Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27784) Sensut válasza Riot Gin (#27700) üzenetére


Sensut
őstag

Aszongya, hogy A Halál Leple alatt 2?. Épp befejeztem a Secret Trails 2-t, amit mindenkinek ajánlok. A legjobb sztori, amit modban valaha is elkészítettek, mivel ez Strelok előélete egész a SOC alapjáték kezdetéig. Aki ezt végigviszi, annak többé nem lesz gondja a Stalker játékokkal és bátran mehet akár élőben is a Zónába :) .
Szóval gondoltam kipróbálom A Halál Leple Alatt 2-t. Az egyes nem tetszett, azt hittem, hogy befejezetlen, annyira kusza és hiányos volt. De ha van már kettes is, akkor az egyes egy összecsapott, amatőr munka volt és reméltem, hogy a második rész valamivel jobb és értelmesebb lesz. Hát egyelőre nem, mert az istennek nem tudom elindítani. Pedig a Repack csomagot szedtem le, ami tartalmazza a teljes alapjátékot is, belőve a modhoz (állítólag :(( ). Hozzácsaptam az angolosítást, átírtam a localizationt, ahogy azt megírták, de folyton valami baja van az xrcore.dll -el. Próbáltam a saját alapjátékommal, de szintúgy kidob. Angolosítás nélkül dettó. Próbáltam felbontást, megvilágítást cserélni, de semmi se segít, úgyhogy máris elment a kedvem tőle. Keresek valami mást...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.