2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Xiaomi A1 & Redmi Note4 összehasonlítás. UP2

  Sziasztok!
  Azért írom ezt a kis összehasonlító blogbejegyzést mert a két telefon topicját olvasgatva sokszor találkozok olyan kérdéssel vagy épp összegző gondolatmenetet amivel szívesen segítenék a leendő vagy már meglévő tulajoknak akik cserére vették fejüket.
  Mindegyik készüléket az Eustocktól származik..

  Blogbejegyzést saját tapasztalatokra épül. Nem vagyok profi ,ellenben segítőkész. :DDD

  Maga a csomag:
  RN4 doboza egy egyszerű fehér színű ,minimális dizájnnal tudatja velünk hogy mivel is állunk szemben. Az elején egy nagy négyes szám jelzi hogy a Redmi család negyedik tagjával lesz majd dolgunk. Ugyan ez vissza köszön az oldalán lévő felirattal és a Mi logóval. A hátoldalán specifikációs táblázattal egy QR kód és egy gyártási helyet feltűntet felírttal ami természetesen Made in China.

  Az A1 esetében kicsit másabb a helyzet, bár itt se olyan nagy az eltérés. Az elején maga a mobil pompázik három színben ,felül az androidone ,alul pedig a neve a Mi A1 felirattal. Az oldalán globál verzió van írva.
  Hátoldalán négy központi ábra található a tetején a dual kamera rendszerről, Os-ről a FinFet gyártású snapdragonról és az 5,5" kijelzőről. Alul ugyan úgy mint az RN4 esetében specifikációs táblázat egy QR kód és egy Made in China felírat.

  Folytatás...

  Luck Dragon 6 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.