2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Autó vs tömegközlekedés .

    Helyzet kialakulásának apropója adta a lehetőséget ,hogy sok-sok év után újra tömegközlekedéssel tegyek meg hosszú távot. De a történetet előre ellőve kellemes és egyben hatalmas pozitívummal zárul.
    Maga az utat már párszor megtettem ami abból áll ,hogy Budapestről ,Rákospalota egyik szeletéből kiindulva elérjek Pécs belvárosának szélébe.

    Kis előtörténet ;Másnap indultunk is volna együtt párommal, de sajnos előtte egy nappal kapott egy hívást ,hogy azonnal be kell menni valamilyen halaszthatatlan munkaügyben. Na puff, ment is a szorzás osztás. De a matek nem állt össze,így hát elvitte az autót én pedig régen nem használt tömegközlekedésre adtam a fejem, hisz nekem is oda kell érnem valahogyan.
    Tudni kell rólam , na meg aki itt már ismer, szinte mindenhová 'is" autóval megyek, sajnos elkényelmesedtem. De ez van. :DDD Gyorsan kimentünk ,összeismerkedtünk az új BKK-s applikációval és jegyautomatáival amiről sok rossz híreket lehetett olvasni,hallani de én bátran szembeszegültem vele és szerintem győztem vagy csak szerencsém volt . Nekem egyértelmű volt szinte azonnal a menü, pillanatok alatt nálam voltak a jegyek. Majd jöhetett az IC jegy vásárlása is. Na de nézzük a két végpontot azaz autó vs vonat:

    Folytatás...

    Luck Dragon 3 éve 83

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.