Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7851) cerka14 válasza RevolutioN2 (#7850) üzenetére


cerka14
csendes tag

Hidd el nem fogod megbánni. És nem kell belenyúlnod ! Van rá hivatalos ICS ! OTA-n keresztül frissítettem én is . Teljesen szépen muzsikál! Nekem a Note az első androidos telóm és akárhogy is nézegetem a mobilpiacot nincs amire lecserélném !

Igyunk egy kis sört, hogy pálinkázhassunk amíg elkészül a forralt bor !

(#7852) Cyberpunk válasza RevolutioN2 (#7850) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Tökéletesen jó a gyári ICS is.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7853) bruti01 válasza RevolutioN2 (#7850) üzenetére


bruti01
őstag

hát figyu. flash van kijelző riadalomrol meg annyit hogy sok samum volt már! sgs, sgs 2, tab, note, de kijelző problémám még nem volt! arra figyelj hogy legyen gari rá! mármint gyári! akkor nagy gond nem lessz. amiket felsoroltál azokban sokkal jobb bár nem olyan gyors mint egy lumia 800. ez tény de sokkal erösebb többet tud! mokolás nélkül is totál használható! de ha mókolásra adod a fejedet akkor tudnod kell hogy nem az egyszerüek közül választottál telót. note-ot általában a pro felhasználók és a megalomániások veszik :)
mert ugyi elég nagy. olyan gatya is kell hozzá :D gyárilag laggol a launcher. ami érdekes mert az s2 majdnem ugyanez ott meg tök sima! viszont van benne valami ami miatt nem sürün adják el! általban én 2-3 hetente cserélgettem a telóimat de ez valszeg maradni fog a note 2 ig! remélem segitettem!

[ Szerkesztve ]

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7854) nggabi válasza bruti01 (#7853) üzenetére


nggabi
nagyúr

sokkal egyszerűbb hekkelni mint pl egy htc-t. az s2-ben csak 800x480 a felbontás ezért megy pörgősebben...

"szenyor dzsíííí"

(#7855) bruti01 válasza nggabi (#7854) üzenetére


bruti01
őstag

meg az s2 nél ics alatt is lehet kernelt cserélni :) ebben nem láttam jó ics kernelt ami stock romon is menne a vipe-s szarságok miatt

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7856) bence007


bence007
tag

Sziasztok!
A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni!

Egy hónapja vettem a hardverapro-n egy Galaxy Note-ot gyári 2 év gaanciával!Legalábbis az eladó így hírdette!Nahmármost meg is egyeztünk és az eladó el is küldte nekem a telefont! Csakhogy a telefonnal nem küldött semmi papírt se számlát se a gyári garancialevelet! Utána hosszas telefonparti következett amiben igéretet kaptam a számla elküldéséről. Azt mondta, hogy a boltban ahol vette a telefont nem kapott garanciapapírt de 15e Ft-al többet fizetett a gyári garancia miatt!(Sorozatszám alapján érvényes a garancia) Mivel a számlát állítása szerint nem találta, én a bolthoz fordultam. Kértem tőlük, hogy ha lehetséges pótolják legalább a garancia papírt, mert így a telefon szervízelése gyak. lehetetlen. Az ügyben most úgy állunk, hogy a bolt kérte, hogy legyek türelemmel, de nem ígértek semmit!Röviden ennyi lenne!
A kértésem az lenne, hogy ebben az esetben mit ajánlotok?kihez forduljak?vigyem bíróságra az ügyet? Más megoldást én nem nagyon látok…
Köszönöm előre is az építő jellegű hozzászólásokat!

(#7857) nggabi válasza bruti01 (#7855) üzenetére


nggabi
nagyúr

épp tegnap este linkelünk 2-t is ;)

bence007: ez így passz. a samsungosok elvileg meg tudják nézni sorozatszám szerint is de inkább elhajtanak garjegy nélkül... am te nem s1ről jöttél? :)

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7858) bence007 válasza nggabi (#7857) üzenetére


bence007
tag

Tudom, hogy garjegy nélkül féltégla a telefon..Ezért kérdeztem, hátha tudtok mondani valami ötletet!Ez van meggondolatlan voltam, gyorsan kellett a telefon!S2ről váltottam am.

(#7859) bruti01 válasza bence007 (#7856) üzenetére


bruti01
őstag

lehet hogy troll leszek de te öcsém bolond vagy! ugy vettél egy 100.000+ ft-ért egy telót hogy meg se nézted?????? könnyelmüség mintapéldája! és gondolom a lovét előre utaltad! tudod komán itt a piacon van egy két mobilboltos mókus akik nem igazán a tisztességükröl hiresek! de segitek! leforditom ezt a dolgot! kaptál egy telót meg gondolom a tartozékait és kész! gari nincs rá! átbactak mint szart a palánkon!

ezért mondom hogy 10.000 ft felett csak és kizárólag személyesen!!!!!! és csak akkor ha minden rendben van!!!!

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7860) nggabi válasza bence007 (#7858) üzenetére


nggabi
nagyúr

jah tényleg :D figyu, a jelenlegi állás szerint így jártál... reménykedsz h nem lesz gond és nem romlik el semmi... :(

"szenyor dzsíííí"

(#7861) kelzsoca válasza nggabi (#7860) üzenetére


kelzsoca
félisten

reménykedsz h nem lesz gond és nem romlik el semmi...

Erre gondolom nem sok esély van egy note-nál :U

https://vertigostore.eu

(#7862) bence007 válasza bruti01 (#7859) üzenetére


bence007
tag

Nem utaltam előre!Hát igen hülye voltam beleugrottam, gyorsan kellett dönteni!Sajnos ez történt.Holnap azért felhívom a samsungot megkérdezem mit mondanak erre.De gondolom semmit!Köszönöm azért a segítséget!

(#7863) bruti01 válasza bence007 (#7862) üzenetére


bruti01
őstag

ha meg postán küldte akkor megnézem minden oké és ha nem visszacsomagolom és irány vissza a feladónak! gari nélkül kockázatos móka ám! tudod mennyibe fáj egy kijelző csere ha beég?

pl egy félreflashelt alaplapot fü alatt fagyallo koléga tudja a legolcsobban kicserélni az is 25 ruppó. a note nem a tucatmodell! nem olyan sok futkorászik szembe veled az utcán.

RevolutioN2: akkor a note-ot neked találták ki :D

[ Szerkesztve ]

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7864) RevolutioN2


RevolutioN2
tag

Na szóval, nekem lényegében az android mezőnyéből azért épp a note jött be, mert ennek a legnagyobb a kijelzője. Nem megalomániából vagyok a minnél nagyobb funja, de tökéletesen csak ez elégíti ki kijelző terén az igényeimet. A nap nagy részén úton illetve munkában vagyok, ez napi 14-16 óra. Ha gép előtt lehetnék akkor nagyjából családdal vagyok vagy hobbizok. Viszont emellett viszek 2 honlapot ahová cikkeket töltök fel+blogolok rendszeresen ezekhez pedig már elég kicsinke az omnia 7 no meg nem is feltétlen alkalmas rá. most lehet azt mondani, hogy mobilon ilyeneket csinálni nehéz a bill miatt én már annyira hozzászoktam szinte nincs különbség. Visszatérve, gondolkodtam notin, illetve táblán is, de ez nem lehetsége, hisz zsebben hordós nadrágban elférős kell, hogy legyen mert nagyobb darabokkal nem rohangálhatok (sunyiban kell irkodnom, tiltva van). irodai alkalmazások miatt ajánlottak szifont is, de engem annyira zavar az alma körüli hisztérikus hype, hogy elvből kipipálva a dolog+kicsinyke kijelző. Szóval értem én, hogy bonyolult lesz elsőre a rendszer és az átállás wp7-ről de lassan kötelező vagyok meglépni ezt a helyzetet.

Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN

(#7865) nggabi válasza kelzsoca (#7861) üzenetére


nggabi
nagyúr

hiába károgsz, nekem az s1-em is hibátlanul működik. nóttal sincs gondom :P

jah meg a mini és most a gio is hibátlan :U

ez nem zte vagy hátécsé wazze ;]

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7866) bruti01 válasza nggabi (#7865) üzenetére


bruti01
őstag

+1! nekem se volt még egy samuval se bajom!

na szerzetem egy galaxy tab-nak a headset-jét! hűűű bammeg de jol szól.
bár valszeg a player pro is rátesz egy lapáttal.

bence007: tudsz! lemész személyesen akitöl vetted ráversz egy kettőt és megbeszélitek ezt a dolgot. bementek személyesen a boltba és kilátásba helyezel egy megvárást és egyböl meglessz az a garipapir! most komolyan!!! :D ha van garipapir akkor oda tudják adni! ha nincs akkor meg egyértelmüen átbactak ennyi. ha meg nincs papirod a nemlétező papirrol akkor mehetsz biróságra napestig.

[ Szerkesztve ]

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7867) bence007 válasza bruti01 (#7863) üzenetére


bence007
tag

Tudok valamit lépni az ügyben vagy törődjek bele és ne erőltessem?

(#7868) RevolutioN2


RevolutioN2
tag

Egy kezdő kérdése: mi a kukac az a launcher? :D:D Valami indító cucli?
Amatörnek amatőr vagyok androidhoz de gyorsan tanulok :) tudjátok én még symbianon szocializálódtam :P Majd léptem WP7-re most ugy néz ki holnap androidra (félretéve a készülék).
Más: T-nél korrekt a gariztatás? 1GB net mennyire fogyós Note-nál? Akkumulátorral első körben valami taktika, jó tipp?

Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN

(#7869) nggabi válasza RevolutioN2 (#7868) üzenetére


nggabi
nagyúr

el kéne kezdeni olvasnod a fórumot. 1.hsz-ek pl sokat segítenek... a launcher olyasmi mint a menü amiben az appok vannak és a kezdőképernyő. T-hez ne vidd, van samsung gyors szerviz. 1giga elég ha nem sokat youtubeozol meg skypeolsz. Akkut nem kell bántani. kipróbálod a telót, este meg felrakod ha kimerült. nem kell semmi merítés vagy hókuszpókusz :)

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7870) RevolutioN2


RevolutioN2
tag

Nagy köszönöm a segítőknek :D Neki is látok az olvasmánynak, de álltalában ugy szoktam manőverezni, hogy amikor valami uj van a kezemben és magamtól nem tudom megfejteni akkor jön a guglizás, mert ugye valamit ha saját magadtól megtanulsz/rájössz akkor azt már nem felejted soha.

Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN

(#7871) nggabi válasza RevolutioN2 (#7870) üzenetére


nggabi
nagyúr

ez most nem fog működni, itt drága a tanulópénz :DDD inkább olvasgass előre és közben használd. pár hét alatt belejössz az alapokba, ha valami nem világos az itteni kereső és a google is segít ;)

"szenyor dzsíííí"

(#7872) Cyberpunk válasza bence007 (#7867) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szerintem törődj bele, ez bukta lesz. Persze ha innét származik az apróból, akkor szépen be lehet panaszolni a "kikkel nem érdemes üzletelni" topicban.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7873) aggleány válasza nggabi (#7865) üzenetére


aggleány
addikt

+1 :K

Nekem sem volt még egyik Samuval sem bajom. Volt Galaxy Mini, Gio, S, SII és most a Note. S volt egyszer szervízben, de azért, mert ott (a szervízben) elcseszték a szoftfrissítést. Cserélték.

(#7874) aggleány válasza RevolutioN2 (#7870) üzenetére


aggleány
addikt

Ha nőneműtől is elfogadsz segítséget, akkor nézd meg a Logout blogomat. Van egy cikk "Android kezdőknek" címmel. Egy másik pedig "Android - Hasznos programok I." néven. Bár már elég régiek, a kezdős részből meg tudod lesni a nagyon-nagyon alap dolgokat. Nem Note-hoz írtam, a Note persze már sokkal fejlettebb, de nem lesz nehéz kiválogatni, amivel esetleg nem vagy tisztában.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen segítünk. :K

(#7875) nggabi válasza aggleány (#7873) üzenetére


nggabi
nagyúr

csókolom :D rég láttunk erre... majd köszönj be a többieknek is :DDD

cibercica: te egyedi eset vagy :DDD az nem számít ;]

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7876) Cyberpunk válasza aggleány (#7873) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Nekem meg fél év alatt kétszer, s rögtön az elején egy 72 órás csere. :P

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7877) Kapanyél válasza Cyberpunk (#7872) üzenetére


Kapanyél
őstag

Valaki nézi is biznisz előtt azt a topikot?!

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#7878) #68216320


#68216320
törölt tag

Használja valaki a telefonját Linux alatt? Kellene valami driver, hogy tudjak másolni rá cuccokat.

(#7879) bruti01 válasza Kapanyél (#7877) üzenetére


bruti01
őstag

én csak futólag lestem be!de tudtam hogy ilyet veszek!

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#7880) Cyberpunk válasza Kapanyél (#7877) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Én megnézem, ha új arccal üzletelek. ;)

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7881) aggleány válasza nggabi (#7875) üzenetére


aggleány
addikt

Igenis, értettem. :K

Cyberpunk

Akkor miért maradtál a Samunál? Nekem sanszosan elment volna tőle a bizalmam. :F

(#7882) Cyberpunk válasza aggleány (#7881) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Mert nincs más alternatíva. Kisebbre én már nem váltok, max egy kicsit feljebb egy 5,5" még eltudnák viselni.;)

Más mivel elég gagyi a CM9 kamera appja tudnátok valamit helyette ajánlani? A lényeg hogy lehesen sok mindent állítani.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#7883) kelzsoca válasza Cyberpunk (#7882) üzenetére


kelzsoca
félisten

Camera360 esetleg?

https://vertigostore.eu

(#7884) aggleány válasza Cyberpunk (#7882) üzenetére


aggleány
addikt

Megértelek méret terén. Kipróbáltam az S III-at: nagyon gyors, gyönyörű a kijelző, jópofa dolgokat tud, de valahogy olyan kicsinek tűnt. :U

(#7885) nggabi válasza aggleány (#7884) üzenetére


nggabi
nagyúr

:C ezt most a körünkben lévő s3 tulaj biztos értékelte ;]

cyber: ics camera a marketről? kb olyan mint a gyári de asszem több lehetőség van benne.

"szenyor dzsíííí"

(#7886) tybsen válasza aggleány (#7884) üzenetére


tybsen
addikt

En most fel ev Note utan atugrottam Galaxy Nexus-ra, aztan meglatjuk, hogyan tudunk elni egymassal. ;] Aztan majd osszel lehet, hogy vissza Note 2-re :DDD

(#7887) #68216320 válasza Cyberpunk (#7882) üzenetére


#68216320
törölt tag

Már nem is emlékszem a stock samsung kamerára. Az mit tud ami nincs a CM9-ben?

(#7888) aggleány válasza nggabi (#7885) üzenetére


aggleány
addikt

Örülök, hogy örömet szerezhettem valakinek. :DDD Mellesleg tényleg nagyon jó kis kütyü az S III, de nekem valahogy már kicsi lenne, és a formája sem jön be igazán. Ettől még abszolút megértem, hogy más valaki odavan érte. :K

tybsen

A Note 2-t már én is nagyon várom. Mivel sokat olvasok a telón, nem akarok kisebb készüléket venni. Remélem, olyan szép szögletes marad a fazonja, mint a mostaninak. :K

Más: Szerintetek érdemes már feltenni az ICS-t? Olvastam, hogy van már hivatalos verzió is, de azt is láttam, hogy nem mindenkinek jön be.

[ Szerkesztve ]

(#7889) kelzsoca válasza aggleány (#7884) üzenetére


kelzsoca
félisten

Aki Galaxy Note vásárlásra adja a fejét, az szinte kivétel nélkül a hatalmas kijelző miatt teszi, amit már csak egy tablet tudna felülmúlni, viszont én tudom, hogy kicsit hülyén néz ki egy 7"-os tablettel telefonálni.

A Note=>SGS3 csere a jelenlegi Note tulajdonosoknak valóban nem lenne célszerű.

Örülök, hogy örömet szerezhettem valakinek.

Az lennék én :)

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#7890) nggabi válasza aggleány (#7888) üzenetére


nggabi
nagyúr

segítek egy kicsit: zte blédről váltott ;]

te még nem ics-n vagy? :Y gyorsan dobjál csak fel egy lq3-at :) bejön az mindenkinek, ha valami gebasz van akkor resetelj és jó lesz...

zsoca: nekem tab 7 2-kell ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7891) #68216320 válasza Cyberpunk (#7882) üzenetére


#68216320
törölt tag

Az lgCamera jó kis app, viszont csak a beta verzió megy még CM9-en.
Tessék egy link hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#7892) kchris78 válasza #68216320 (#7878) üzenetére


kchris78
veterán

en ubuntu 12.04et használok, cm9 miatt mass storage nem megy de az alap mtp protokoll al is szépen látom a kártyát es a belső memóriát is, másolás gyors.

(#7893) #68216320 válasza kchris78 (#7892) üzenetére


#68216320
törölt tag

Ugyanazt használom én is. Nem látta egyáltalán. Aztán bekapcsoltam az USB hibakeresést és MTP alatt megtalálta. Gondolom neked is be van kapcsolva.

(#7894) aggleány válasza kelzsoca (#7889) üzenetére


aggleány
addikt

Nekem más okom volt a váltásra. Megláttam a Note-on ugyanazt a képet, amit az S II-n, és a Note-nak melegebbek voltak a színei. :B Én láttam tablettel telefonálni a főnökömet. Valóban elég érdekes látványt nyújtott. :DDD

Ha örülsz az S III-nak, megértelek. Tényleg nagyon szuper ketyere. :C Amikor a Note mellett nyomogattam, csak úgy gúvadt a szemem a sebességétől.

Nőneműek általában nem célszerűségből váltanak telót, hanem azért, mert az a másik szebb. Esetleg jobb. De célszerűségből... az ki van csukva. :N

Elnézést, hogy nem tudtam, hogy Neked van S III-ad, egy ideje már le vagyok maradva, régen jártam errefelé. :B

nggabi

Most ki fogtok röhögni, de én mindig elviszem a Samuhoz a telót, ha új szoft megy rá. A másik, hogy olyan jól belaktam a ketyerét, hogy egyelőre nem sok kedvem van újrapakolni mindent. :N

(#7895) nggabi válasza aggleány (#7894) üzenetére


nggabi
nagyúr

ezt mondtam, h elsőre ne reseteld le csak ha gáz van. másrészt van már szép 1.hszünk is és benne van minden ami kellhet. egy jó net kapcsolattal max 10 perc alatt megcsinálod ugyanazt ami a szervizben 1 óra... de persze te tudod, én ezért ki nem adnám a telót a kezemből :)

"szenyor dzsíííí"

(#7896) aggleány válasza nggabi (#7895) üzenetére


aggleány
addikt

Az a gubanc, hogy momentán híján vagyok jó netkapcsolatnak. :O

Elolvastam az első hsz-t, és ég az arcbőröm, mivel akkor tudtam meg, hogy kézelhúzással is lehet képernyőfotót csinálni. :B

(#7897) nggabi válasza aggleány (#7896) üzenetére


nggabi
nagyúr

kb 1 giga letöltés. keress valakit :) sajna az van h ha nem telenoros a telód akkor vagy az lpy ics-t raknák neked a szervizben vagy nincs is hivatalosan... az lpy-t annyira nem szeretjük, kicsit döcögős és van vele egy kicsi probléma :)

a képernyőmentés működik balról jobbra húzva is :)

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#7898) aggleány válasza nggabi (#7897) üzenetére


aggleány
addikt

Értem. Az valóban nem kevés letöltés. :N Én T-Mobile-os vagyok, tehát egy darabig még elleszek a Gingerrel, vagy keresek valakit, aki ért az ilyesmihez, és hajlandó megcsinálni nekem a frissítést. :B

Tényleg működik balról jobbra is? Nahát! Ezt sohasenem gondoltam volna!!! :Y És ha a hátlapon húzom el a kezem, akkor a hátlapot fogja lefotózni? :P

(#7899) kchris78 válasza #68216320 (#7893) üzenetére


kchris78
veterán

nem, nekem érdekes módon nincs. de nem minden cm9nel volt ez igy..

(#7900) kchris78


kchris78
veterán

aki cm9en van es szeretne szép témát a sense4et csak ajánlani tudom. en kifizettem érte azt az 1eurt, annyit megér. végre valami htcs fíling :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.