Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85605) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Kipróbáltam pár napja a Forza Horizon 3-at, most meg kölcsön kaptam lemezen a Forza Horizon 2-t és azt kell mondom, nálam az előbbi telitalálat. Szerintem egy ilyen játéknál nagyon fontos, hogy a helyszínek milyen hangulatot árasztanak, de számomra Ausztrália nem tudja felvenni a versenyt az olasz és francia tengerparti vidékek hangulatával. Nekem az FH3 vidékei sokkal egyszerűbbnek hatnak, mint az olasz szerpentinek a dombokon, meg a gyönyörű városok.

Ráadásul nem látom sokkal szebbnek az FH3 grafikáját. Mindkettő baromi szép.

Nem tudom mikor kéri vissza a kollégám az FH2 lemezét, de tegnap csak rövid belenézés céljával ültem le elé, de rögtön odaszögezett egész estére. Ha visszakéri, muszáj lesz sajátot vennem. :D

Van itt még olyan, akinek az FH2 jobban bejön, mint a FH3? Vagy ezt itt szentségtörés kimondani? :DDD

BTW azon azért ledöbbentem, hogy mekkora pénzszivattyú az összes Forza. Nálam még a Forza Motorosport 3-nál megállt a tudomány Xbox 360-on, de most valami elképesztő pénzeket levesznek az ilyen-olyan csomagokért... :( Van egy eleve drága alapjáték és a menüben kismillió ponton ütközök bele abba, hogy nyissam meg újra a pénztárcám. PC-n a free-to-play játékok nem kérnek ennyi pénzt fizetős tartalmakért, pedig azok csak abból élnek, nem az alapjáték eladásaiból.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.