2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • BRSZK

    Sokan ismerhetitek címben említett rövidítést és annak szervezőjét Bacsist.
    Élőben megtapasztalni és megismerni, igaz csak futólag a főszervezőjét és általa kreált hangulatát a csarnoknak már más tészta. De haladjunk szépen az elejétől.

    Helyszínt szinte azonnal megtaláltuk, nos nem csak azért mert maga Füle olyan piciny falu lenne, inkább a sok autó és személy egyirányú mozgása tette lehetővé.
    Itt jön az első pozitívum! Míg kiszállhattunk volna az autóból egy fiatal ember akinek nyakában egy fehér kártya mutatta ,hogy ő bizony Bacsis csapatának egyik "koordinátora" egyből ott termet a semmiből és felajánlotta a csarnok melletti füves, árnyékos parkolóját (ezúton is köszönöm neki).
    Sikeres parkolásunkat követően még az útbaigazítást is részletesen vázolta fel elénk, így szemernyi esélyt nem adott annak tükrében hogy eltévedjünk.

    Csarnokhoz közeledve egy ötfős csapat jóízűen falatozva köszöntött minket , majd a bejárathoz érkezve egy másik fiatal csapat állított meg minket és megköszönték érkezésünket és egy ajándék fehér kis dobozkával engedtek tovább utunkra ,hogy a házigazda útmutatásával folytathassunk utunkat felfedezés csarnokába.

    Folytatás...

    Luck Dragon 2 éve 15

  • Házi készítésű nyalánkság

    Nem vagyok nagy cukrász , sőt … de már csak egy kis tejszínhab és mazsola hiányzik és kész is. :D

    Málna torta.

    Luck Dragon 2 éve 73

  • Vriesea

    Vriesea azaz pikkelyvirág .
    Brazíliából származó növény, melyet egész évben árulnak a kertészetek és most már nekem is van .
    ( Apró örömök az életben :) )

    Luck Dragon 2 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.