2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Bog

    Luck Dragon 3 éve 10

  • Mulandó finomságok új köntösben . De jó is?

    Nem tartom magam édesszájúaknak, de vannak gyenge pillanataim . Most is elcsabitott egy régi íz emléke és mivel úgy is bevásárolni indultam, hát nosza , adott az alkalom .
    Oda érve vizslatom kedvenc csemegémet amit egyszerűen a föld nyelte el. Arra gondoltam , hogy ezt is utolérte a modernizálás íratlan alaptörvénye ~ minden ami jó és finom annak pusztulnia kell .

    Csalódottságom mértéke szinte mérhetetlenségbe kezdet átfordulni , mikor az osztályáért felelős személy érkezésekor kérdésével irányult felém “ esetleg segíthet-e ? “
    -Köszönöm ,ezt keresem .
    -Van! Tőlem jobbra zöld csomagolásban , hiszen megújult csomagolásban kapható. Tán ezért is nem vette észre . Bár megértem , mivel több évtizede sárgás csomagolásban ismerhettük meg . Mondta ezt az eladó legnagyobb meglepetésemre és megköszöntem a segítségét.

    Gyorsan vettem is kettőt , mert hát nem Is mohóságból fakadóan , csak pusztán az ijedtség mértéke miatt . :DDD
    Kibontásával , majd az első harapást és ízlelését követően lett igazán nagy a boldogságom , mert ami igazán a legfontosabb az íz , igen az íz az ami nem változott és ezzel a tradíció folytatódhat tovább .

    Elgondolkodtam azon , hogy mennyi régi finomság tűnt csak el a boltok polcairól , lásd Chokito-Ronda és finom és társai ,de nem csak édesség de maga az élelmiszer (ipar) minden egyes részéről elmondható ez.

    Luck Dragon 3 éve 52

  • Családi házból lakásba, avagy nehéz a házból lakásba költözni?

    Sziasztok!
    Ahogyan a címben is szerepel , szeretnénk jövőre lakást vásárolni , jelenleg kertes házban élünk amitől nem szeretnénk megválni. De akkor , hogy jön ide a lakás vásárlás?
    Lényegében ahol élünk nem rendelkezik olyan munkalehetőséggel amivel én és párom foglalkozunk. Rengeteget utazunk napi szinten csak is munka végzés miatt , ami számokban minimum nyolcvan & kilencven kilométert tesz ki és itt még nem voltunk bevásárolni , ügyet intézni, rokonokat meglátogatni , kirándulni ,stb-stb. Az ehhez tartozó utazási időről nem is beszélve. Így a céges autónkba négy év alatt bele is szaladt 170,000 kilométer.

    Majd egy nyugodt este előjött ez a téma és elkezdtünk számításba venni, hogy ezt a problémát mivel is lehetne orvosolni,helyettesíteni. Maga a város adott és azon belül szeretnénk majd lakást kinézni magunknak és csak hétvégén kellene haza utaznunk.

    -Elsősorban albérletben gondolkodtunk, de havi 120 & 130,000-ft lenne amire jönne a rezsi és hát nem mostanában megyünk nyugdíjba és fizetnénk ezt a sok pénzt ami a végén nem is lenne a miénk.
    Így jött a saját lakás vásárlás gondolata.

    Folytatás...

    Luck Dragon 3 éve 132

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.