pajtásunk nincs velünk .
    Ahogyan telt az idő , úgy kopót róla az emlék is.

    Folytatás...

    Luck Dragon 4 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.