Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#233654) geza844 válasza parandroid (#233526) üzenetére


geza844
aktív tag

Egy laikus története:
Na végül így is lett, vettünk egy Series S-t, meg egy plusz controllert meg egy 1 éves Live Gold csomagot boltban. Neten vettem egy 300 Ft-os Game Pass Ultimate-et, és minden f.sza. Majdnem minden :)
Tegnap este hazavittük, összerakom, beállítom, és hát, akkor játszunk valamit, gondoltam én.
Neki is álltam böngészni a játékok között, legyen mondjuk a Forza 4, telepítés... 2,5 óra... hát, mondom akkor nézzünk valami kisebb játékot... Worms! Király, régen PC-n imádtam (ugye én konzolom sosem játszottam még, PC-n kb. 10 éve, azóta semmi, szóval tök homály nekem most minden), szóval indítom a Worms-t, de nem működött a másik kontroller. Egymásnak kellett adogatni ugyanazt a kontrollert... áh... keressünk mást... ott egy halom játék, és egyik se mond nekem semmit sem... találtam valami kecske szimulátort... hát kb. 10 percig vicces volt szaladgálni a városban, és felöklelni a járókelőket, de... közben elindítottam a Need for Speed letöltését, mert az kb. fele akkora, mint a Forza, és gyorsabban lejött. Addig néztünk Jóbarátokat. Na, lejött az NFS, de ott meg nem jöttem rá, hogy lehet beállítani a local multiplayer-t. Úgyhogy játszottam én 15 percet, aztán feleségem, és így tovább. Hát... kicsit még bele kell rázódnunk ebbe :)
Hogyan tudom megkeresni a local multiplayer és local Co-Op játékok listáját? Itt próbáltam: https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/games
de itt nem mutat semmit sem. Akkor sem ha üresen hagyom a szűrőt.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.