Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35545) mauimagic


mauimagic
aktív tag

Tudok más adsl modemet használni t-home-os nettel? Folyamatosan szaggat a net, el is ismerik hogy szar, múltkor kiküldtek egy analfabéta technikust nagy nehezen, aki szerint a házon belüli telefonkábelek hibája (????) miatt nem jó a net, azt szépen továbbállt. Családi ház, viszonylag új kábelek... Sajnos nem én voltam itthon, a jegyet lezárták, most telefonálhatok megint 1 órát, mire a zügyfélszolgálat felveszi a hibát.

A modem a D-link DSL-360R névre hallgató, a hanyatló nyugat ellen kifejlesztett szabotázsezköz a kínai népköztársaságból. Ha vennék valami normálisat (milyet érdemes?), megoldódna a problémám? Van valami módja annak, hogy leteszteljem, hogy modemhiba áll fennt, vagy vonalhiba?

Persze felajánlották, hogy adnak egy újat, ha aláírok még két évet, de ezt a lehetőséget inkább kihagynám, a diginet már 2 házszámmal arrébb van, remélem rövidesen ide is elér...

Emailben esélytelen hibát bejelenteni?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.