Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23430) kavics325i válasza zakrafein (#23413) üzenetére


kavics325i
őstag

kitalálom;;;nem vagyok az öcséd.szerintem jobban meg bele se próbáljunk merülni.
bbéla...stb..nem vagyok a játszó pajtásotok,igazából fogalmatok sincs kivel beszéltek. Jellemzően egyes emberek egyes reakciói ezek.
De csak a tényleg nagyon gyengébbek kedvéért. A beállítások úgy ahogy el várható úgy be is vannak állítva. Ha nagyon akarod a te hsz-idre is lehet ugyanilyen megfelelő módon válaszolni,mint te tetted,de nem szeretnék a te alacsony szintedre le süllyedni. Én úgy gondolom,hogy egy teremben nem ilyen színvonalon menne a társalgás mint itt a fórumon.
Kali!Ha valami nem működik akkor az nem működik. Lényegtelen,hogy mitől. Ha frissítéstől,ha gyári visszaállítástól ha bármitől. Nem én készítem a szoftvert és nem várható el,hogy mindenki állandóan csak úgy frissítsen,hogy előtte-utána visszaáll. stb. Ír ide 40 max. 50 ember?Mi az?Egy nagyobb osztály létszám. Szerinted mindenki úgy frissít? Hát pont nem!!!És ha alap verzióban nem jó a frissítés akkor az ne az én -másik hibája legyen már?Aki kitalálta azé....
Jahh legközelebb légyszíves ne sérts meg az általad kitaláltakkal. Mert ha külön lenne energiám,azt sem ilyenekre fordítanám.

[ Szerkesztve ]

" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.