2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Emberi megbetegedést okozó modern led világítás

    Modern korunk egyik ékköve a ledes világítás. Na és ki ne szeretné az alacsonyabb villanyszámlát? LED-ek nem csak fényesen ragyognak, de szuper takarékosak is. A varázslatos trükkjük az, hogy kevesebb energiát használnak, mint bármely más hagyományos izzó . Nem csak hogy hosszú élettartamúak, de hűségesen ragyognak sok-sok évig, így nincs többé szükség bosszantó és gyakori cserékre és mind ezt szinte hűvösen, mint a jégvarázs birodalmában.

    LED izzók rendkívül előnyösek, mivel lehetővé teszik a színhőmérséklet szabályozását, vagyis azt, hogy a fényük mekkora hőmérsékletűnek látszódjon. A különböző színhőmérsékletek különböző hangulatokat teremthetnek és különböző célokra alkalmazhatók

    Meleg fehér (2700K-3000K) Ez a színhőmérséklet meleg és kellemes fényt eredményez, hasonlóan a hagyományos izzókhoz. Ideális a pihenéshez, olvasáshoz és hangulatos estéken való használatra.

    Neutális fehér (3500K-4100K) Ezen színhőmérséklet tartomány egyensúlyozott fényt kínál, amely kiválóan alkalmazkodik mindennapi tevékenységekhez, például munkához, étkezéshez vagy háztartási feladatokhoz.

    Hideg fehér (5000K-6500K) A hideg fehér fény élesebb és energikusabb, ideális irodai munkához, tanuláshoz és olyan helyekre, ahol a jobb láthatóság szükséges. Bár egy kicsit kékes színben tündököl ez jobb észbe tartani.

    Folytatás...

    Luck Dragon 7 hónapja 74

  • Lucky menni Dánia 2#

    Eljött az idő a második rész elkészítéséhez. De ez egy picit tömörebb verzió elé fog tekinteni mint az elődje.
    Na de kezdjünk is bele.

    Eltelt az idő és végre lejárt a felmondási időm a korábbi munkahelyemen, így most már teljes energiámmal az új célomra tudok koncentrálni. Első és legfontosabb dolgom az volt ,hogy meg kell oldanom az utolsófélévemet.

    Már az elején éreztem, hogy ez nem lesz egyszerű menet. Ahhoz, hogy rendezzem az utolsó féléves ügyeimet, szükségem volt a titkárság és az ügyintéző iroda segítségére. Mind utólag kiderült fel kellett kutatnom azt az egy személyt, aki képes és hajlandó volt segíteni ebben az ügyben. Egy kedves úriemberhez vezettek és segített megérteni a lehetőségeimet . Második találkozás alkalmával az online oktatási rendszerbe való bekerüléséhez szükséges adatokat vette fel tőlem, majd aláírva papírokat visszaszökdécseltem az ügyintézőkhöz, hogy intézzem tovább a dolgaimat. (Természetesen ez csak a történet nagy-nagyon rövidített verziója.)

    Azonban nincs megállás, mert most a kuckóm és abban rejlő dolgokkal is törődnöm kell. Úgy döntöttem, hogy szüleim lesznek a megoldás kulcsa és együtt megpróbáljuk megoldani a helyzetet.

    Folytatás...

    Luck Dragon 9 hónapja 13

  • Lucky menni Dánia 1#

    Megerőltető hosszú évet tudhatok magam mögött. De kezdjünk egy kicsit az elejéről, hogy legyen egy kis rálátás a dolgokra.

    Bejegyzés elsősorban magamnak íródik, hogy tudjam honnan és miért léptem meg azt amiről íródni fog több részben blogjegyzések sorozata. Pontosan 2-3 db.

    2023 azaz év, ami mind egészségügyileg, munkahelyileg és párkapcsolatilag mélypontba taszított lelkileg. Nem szoktam ezen a téren nyafogni, talán erről sosem írtam itt ilyen személyesen. De nem is értem miért, hiszen úgy sem ismerjük egymást. Aki meg igen az meg úgy is tudja. De ha ki írhatom magamból talán egy picit segít rajtam.

    Fentebb írt három ponton kisebb-nagyobb léptekben próbálok kievickélni és haladni előre, vissza nem nézve utat törve magam elött..

    Amint eme sorokat írom próbálom gondolataimat hadrendbe összekalapálni és megfelelő időrendisorendbe összeállítani. Bár ez egy gyagyástól nehéz lesz. :DDD

    Folytatás...

    Luck Dragon 10 hónapja 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.