2024. február 25., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Csacsi öreg medvém!

  Itt a hétvége, végre van időnk pakolni . Költözés előtt aki ezt átélte nem kell elmesélnem mivel is jár ez.
  De néha olyan dolgok kerülnek az ember kezében ami képes egy kicsit a nosztalgia asztala elé ültetni és végig csámcsogja az akkori hozzá fűződött élmények sokaságát.
  Most sem lett másképp, párom kérdezi hogy ez még kell nekem? Majd mikor ránéztem a kezében található kissé már viseltes csomagolásra, dobtam is el mindent és vettem ki kezéből azzal a felkiáltással, juj ez még meg van?!

  Gyorsan kibontva, tokjából kivéve szinte érintetlen állapotban vettem szemügyre fiatalságom egyik meghatározó készülékét amit még szüleimtől kaptam.
  Majd jött is a kérdés ,vajon még működik? A dobozban a megannyi papírok mellett a töltőjét kivéve pasztáztam a legközelebbi konnektort és tettem fel tölteni. Kis idő után életjelet adva boldogság öntötte el szívemet hogy ez a remek német eszköz még mindig késztetést érez hogy a mindennapi feladatokat újra megtegye.

  Folytatás...

  Luck Dragon 3 éve 52

 • IPhone SE 2020

  Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .

  Apple iPhone SE (2020) - tesztje itt olvasható.

  Kicsit a készülékről.
  Sokan vártak már egy újabb kompakt iPhone-t amivel már egyszer találkozhattunk 2016-ban is ismert Iphone SE, azaz Special Edition személyében ami méretei mellett életképes árazásával hódított igazán.
  Miről is szól Special Edition? Nos az első SE esetében Iphone 5 házát vették alapul így a költség hatékonyságot figyelembe véve már sokat segítettek ezzel az eljárással. Ezt követően az iphone 6S új hardverét "kalapálták" bele.
  És most sem lett másképpen, jól bevált receptet vette elő a gyártó ismét és az iPhone 8 házába a legújabb hardvert építette bele ami az A13 SOC /Iphone 11 szériában is megtalálható és egy kellemes árcímkével látta el (Apple mércével nézve).

  Folytatás...

  Luck Dragon 3 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.