Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2504) petipetya válasza klasszsrac (#2503) üzenetére


petipetya
nagyúr

A fülesnél a csatlakozó recsegésre gondolhatott. Nekem újonnan vásárolt a készülék, így megmondhatom, hogy a csatija nem recseg, hiába csavargatom benne a fülest a zenelejátszás alatt.

A Spicában anno a hátlap és aksi eltávolítása után ott volt az indikátor matrica, de a Milestoneban nem látom, biztos eldugták valahová. Kár, mert így nem tudod megnézni, hogy történt-e beázás. Mondjuk ha a kijelző vagy a hátlap alatt ott virít egy döglött guppi, akkor nagy az esélye annak, hogy egyszer beleejtették az akváriumba. :D

A kijelzőn nézz majd meg egy fekete képet és nagyíts is rá, majd állítsd be háttérképnek és tüntesd el az ikonokat - ha pixeles a kijelző, akkor ez kimutatja.

A kamerával készíts fotót fehér és fekete háttérről is, ezek talán kimutatják, ha valami gáz van a lencsénél.

Hívás közben tedd a füledhez, majd tartsd el, tedd hozzá és tartsd el - hogy jól működik-e a szenzor benne. Ugyanezt megteheted a kezeddel is hívás közben. A Motorola felirattól van kb. 1 centire 14 óra irányban.

Ha már szenzor, akkor lesd meg, hogy működik-e az automatikus fényérzékelés: settings / sound and display / brightness / auto

Szintén hívás közben próbálgasd végig a settings / call settings / chrystaltalk settings részben mind a 4 menüt, ha mindegyiknél szól a telefon, akkor a mikrofonokkal gond nem lehet. Sőt, hívj fel egy ismerőst teszt céljából, hogy jól halljátok-e egymást.

Power gomb megfelelő működése:
- egyszer nyomod = képernyő ki-bekapcsolása
- 2 mp-ig nyomod = előjön a választó menü
- hosszan nyomod = ki-bebapcsolja a telefont
Ha nem ezt teszi, akkor ott is gond lehet

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.