Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36951) SFAkos


SFAkos
aktív tag

Találtam valamit aminek nem tudom van e köze a problémához. Írtam már párszor, de senki nem válaszolt,ezért leírom újra röviden. Megy a net, és időnként azt csinálja, hogy nem hoz be bizonyos honlapokat, de ilyenkor is van net és van amit be is hoz. Általában ugyanazokat nem hozza be. T-home net,iptv,voip telefon, speedport hgw. Ha lelépek a wifiről és vissza akkor újra mindent behoz. Vírusom nincsen, malwarebytes-t is futtattam.

Most hogy megint csinálta megnéztem a router log-ját és ilyet találtam ami kb akkor lehet amikor elmentek az oldalak:

Web-ui session has timed out (G103).

( A rengeteg no time servers reachable- mellet tehát speedport 1970-ben jár mert ugye még azt se lehet beállítani... :C )

Egyébként google dns-t használok most, de nem javított a helyzeten. Ezt a wifi kártya beállításainál adtam meg csak mondjuk, mivel ugye a speedporton semmit nem lehet állítani...

[ Szerkesztve ]

(#36952) Chereiose


Chereiose
addikt

Sziasztok! Nektek ez a központi router hogyan működik? Nekünk már 2-3 éve van ez a T-home IPTV csomag, de utálom...Telefont nem is használjuk, az internet elvileg 10 megás, de ez a szar router csak 5 megát enged...Mert ugye ez ilyen spéci router, mert ez kell a tv hez meg a telefonhoz is....Viszont most valszeg DIGI tv lesz, így ezt a sz@r csomagot lemondjuk...Viszont szerintetek ha egy normális linksys routerrel használnám, akkor növekedne a sebesség? :U + Valami jobb csomagot is szeretnék, csak az a baj, hogy ez a XII. kerület borzalom net szempontjából, se Digi se UPC kábel nincs itt telepítve, ezért marad ez a trágya, csak kérdés, hogy akkor lehetne valami jobb csomagot találni, vagy a lakóhely miatt így is max 10 megás lehetne a net?

(#36953) wmati válasza Chereiose (#36952) üzenetére


wmati
addikt

Lehet nyilván lehet, csak a T által adott Hwg vel fog üzemelni a szolgáltatás

(#36954) kabelmania27 válasza Chereiose (#36952) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

A tévét ha átkéred sattévére (ha tévét hagyod T-nél kapsz kedvezményt), akkor nem kell hgw, és visszakérheted az analóg vonalat, így használhatsz sima ADSL modemet.

[ Szerkesztve ]

(#36955) djculture válasza kabelmania27 (#36954) üzenetére


djculture
félisten

Ja jó megoldás ott bukik el hogy nem fogják az analóg vonalat már engedni... Vagy 10 haver járt így.

(#36956) wmati válasza djculture (#36955) üzenetére


wmati
addikt

Ha már a tv-t engedik az is fél siker.

(#36957) kabelmania27 válasza djculture (#36955) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ismerősnél kb egy éve kicserélték a hgw-t d-link modemre.
wmati: Felszabadulna pár Mbit.

[ Szerkesztve ]

(#36958) kali válasza kali (#36188) üzenetére


kali
legenda

ahogy korábban is történt, most is jött az sms az utolsó napon, hogy kivizsgálták a panaszt, és küldik majd postai úton az eredményt, de jelen esetben annyival előre dolgoztak, hogy most külön kérés nélkül is törölték a hűséget az online felületen - bár a panaszom jogossága, és a kivizsgálás eredménye egy percig sem volt kérdéses számomra, de így legalább az sms kiküldésével azonos időben eszközölték a korrekciót is.

(#36959) wmati válasza kabelmania27 (#36957) üzenetére


wmati
addikt

Ne keverd a kábelnettet meg a dsl :D

(#36960) djculture válasza kabelmania27 (#36957) üzenetére


djculture
félisten

Felénk nem engedik az biztos, aki átállt digitálisra az azon is marad. Én a riasztóra hivatkozva havi szinten hárítom a dolgot pedig már azt mondják a telefon ingyen lenne csak ne ragaszkodjak az analóg vonalhoz...
Szerintem lassan tableteket fognak ajánlani ingyen meg bármit..

[ Szerkesztve ]

(#36961) poli27 válasza djculture (#36955) üzenetére


poli27
veterán

De ha meg tud válni a telefontól, ha nem kapja vissza az analóg vonalat, akkor is tud saját dsl modemet használni, csak nem lesz telefonja!

(#36962) kabelmania27 válasza wmati (#36959) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nem keverem, ADSL van náluk, pirellivel sok gondjuk volt aztán volt náluk zte, majd utána d-link modem.

(#36963) djculture válasza poli27 (#36961) üzenetére


djculture
félisten

Jó csak legyen meg a minimum két szolgáltatás mert másként drága nem jár kedvezmény. Mondjuk ha tv és a dsl megvan az elég.

(#36964) kabelmania27 válasza djculture (#36963) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Ezért írtam, hogy a tévét kérje át sattévére, így használhat sima modemet, aztán hogy viszakapja-e vagy sem az analóg vonalat az más téma.

[ Szerkesztve ]

(#36965) Chereiose


Chereiose
addikt

Na most már megint elvesztem :D Szóval adott a Digi Tv. Akkor most e mellé lehet t-online netet egy saját routerrel? :)

(#36966) villamos válasza Chereiose (#36965) üzenetére


villamos
őstag

Persze hogy lehet, senki nem tiltja meg saját routered használatát, nem muszáj elkérni pl. a szomszédod routerét. Csak a HGW mögé kell kötni, megfelelően konfigurálni, és máris használhatod.
Szerintem viszont hagyd a digit, egy T-Home Sat tal jobban jársz. Ugyanúgy tányéros, és ugyanúgy megtakarítja a sávszélt, az iptv -vel szemben, viszont megmaradnak a kedvezmények.

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#36967) n@p@lm válasza djculture (#36955) üzenetére


n@p@lm
őstag

haveréknak nem volt jó a rábeszélőkéjük.

(#36968) djculture válasza n@p@lm (#36967) üzenetére


djculture
félisten

Itt hiába beszélsz, egyik már emiatt fel is mondta a szolgfáltatást inkább és átment az invitelhez. Elvan döntve hogy szépen ezt megkell szüntetni... Szerencsére még nem kötelező de attól félek ez is elfog jönni..

[ Szerkesztve ]

(#36969) kabelmania27 válasza Chereiose (#36965) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Lehet csak drágább lesz, mert tévé nélkül nem fogsz kapni kedvezményt.

(#36970) n@p@lm válasza djculture (#36960) üzenetére


n@p@lm
őstag

ismerős mesélte ki akarják irtani az analóg vonalat. (központi managerelés miatt)

(#36971) kabelmania27 válasza n@p@lm (#36970) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Minden vállalat szeretné csökkenteni a költségeket, csak az a baj ezzel, hogy pont azok az előfizetők fogják ezt (és a natolásos) az intézkedést megszenvedni akik nem tudnak másra váltani.

(#36972) Chereiose válasza villamos (#36966) üzenetére


Chereiose
addikt

Digit akarok mindenképp a digi sport miatt :)

kabelmania27: Hát ennél nem gondolom, hogy drágább lesz, pofátlanul drága a mostani, mondjuk részben azért mert a telefon havi 4K majdnem...Szóval szerintem max ugyanennyi lesz.

(#36973) Chereiose


Chereiose
addikt

Azt nem tudjátok, hogy van-e olyan felvevő, ami helyettesíti az IPTV-t? Ha esetleg sikerül a digi, akkor nem lesz IPTV, ami helyett kéne valami, nézegettem ilyen média lejátszókat, csak nem tudom, hogy azzal akkor állítom-e be amikor akarom, mint most.

(#36974) bul07


bul07
nagyúr

Amúgy ez ariasztó dolog is kezd elavult kifogásá válni, mert egy mobil sim kártyával ki lehet váltani, már persze ha olyan a riasztó
Telefon havidíj sincs , évente pár ezer forint hogy a sim élő maradjon

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#36975) Krystal_s válasza SFAkos (#36951) üzenetére


Krystal_s
addikt

Szia, nálam nem pontosan ez a jelenség, de hasonló mióta a Speedport van. :((( Nagyon idegesítő, hogy nem lehet normálisan beállítani a lebutított felület miatt és az alapbeállítás nem minden Wifihez jó.
Egy ideig minden megy maximális sebességen, weboldalak, azon belül letöltések, sebességmérések...
Majd egy idő után lecsökken a sebesség 1-3Mbit/s-re a 20-ról. Próbáltam 5 féle böngészőben és ua., ilyenkor külső programok ugyanúgy képesek maximális sebességen tölteni, olyan mintha csak a böngészőben lekorlátozná a netet 1-3MBit/s-re. Wifi ki-bekapcsolás után megint jó egy ideig.

(#36976) kisapa válasza bul07 (#36974) üzenetére


kisapa
senior tag

Eddig sem a saját számok hívásával volt a gond mert azt a digitális telefon is tudja. A probléma a távfelügyeleti bekötésnél jelentkezik. Ahhoz pedig nem olcsó a GSM modul már csak a napi rendszeres teszt miatt sem.

(#36977) Vyndree válasza Chereiose (#36973) üzenetére


Vyndree
őstag

Ezzel a kérdéssel lehet át kéne nézned ide vagy ide, talán ott tudják a választ.

(#36978) SFAkos válasza Krystal_s (#36975) üzenetére


SFAkos
aktív tag

Igen hasonló a helyzet, csak nekem időtúllépés miatt nem hoz be akkor bizonyos oldalakat. Ráadásul egyre gyakrabban csinálja. Ma kipróbálom azt, hogy kábelen használom és meglátjuk akkor is csinálja-e. Ha nem, akkor ugye a wifijével lesz probléma ennek az újabb csodás eszköznek. Csak komolyan én nekem már annyi problémám volt a T-vel, hogy már nincs időm/energiám "panaszkodni".

Egyébként ha vennék egy normális router-t és bekötném mögé, azzal kitudnám küszöbölni ennek a szarnak a hátrányait? Vagy lényegében az új router is attól kapná az adatot..?

(#36979) dr.bubo válasza Chereiose (#36973) üzenetére


dr.bubo
őstag

OPTIBOX Raptor HD ez 2 tuneres, egyiken felveszel, másikon meg tudod nézni az adott adást time shiftel. Az olcsóbb boxok is vannak, de azok egy tuneresek, amit nézel azt veszed fel.

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#36980) delig


delig
tag

Sziasztok!

Szülőknél ünnepekre kinyitották az HBO HD-t vidéken, viszont a fővárosban IPTV-n nincs.
Gondoltam szólok :)

(#36981) lufi7 válasza kisapa (#36976) üzenetére


lufi7
aktív tag

Minek vennel meg egy gsm modult.
Nekem pl. a g4s adja.

"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"

(#36982) Apa+Fia válasza delig (#36980) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

Vidéken sincs nyitva IPTV-n. ;)

Apa csak 1 van!

(#36983) Locutus


Locutus
veterán

Nem úgy volt, hogy karácsonytól év végéig minden csatorna nézhető IPTV-n?
Csak mert nekem van egy raklappal továbbra is, ami nem jön be...

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#36984) Apa+Fia válasza Locutus (#36983) üzenetére


Apa+Fia
aktív tag

HBO és a Smash Hits ,a felnőt,Speak minicsomagok kivételével minden. ;)

Apa csak 1 van!

(#36985) Kezdő vagyok


Kezdő vagyok
őstag

Sziasztok!
Ha IPTV-ben gondolkodok a T-Home-nál,van olyan megoldás,hogy a felvett műsort számítógépen keresztül bármikor visszanézhessem?

(#36986) Locutus válasza Apa+Fia (#36984) üzenetére


Locutus
veterán

Ahha, szal megint volt apróbetű amit nem olvastam el :)

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#36987) wmati válasza Locutus (#36986) üzenetére


wmati
addikt

Tessék apró betűk.

(#36985) Kezdő vagyok Ha egyesével minden felvételed átveszed számítógépre, boxrol nem tudod csak úgy lemásolni őket.

[ Szerkesztve ]

(#36988) Garold válasza Kezdő vagyok (#36985) üzenetére


Garold
senior tag

Csak ha a gépedben van TV tuner kártya és rögzíted a gépre.

Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??

(#36989) Kezdő vagyok


Kezdő vagyok
őstag

Akkor úgy kérdezném,hogy van-e olyan set top box-a a T-Home-nak,melybe ha pendrive-t dugok,a box vesz fel rá kódolatlanul,és azt meg tudom nézni a számítógépen?
Köszönöm a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#36990) villamos válasza Kezdő vagyok (#36989) üzenetére


villamos
őstag

Nincs, és soha nem is lesz.
Illetve egészen addig, amíg a szerzői jogvédelem fogalma létezik.

Szívesen!

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#36991) djculture válasza Kezdő vagyok (#36989) üzenetére


djculture
félisten

Persze persze és akkor ki fizetne a felvevős boxért? Vagy éppen a pár napig visszanézhető tv adásokért?:)

[ Szerkesztve ]

(#36992) villamos válasza djculture (#36991) üzenetére


villamos
őstag

Na igen, erről nem is beszélve... :)

Hogy valamennyire on is legyen, egy TV-tuner és egy S-Video-Scart átalakító segítségével rögzíthető lehet pc -re a műsor, de természetesen azt veszed fel, amit nézel. Jelentős minőségromlással is számolni kell, az eredeti digitális jelből analóg videojel lesz, amely a scart-on jön ki, és ezt a jelet digitalizálja újra a tuner, és teszi el mondjuk mpeg2 -be...
De legalább olcsó, pár százas egy megfelelő adapter kábel, és a tunerkártya is beszerezhető használtan pár ezresért.

Egyszerűbb kiköhögni az ezrest a felvevős boxért... :U

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#36993) #78121280 válasza Apa+Fia (#36984) üzenetére


#78121280
törölt tag

Még kiegészíteném a Mezzo és a Champion csomaggal is ezeket sem nyitották ki mondjuk érthető is végül is ,minek a promo nekik ha Január 1.től kikerülnek a kínálatból! :D

Smash Hits mondjuk nem tudom miért nem lett kinyitva :U

[ Szerkesztve ]

(#36994) Vyndree válasza Kezdő vagyok (#36989) üzenetére


Vyndree
őstag

Jelenleg olyat setupbox-ot fejleszt a T-home, ami leszedi a kedvenc filmjeid a kódolt csatornákról is előfizetés nélkül (a vízjelet is kiszedi) és feltölti a korlátlan tárhelyedre amit ingyen kapsz a T-től, valamint egyből meg is osztja a kedvenc torrent oldalaidon. Akinek ilyen előfizetése lesz, azokra nem vonatkozik semmiféle szerzői jog, minden mozit korlátlanul ingyen látogathat és az összes hanglemezboltban ingyen kiszolgálnak. Az ingyen sört, örök életet már meg sem említem.

(#36995) tkesy


tkesy
őstag

A karácsonyi nyitás alkalmával gondoltam belenézek a HD-s csatornákba, de valamiért nem engedi a rendszer. Újraindítás után megjelentek a HD-s csatornák a listában, és a műsorújságban lépkedve látom is a tartalmukat, de amikor kiválasztom bármelyiket is, akkor csak egy szép nagy HD felirat jelenik meg a tv-n, ami közli, hogy a rendszer nem képes ennél több HD csatorna kiszolgálására és vagy próbálkozzak később vagy állítsak le egy felvételt.
Namár most 1 db setup box-om van (iptv családi csomag + felvételre alkalmas box) és felvenni sem vettem fel semmit mikor próbáltam nézni ezeket a csatornákat, így nem értem mi a baja... :F

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#36996) wmati válasza tkesy (#36995) üzenetére


wmati
addikt

Nincs hd streamed szerintem

(#36994) Vyndree :U

[ Szerkesztve ]

(#36997) C0d3r válasza Vyndree (#36994) üzenetére


C0d3r
addikt

Végre már valami értelmes fejlesztés, ideje volt, a többi szolgáltató elhúzott mellettük rendesen. Viszont felháborítónak tartom, hogy a borkedvelőket figyelembe se veszik. Azt hiszem már most elküldöm panaszlevelemet a GVH-nak, Fogyasztóvédelemnek és az NMHH-nak egyaránt!

[ Szerkesztve ]

(#36998) Vyndree válasza C0d3r (#36997) üzenetére


Vyndree
őstag

:C

(#36999) tkesy válasza wmati (#36996) üzenetére


tkesy
őstag

Tény, hogy nincs hd-s csatorna előfizetésem, de akkor a promós hd-s csatornákat csak azoknak nyitották meg, akiknek amúgy is van hd csatornáik?

>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

(#37000) wmati válasza tkesy (#36999) üzenetére


wmati
addikt

Hd csatornákat minden előfizetőnek megnyitotta a Telekom, de csak azok élvezhetik akik rendelkeznek HD streamal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.