Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17401) #90933760 válasza PeL (#17398) üzenetére


#90933760
törölt tag

A képkocka nem esik le csak mikor megnyitom a hátizsákot akkor sokkal tovább tart mire behozza, mint mikor üres.

(#17402) ViZion válasza Antonius1978 (#17400) üzenetére


ViZion
félisten

Az mekkora királyság lenne, online piac a játékban... :K
Fegyókat, etc. felpakolni és bótolni ;]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17403) #90933760


#90933760
törölt tag

Úha, most valami nem oké. Adta a szakács a küldit, hogy keressem meg neki a kenyeret, azt mondtam hogy kösz most nem. Közben megcsináltam más küldiket, visszamentem a szakácshoz és nem ad küldit. Mivel elutasítottam így nem fog adni már egyet se?

(#17404) Meister88


Meister88
csendes tag

Sziasztok!

Nem ide vág, de itt látok aktivitást, ezért itt kérdezem meg. :) Rendelkezem egy ilyen szép gyűjteménnyel,

Mennyi lenne a reális ára egy:

# S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl (Collectors Edition; Steel Case,) Van hozzá egy egyedi zónatérkép, amely mindent tartalmaz[tényleg mindent](én nyomtattam és ragasztottam össze), kb 80×170 cm.

# S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky (Collectors Edition; táska is van - kivétel a zenei CD)

# S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat (Special Edition; térkép, matrica, zenei cd, album, artwork kártyák, stb.)

Szóval? :)

(#17405) shield válasza ViZion (#17397) üzenetére


shield
Topikgazda

Én a BRAz-zal játszok (ott van a képek alatt) és érdemes cipelni a pisztolyt is meg a többi szutykot, mert kell bedobálni a ládába hogy tudjam fejleszteni a cuccaimat. Amúgy ebben a modban szinte mindent érdemes javíttatni mert többet adnak érte. Csak azt nem javíttatom ami a ládába kerül a szerelők mellett. Pénzzel nekem sincs gondom pedig csak az értéktelenebb dolgokat adom el. Az értékes fegyvereket, páncélokat megjavíttatom és megy a ládámba, Janovban és a Szkadovszkon. Pl. a képen látható Gauss ágyúból legalább már 30db van amit ha eladnék kb. 45E-ért lehetne darabját. :)
Az csúcs lenne ha lehetne zsibit létre hozni. :)

Pel A tatyóm és a ládám megnyitásakor kell picit várni, ez belassúlt, de ez legyen a legnagyobb gondom. Imádom az alfásokat, sok jó cuccal látnak el. A zombik közt is van amelyik exoskeletonban boklászik, azoknál is jó fegyvereket találok.

Antonius1978 szívesen adnék, van belőle 15-20 darab. :) Jól termelnek az anomáliák és jó néhányat zsákmányoltam.

MÁS: rohad jónak találom ezt a modot, küldetésekben eddig nem találkoztam újjal, de a más modokban nem szereplő fegyverek tetszenek. Van vagy 8 féle gránát,amihez nincs leírás és még neve sincs. Már sok fegyvernek és egyéb cuccnak ezt a hiányosságát pótoltam. Van egy fajta gránát amit az alfások előszeretetten használnak, valami gázt vagy mit bocsájt ki és minimumra leviszi az életerőt és az egészséget, épp hogy nem pusztul meg az ember.
Az elején nagyon nehéz volt szembe szállni az alfásokkal, de egy idő után már élvezetes. A többi modhoz képest sokkal kevesebbet mérgelődtem vele, elég szépen megy a játék. Ha valaki játszani akar vele, akkor ne a 6-700MB-os modot töltse le hanem a több mint 3 gigásat. Orosz oldalról torrentként lelehet húzni.
hubai1979 cimbora is tud róla mesélni. Neki köszönhetem, hogy most ilyen jót szórakozhatok. :R

Magyarítás az aláírásomban.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17406) ViZion válasza shield (#17405) üzenetére


ViZion
félisten

Nem hiszem el, h van Gauss-od ennyi ;] ...hacsak nem küldesz át 1-2 tuningosat :)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17407) #90933760


#90933760
törölt tag

Itt vagyok az Undergroundban, 160 snork egyszerre. Viszont így víz nélkül ezekkel a pöcs léghűtőkkel 90 fokos a gpu és nem akarom tovább kínozni, majd talán este lehűl a levegő is itt bent.
Engem egy kicsit zavar, hogy ennyire össze-vissza vannak a küldik.

(#17408) Dhampir válasza #90933760 (#17407) üzenetére


Dhampir
félisten

Minek ehhez a játékhoz ilyen erős, felforrósodó gép? Gyenge laptopon játszottam, majdnem mindent maximális beállításokkal.

(#17403) Baltoafarkas

Miért utasítod el a küldetést? Ennek a játéknak az a lényege, legalább tovább tart.
Holnapra kijátszod, aztán kereshetsz mást. :D

(#17395) shield

Én is javítgattam, adtam-vettem-szereztem, de a végén rám rothadt egy csomó jobbnál jobb fegyver, nem kellett használnom őket. :)

[ Szerkesztve ]

(#17409) shield válasza Dhampir (#17408) üzenetére


shield
Topikgazda

Jó idő töltés és ezzel is hosszabbodik a játékidő. Amúgy is fegyverkereskedő akarok lenni. :D

ViZion az alfások szállítják feszt, nagy a raktár készletük.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17410) #90933760 válasza Dhampir (#17408) üzenetére


#90933760
törölt tag

Mert a bivaly gép kell. :DDD Rosseb se gondolta, hogy a gyári hűtés ilyen moslék, egyből vizet dobtam rá.

Azt nem gondoltam volna, hogy ha elutasítom akkor nem adja újra a küldiket, ez így elég nyomi. Na mindegy, majd alakul valahogy. Csak zavar, hogy ilyen ökörhugyozás módon vannak a küldik, még van egy csomó Kordonba is, de már lent vagyok a harmadik helyszínen. Azt se tudom amúgy itt mit kell csinálni, abba a bódéba a faszi mondta öljek meg valami mutánst a gyógyszergyárnál, azt ide jutottam már. Innen meg majd gyalogolhatok vissza Kordonba ha azt akarom ne legyen vége két óra alatt a játéknak. Ahhh. Nem valami oké. Az SGM az ütött, de ez nem nekem való mod.

(#17411) Dhampir válasza #90933760 (#17410) üzenetére


Dhampir
félisten

Ezen túlmenően egy-két bug előfordulhat benne. Például hiába teljesítettem az egyik jantari küldetést, a tudósom tovább követelőzött. Nem mindenkinél jött elő, de nálam megtörtént.

[ Szerkesztve ]

(#17412) xFreex válasza #90933760 (#17410) üzenetére


xFreex
aktív tag

Amikor lemész a földalatti részlegbe a papírokért akkor fogsz találkozni könyvtáros barátunkkal. Vele kell rendezni a számlát. Nem szereti a recés gránátot.

A küldikről meg annyit, hogy én fel szoktam őket venni, és majd valamikor teljesítem őket. Időhatár nincs, szóval egyszer majd csak meglesznek. :D

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#17413) #90933760 válasza Dhampir (#17411) üzenetére


#90933760
törölt tag

A PDA-s küldi nálam se tűnik el, pedig megtaláltam a katonai bázison és át is adtam a független sztalker táborban a kereskedőnek.

Ezek az izlomok kegyetlenek, lelövöm baszod és felkel, tonna lőszer kell bele. A könyvtáros meg hallhatatlan. :DDD Pedig már csak az van, meg pár izlom. Csak épp elfogyott minden lőszerem. Átfutottam rajtuk és kiértem a tudósbunker mellett a felszínre, veszek lőszert és visszamegyek.

A szakácsnak amúgy is csak az az egy kenyeres küldije volt, úgyhogy az nem nagy bukás, a másik az igen de az is csak pár küldi, szóval még ki lehet bírni.

[ Szerkesztve ]

(#17414) ViZion válasza #90933760 (#17413) üzenetére


ViZion
félisten

Jajj, azokba kár a skuló! Késsel nyitni kell egy nyílást a nyakukon, és attól meghalnak. A főmuftinak meg egy-két kukorica gránát, elmorzsolja és meg is hal.

Fine tools for calibration merre? Pripyat csak?

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17415) shield


shield
Topikgazda

A Hűtőtoronynál nem jön össze az eltűnt csapat bemérése. Valaki írta, hogy Svarog detektor kell hozzá, de olyan nincs és sehol sem lehet szerezni (Braz1.61). Fejlesztett Veles-em van és fejlesztett Response, ezek nem jók? Valami mást kell csinálni? Fent dekkolok az emelvényen, de lent is köröztem össze-vissza és semmi. Valami ötlet? :F

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17416) xFreex válasza shield (#17415) üzenetére


xFreex
aktív tag

Nem tudom, hogy a mód belepiszkált e a script-be, de az alapban csak a Svarog volt jó hozzá. Bagolytól kell felvenni a küldit, hogy vigyél 3 Veles detektort a tudósok bunkerébe a szerelőnek. Ha leszállítottad, akkor egy két nap után frissül a küldi és beszélni kell megint Bagollyal aki elküld Szakállhoz aki odaadja az elsőt. Később majd vehetsz a tudósoknál, bár akkor már nem sok értelme lesz "+5" detektornak.

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#17417) Carasc0


Carasc0
őstag

Sziasztok!

Geonezis 2.2 (ha jól emlékszem) all in one letölthető valahonnan ami működik is? Valaki mintha azzal játszana. Sokat crashel? Én kipróbálnám a sok cucc miatt. Vagy inkább SGM 2.2?

Misery nekem nem jött be.

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#17418) Dhampir válasza #90933760 (#17413) üzenetére


Dhampir
félisten

A Katonai raktárak melletti zsoldosoktól szerváltam egy piszok jó snipert, aminek a végén is nagy hasznát vettem az Erőmű területén.

Első ízben a Monoliton és az Irányítókat nem számítva a lenti terepen harc nélkül teljesítettem a befejező fejezetet, mert ki tudtam szaladni. Csak pár lihegő vérszopót kellett lerázni és elfáradáskor pár betoncső tetejére ugorva megpihentem.

A magasban húzódó csövek tetején szépen végig lehet menni, csak a feljárót kell megtalálni.

Másodjára már belevetettem magamat a küzdelembe, de ha az Erőmű előtt estem le a földre, akkor a Kimérák és egyebek háttal nekem egy helyben futottak, csak ki kellett repesz-gránátozni vagy lőni őket.

Az Izlomokat a fenti távcsövessel aprítottam le, és az Erőmű bevételénél is a leghatásosabb volt, mert a hozzá való lőszer kegyetlenül nyírja a Monolitot ist.

[ Szerkesztve ]

(#17419) ViZion válasza shield (#17415) üzenetére


ViZion
félisten

Az ív felső részén kell mászkálni, ill onnan leereszkedni.

Mai epic: jött a kitörés. Ahol mutatta a biztonságos helyet, oda nem lehetett bemenni, mert a modban a csatornák zárva. Bementem chekpoint-ra a banditák közé, ők most haverok. A sok bandita között én haltam meg egyedül... muhaha. Végül találtam jó helyet, de azé'... :W

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17420) shield válasza xFreex (#17416) üzenetére


shield
Topikgazda

Nagyon köszi a segítséget, akkor csak vissza kell mennem Bagolyhoz. A fenébe, már rég megcsináltam a megbízását 3 Velessel, csak még nem mentem vissza Zatonba. A zombi vadászat lekötött itt Jupiteren. :)
Kösi még 1x :R

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17421) Telda válasza Carasc0 (#17417) üzenetére


Telda
addikt

Itt linkelték korábban. Próbáld ki hátha ez jobb, vagy neked is ez van meg?

(#17422) Stalker78


Stalker78
tag

Misery 2 kivégezve Az első rész színvonalához méltatlan alkotás lett (15 crash).Sok örömön nem volt benne.Kicsit fura a szenvedés a pénzre nem volt hatással (némelyik küldetés jutalma: 15.000RU -t is meghaladta).Igaz a cuccok drágák lettek ahogy a javítás is.Kardán részére megszereztem mindhárom készletet vettem egy exot azt nézett,mint egyesek a moziban.Semmit nem tudott rajta fejleszteni. :((( Nitro - nál már jobb a helyzet ő érdekes tudott (pedig csak 2 készletet találtam neki).A képződmények csak eladásra jók meg némelyik olyan nehéz lett (night star 13kg).Mutánsok gyorsak lettek azonban a HP - juk csökkent (Kisóriás 38 db sörétestől letérdel).Jobban észreveszik az ember és néha 8 - 10 - en is támadnak egyszerre (ha nem tudsz magaslatra menni akkor kb kampó is).Az ellenfelek jobban sebeznek fejlövés azonnali halál (persze csak a mi esetünkben az ellen 2 - 3 - at is kibír).A játék maga szép lett (akinek van gépe hozzá szerintem nem fog csalódni a látványban).Elég sok rejtekhely került a modba.A talált fegyverek elégé ramaty állapotban vannak,ahogy a megölt ellenfeleknél is (néha 50.000 - nél is több a javításuk).Nincs NPC azonosítás hiába visszük rá a célkeresztet nem árulja el,hogy barát v ellenség van - e előttünk.Van kézi lámpánk ami inventory elem lett (detektor helyére berakva az O - val aktiválható).Lehet venni fejlámpát is Kb 5000RU - ért és azt pedig valamelyik gyors gombra téve kell aktiválni utána elég a L billentyű.A PDAhoz,éjjellátóhoz stb tápegység kell enélkül nem működnek.
Kicsit hosszú lett a mondókám,de ezeket tapasztaltam a játék alatt.Nem akarok senkit se rá,se lebeszélni róla.Aki akarja próbálja ki.

(#17423) Telda


Telda
addikt

Braz mod.
Meg kellene vizsgálnom a helit, de hogy? :DDD

(#17424) Stalker78 válasza Telda (#17423) üzenetére


Stalker78
tag

Ha tudod csald be őket valami anomáliába ;) Misery 2 - ben néha a fenyőtölgynél belementek mutánsok,de ki már nem jöttek (mondjuk ez tetszett benne a mutánsok sem anomália-állók)

(#17425) ViZion válasza Stalker78 (#17424) üzenetére


ViZion
félisten

Az mindenhol így van, sőt, egymást is eszik... Jó poén nézni, ahogy a kutyák kergetik a BS-t ;] Magaslat vagy anomália a jó, lépcsőnél vigyázni kell, sok muti tud lépcsőzni. Létra az jó, oda nem mennek fel.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17426) bunfi válasza shield (#17396) üzenetére


bunfi
őstag

Hogyhogy nem nano exod van?

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#17427) Antonius1978 válasza ViZion (#17402) üzenetére


Antonius1978
addikt

A, nekem egy Famas 2, AK 113 Mongol, es AKSM kellene :)

Hat, jol jonne az a 2 huscafat, most jut eszembe mar 1 van. Mar vagy 5 napja ezzel szarakodok, nincs semmi fejlemeny. Mondjuk egyet setalok, lelovok par zombit, osszeszedem a cuccaik, eladom, egyet alszom, kitores, megyek kepzodmenyt kajtani, de nem mindig van, es ezt ismetlem...
Jut eszembe, Lokinak kell 2 db Indian kepzodmeny. 1et talaltam a Sebehely anomaliaban a szennyviztisztio elott, ti meg hol talaltatok ? Tobbe nem akar oda Indiant kepezni a jatek, a tokom azzal is televan...
Mifele uj fegyverek, es granatok ? Poccents be par kepet a cuccokrol, ok ?
Svarog : nekem marha nagy szerencsem volt a Geonezisben, mert valami rejtekhelyen talaltam 1 Svarogot.
Amugy a monolitos ficko nem jelentkezik, a helikopteres hadnagy meg nem mond semmit, nem tudom hivni Pripjatyba. Ha ez igy megy tovabb, akkor megyek Vanoval meg a masik faszival oszt kesz.

Carasc0 : en jatszom vele, nem tul nehez, mondjuk az elejen szar penz nelkul...ha valami olyan kuldit kapsz hogy nem tuti mit kell csinalj, irj ide, hogy segiteni tudjunk...nekem is gondom van vele jelenleg - valoszinu hogy abbol adodik, hogy elcsesztem Szultan emberenek kuldeteset...
Nem sokat fagy, eleg stabil amugy, de van ahol beszaggat, erdekes, pont ott ahol az alapjatekban is mindig szaggatott, nem ertem miert van ez...Akkor fagy ki, amikor egyik helyrol atmesz a masikra. Akkor kilep, de az automata mentest, ami mar a kivant helyszinen van, vissza tudod tolteni es mukodik.
Na, es ha felteszed, egy kis jotanacs kezdeskeppen : amint lesz kb 20-25 ezred, rendeld meg a Szkvadovszkos +kereskedotol a BISON nevu fegyvert. Loszer lesz hozza dogivel es ha meg lesz kis + penzed, akkor egy szikrat fejleszteni is tudsz rajta. Egyelore ne kiserletezgess mas fegyverrel, ez es az alap amivel kezdesz megteszi. Na meg 1 soretes, es esetleg 1 pisztoly, a HPSS1 vagy mi a csodat ajanlom.Ha a szerszamkeszleteket keresed, azokat is elarulom hol talalod meg.Szerencsere rendesek a keszitok, mindket szerelonek megtalalsz minden tipust a sajat palyajan.

Stalker78 : picitt irj bovebben rola, a jatekmenetrol, a fegyverekrol, kuldetesekrol, es betehetsz par kepet is :) Koszonjuk.

(#17428) shield válasza bunfi (#17426) üzenetére


shield
Topikgazda

Kifogom próbálni, kíváncsi vagyok hogy megéri-e az árát.

Egy halott alfás. Sokszor egy alfa csapatban két emberke is ilyet visel. Kint terepen van amikor csak akkor lehet észlelni amikor lő. Nem semmi. :Y
Nem a közelebbi hulláról beszélek. :D

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17429) Carasc0 válasza Antonius1978 (#17427) üzenetére


Carasc0
őstag

Köszönöm!

Geonezis van olyan hosszú mint az SGM 2.2? Atmosfear 3 van hozzá + absolute nature? Illetve letölteni nem tudom sehonnan sem. Sgm 2.2-vel egyetemben sem ,mert a moddb oldaláról semmi nem jöne le. :( :R

Nekem végülis SGM 2.2 mod is jó csak letudjam valahonnan tölteni.

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#17430) rétisün válasza shield (#17428) üzenetére


rétisün
veterán

ez melyik mod?

azt hittem, meg sincs a braz, de szerencsére laptopra letöltöttem, ott megvan. persze hogy mikor kerül sorrra, az mwgint egyjó kérdés.....

jó az új arcod :C (először azt hittem, megint valami ph! (logout) anomália, hogy keveri az avatarokat (volt már olyan) de már túl régóta ez van :))

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#17431) Antonius1978 válasza Carasc0 (#17429) üzenetére


Antonius1978
addikt

Nos, azt hiszem hogy nincs epp olyan hosszu. En nem az SGM2-vel, hanem az Enottal jatszodtam regebb, az marha hosszu, ez a Geonezis nincs olyan hosszu sztem.Es van hozza Atmosfear 3, bele van epitve.

A Geonezis 2-hoz en is itt kaptam a hivatkozast.Csak mar nem emlekszem hogy ki adta meg.

(#17432) Telda


Telda
addikt

Szebb estét!

Valószínűleg gajra ment a videókártyám, van egy csere kártyám, de mivel ez nem tudja a dx11-et, így a játék nem indul. Melyik fájlban tudnám átállítani, hogy ne dx11ben fusson.
A user.ltx-et hiába piszkálom, semmi sem változik.
Steames vezió.

(#17433) #90933760


#90933760
törölt tag

Nah, most rendbe vagyok kb. Három küldit buktam elvileg. A spéci kenyeres, az öld meg a husikat és a vigyek durva szerszámkészletet. Az a ciki, hogy emiatt fejleszteni se tud gondolom a technikus Kordonba. Mindegy.
Kéne valami normális ruha, mert ezzel 3-4 lövés és meghalok ugyanúgy. Szinte nulla védelme van. Csak pénzem alig van, a küldik meg már eléggé elfogytak ezen a három helyszínen, továbbmenni meg nem akarok még. Itt meg ugye nincs ilyen CS féle beszedem a tonna fegyvert és eladok minden szart. Elég nehézkes lesz ez így. :U

(#17434) rétisün válasza Telda (#17432) üzenetére


rétisün
veterán

nálam az user.ltx-ben a 'ai_use_torch_dynamic_lights on' utal a beállításra, ez elvileg nem DX10-es.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#17435) Telda válasza rétisün (#17434) üzenetére


Telda
addikt

Letöröltem a user.ltx-et, de semmi.
Mivel steam-es szerintem nem itt tárolja ezt a beállítást. Mivel már raktam újra párszor a játékot, még mindig megjegyezte a beállításokat, még a billentyűkiosztást is.

(#17436) dodopek válasza #90933760 (#17433) üzenetére


dodopek
addikt

Szerintem kezdd előről.
Vagy mégegy ötlet. Elárulunk egy vagon rajtakhelyet, aztán add el a szajrét...:)

Vasúti hídon álló szerelvényben van egy hátizsák, abban vintar

Szidorovics pincéjétől nem messze, ahol a z anomália van(és ahol a medúza artifract található), van egy hátizsák, benne minden földi jóval...

Az ATP mögött, ahol a sok izlom zombi van, van egy fejre állított teherautó fülke. Tetején hátizsák.

Neutral bázis mögött fel a dombra, végig a kerítés mellett, találhatsz egy fa alatt egy hátizsákot, benne taktikai sisak.

Ennyi hirtelen, de a többiek is biztos tudnak még segíteni... :)

(#17437) ViZion válasza #90933760 (#17433) üzenetére


ViZion
félisten

öööö... megmondtuk, hogy a sci bunkernél kell $$$ csinálni, nem? ;] Továbbmehetsz, katonáknál nem vészes, csak bejutni a bázisig para, de ha felugrasz kövekre, akkor a sok kutya nem esz meg. Ott sincs sok $$, de van egy kis merc camp, amit kipucolva lehet lootolni, de abból sem lesz páncél.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17438) #90933760 válasza dodopek (#17436) üzenetére


#90933760
törölt tag

Nem kezdem elölről, nem hülyültem meg. Majd valahogy lesz lóvé. De ha ezt tudom akkor spóroltam volna vele. Az alapjátékban meg spórolgattam mint egy barom aztán meg már a közepétől fogva tankként mentem szinte annyira felcuccoltam.....

Pénzt tudok csinálni a trainerrel is, csak nem akarok csalni.

[ Szerkesztve ]

(#17439) Carasc0


Carasc0
őstag

Akkor feltelepítem az SGM 2.2 ENOT-ot. AF3 telepítésénél még mindig érdemesebb a normal texturát feltenni. Nem lehetne a High-ot? :U :R

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#17440) dodopek válasza Carasc0 (#17439) üzenetére


dodopek
addikt

x64 rendszernél esetleg. 32 bitesnél szinte biztosan kilép out of memory hibával. Állítólag nincs olyan nagy különbség.

(#17441) ViZion válasza #90933760 (#17438) üzenetére


ViZion
félisten

Az a baj, h a katonai bázis után még jó cuccokkal is kemény lesz, a Pripyatban tanyázó rosszarcúakhoz talácskán kell tolni a muníciót. Tipp: Emeletről szedd le őket, mosoda ajtó kifelé nyílik, rá kell lőni oldalról. Oda nem mennek be. Viszont a hülye átjárók miatt onnan lehetetlen lootolni. Katonás küldiket csináld, beszélj ott a főépületben minden őrrel, kenyér és pia legyen nálad!!!

dodopek: én is játszottam beállításokkal, mert este a távoli táj hol barna, hol szürke fátylat kapott. Közepestől fullig, több kombinációban, alig volt változás.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17442) Antonius1978 válasza Carasc0 (#17439) üzenetére


Antonius1978
addikt

Akkor jatssz az Enottal, a tobbi kerdesedhez nem ertek, azt is csak onnan tudom, hogy a Geonezis 2-ben van Atmosfear 3, mert a betoltokepernyon irja, maskepp gozom nincs mi az. Valami grafikajavito hobelevanc, annyit megertettem.

(#17443) ViZion


ViZion
félisten

Háát, a fő küldik elfogytak, átnéztem Pripyatba, üres, csak mutik, meg cuccok. Mit kell csinálni? Vagy ennyi ez a mod, h eljutott a tudósokhoz a cucc, kész? Visszanézek a főmuftihoz, hátha lesz vmi... :U

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17444) Telda válasza Telda (#17435) üzenetére


Telda
addikt

Megtaláltam, a steames verzió ide menti a user.ltx-et.

Steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\_appdata_

(#17445) Stalker78 válasza Antonius1978 (#17427) üzenetére


Stalker78
tag

A nagyját leírtam úgy is.A játékmenet nem változik alaptörténet szerint kell haladni.A fegyverekről annyit az attól függ melyik kasztot választja az ember (assasulter,recon,sniper) az szerint osztja le őket.Szavakba önteni ezt a modot nem lehet,képeket meg nem készítettem.

A GEos kérdésedre:
Nézd meg jupiteren a parkolóban (elektromos anomália van ott) nekem ott adott egyet.

(#17446) bunfi válasza shield (#17428) üzenetére


bunfi
őstag

Nos, én nagy nehezen összeharácsoltam annyit. Aztán mikor megláttam, hogy mennyibe kerül fejleszteni (mert csak a tudósok bunkerében lehet) rájöttem, hogy kell egy kis bankhax. Úgy nagyjából 3/4 óra után végre volt elég pénz fejleszteni. Szerintem abszolút megérte. Sok az a majdnem 1 millió rubel, de messze a legjobb ruha a játékban (3 verzió között - duty, freedom, "normal" - nincs különbség). Viszont a ruha teljes rebuildje 1,2 millió rubel az elköltötteken felül. Végre nem csak áll a lóvé, hanem van mire elverni.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#17447) shield válasza bunfi (#17446) üzenetére


shield
Topikgazda

Ez nem semmi. :Y
Még egy kicsit gyűjtögetek, hogy legyen mindjárt a fejlesztésekre is. Még jó hogy sok a zombi és van amelyiknél komoly fegyver is van. Zatonban az Alállomáson a zsoldosokkal jóban vagyok, de ezek után lehet kifüstölöm őket. Az a baj, hogy Jupiteren a zsoldos bázis üres marad, pedig jó lenne újra kifüstölni őket. Ami hozna a konyhára.

rétisün ez a kép a Braz-ból van. Jó kis páncél csak igen drága, a fejlesztéséről nem is beszélve. bunfi írja mibe kerül.
Ja..igen.. megváltoztattam az avatarom, azt nem értem miért nem lehet egyediket berakni. Ha szabály szerint megcsinálná mindenki akkor nem ezek a béna képek lennének és színesebb lenne a paletta.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#17448) ViZion válasza shield (#17447) üzenetére


ViZion
félisten

Janov vasútállomásnál a container warehouse-t keresd, ott sok a bandita. Vanillában volt oda szabadítós küldi is. Én is ott vagyok, kitakarítom, mert poén. Érdekes, h banditákkal jóban vagyok, de ezek ugatnak, ha belépek akkor meg lőnek is... Másik hely Kopachy, a sugárfertőzött falu. Nálam onnan jönnek a zombik, folyamatos a lőszer utánpótlás :)

Zatonban az anomáliák könnyen mászhatók, érdemes ott gyűjtögetni, könnyű pénz. Aludni kell esetleg, h legyen kitörés és lehet újra gyűjtögetni.

Egyedi avatarnak vannak feltételei, keress rá fórumon.

Ajándék a népnek! Grass patch. A jóember segíti a STALKER moddereket, itt ez a cucc a füvet javítja, szebb, gyorsabb, messzebbről is. Remélem nem áll meg ennyinél a történet.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#17449) rétisün válasza shield (#17447) üzenetére


rétisün
veterán

ha végzek a s.m.r.t.e.r.-el, nekem is a braz jön, és ahogy nézem, már nincs túl sok hátra, főleg hogy kiszedtek belőle jó néhány küldit. vagy csak a korábban játszott sgm-enot-sniper modokban lévőket hiányolok, amik az alapjátékban benne sem voltak, nem tudom, de pl. a monolitos fickó a hídon nincs is, meg bagoly se adja a svarogos küldit (igaz, ez volt hogy az sgm-ben is kimaradt) meg úgy általában mintha eléggé le lenne egyszerűsítve küldik terén a s.m.r.t.e.r.

[ Szerkesztve ]

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#17450) rétisün


rétisün
veterán

itt most miért nem fejleszthető a cucc? mi kell hozzá? (s.m.r.t.e.r.)

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.