2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Több éves mobil platform elhagyása. (Windows Phone & Android)

    Az egész még négy éve kezdődött , ilyenkor már javában az okostelefonok meghódító útját követhettük figyelemmel a világkörül. Jó magam is egy Galaxy Mini 2 és egy Ace3 készülékeket használtam, de mint tudhatjuk, akkoriba nem voltak kiegyensúlyozott készülékek. Itt elsősorban a rendszerre gondolok.

    Ebben a tájban indult el a Windows Phone is.Akkor még ez teljes mértékben hidegen hagyott, na meg a kiforratlanságuk is ott kopogott az ajtónál. De ez változott egy 520-as személyében. Pici kompakt készülék volt a maga idejében ami az árával kecsegtettet igazán..
    Nem is kellett sok idő, mert egyszerűen bosszantott hogy mindig a galaxisok össze omlottak. Itt jött a nagy kérdés, megveszem az akkor kiszemelt Galaxy S2-őt vagy váltok platformot.

    Végül is Lumia lett, tetszett hogy nem kell buherálni a készüléket, nagyon gyors és semmi fagyás akadozása nem volt ,visszagondolva ez egész vicces, de így volt.
    Nem volt tartós kapcsolatunk, mert egy túra során összetörtem, majd hiányosságát egy Lumia 800-al pótoltam.
    Nagyon minőségi készülék volt, mai napig a súlya az ami előttem van, na meg a prémium érzete. Imádtam vele fotózni, csak az volt a bosszantó az egészben hogy a kijelző és a napfénye ellehetetlenítette a kész fotók megtekintését. Mind amellett a böngésző is egy tragédia volt.

    Folytatás...

    Luck Dragon 7 éve 46

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.