Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2651) petipetya válasza drzsoo1 (#2650) üzenetére


petipetya
nagyúr

Home / menü gomb / preferences / restart launcherpro

A másikra a legegyszerübb az, hogy rányomsz egy újratelepítést a launcherpro-ra. De megkeresheted a settings / application / manage application részben a gyári home felületet és kitörölheted az alapbeállítást.

"nincs rá lezsóidő"

(#2652) eami válasza drzsoo1 (#2650) üzenetére


eami
addikt

szerintem erre gondolsz:

home / menu / setting / applications / manage applications /menu fillter / all / --> kikeresed a "home" (vagy launcher pro ha épp azt akarod hogy ne az legyen az alapértelmezett) és ott clear defaults. --> home gome és kiválasztod melyik legyen az alapértelmezett.

(#2653) bwoay válasza drzsoo1 (#2650) üzenetére


bwoay
nagyúr

vaaagy leszeded a marketről a home switcher alkalmazást, ami pont ugyanazt csinálja, amit a kollega előttem elmondott, csak jóval egyszerűbb módon. akkor érdemes persze leszedni, ha gyakran váltanál a kettő között.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2654) maathe


maathe
senior tag

Régebben formáztam az SD-t szóval az összes Motonav-os cucc is törlődött, most megcsináltam az egészet, de erre milyen térképek kellenek?

(#2655) petipetya


petipetya
nagyúr

Egy láma kérdés: ha megveszem a launcherpro plus-t, akkor új szoftver felrakása után is fel tudom telepíteni ugyanazzal a kóddal?

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#2656) eami válasza petipetya (#2655) üzenetére


eami
addikt

ezt mot nem egészen értem, de megpróbálok válaszolni:

1) tudtommal új ROM felrakása után is fel tudod rakni ugyanazzal a kóddal
2) ha letöltötted marketből és beírod a kódot utána simán frissíti mindig

[ Szerkesztve ]

(#2657) petipetya válasza eami (#2656) üzenetére


petipetya
nagyúr

Erre voltam kíváncsi, köszi. Már csak ez a vásárlás tűnik kissé bonyolultnak, nem akarok regisztrálni mindenféle dologra. Nincs egy számlaszám, ahová elég lenne átutalni a lóvét?

Direkt van erre a célra egy elkülönített számlaszám is a főszámla mellett, és csak annyi pénz van rajta, amennyi éppen az utaláshoz kell.

"nincs rá lezsóidő"

(#2658) eami válasza petipetya (#2657) üzenetére


eami
addikt

ha jól emlékszem paypallal lehet fizetni, nem tartom kizártnak hogy a srác elfogad sima átutalást is de akkor két dolgot érdemes figyelembe venni:
- többe kerül neked mert külföldi átutalás
- több idő míg megjelenik a számláján így több idő míg megkapod a kódot

javaslom a paypal regisztrációt, mert nem tart sokáig ugynúgy megadhatod oda is a webkártya számod (így duplán biztonságos). Paypal általában garanciát/biztosítást vállal arra ha esetleg nem kapod meg azt amit kifizettél. Sok más egyéb helyen is jól jöhet még (pl allítólag android market is hamarosan kap paypalos kieget).

[ Szerkesztve ]

(#2659) Rickazoid


Rickazoid
addikt

Tudja valaki mit jelent a BP panic? A kernel panic-et hívnák így Androidon?

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

(#2660) petipetya válasza addamka (#2510) üzenetére


petipetya
nagyúr

Príma ez a rockplayer, mert amit a Milestone alapból nem játszik le, azt simán behozza.

Meddig él a triál verzió?

"nincs rá lezsóidő"

(#2661) addamka válasza petipetya (#2660) üzenetére


addamka
őstag

Ha jól rémlik csak a piros R betűt dobja ki a sarokba, meg minden indításnál figyelmeztet, hogy ő trial.

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#2662) petipetya válasza addamka (#2661) üzenetére


petipetya
nagyúr

Megoldva.

"nincs rá lezsóidő"

(#2663) Toobee


Toobee
veterán

Halihó! Nektek mennyit merül egy éjszaka alatt az akksi? Nem rakhatom flight módba a munkám miatt, és kicsit sokallom a 20 %-ot.

https://barbieripnk.hu/

(#2664) wolruf válasza Toobee (#2663) üzenetére


wolruf
őstag

NEm mindig 20% :D Ez egy akksikezelési bug szerintem, mert nekem van hogy semmit sem merül 8 óra alvás után, van, hogy simán 20-30%-ot (pl. ma reggelre is). A valóságban nem merül, egy-két ki/bekapcs után megy jól és mutatja a valós akksit. Ez ilyen "éljünk együtt vele, majd valami update segít" dolog szerintem :D A lényeg, hogy az akksi visszajelzőjében nem lehet megbízni :( Sajnos :(

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#2665) Toobee válasza wolruf (#2664) üzenetére


Toobee
veterán

Akkor lehet az első 2 hétben pont úgy jött ki a lépés, hogy soha nem írt merülést, most meg 20%-ot is, nagyon idegesítő, hogy csak körülbelül lehet tudni az akksi állapotát. Bár most újraindítottam és változatlan értéken maradt a töltöttségjelző. Lehet egy reset se ártana neki, mert mióta megvan sokat buzeráltam, mint mindenki az új telefonokat, aztán lehet egy rakat szarság benne maradt az uninstallok után is. Bár amik most a telefonon vannak azokat nagyjából használgatom.

https://barbieripnk.hu/

(#2666) petipetya válasza Toobee (#2663) üzenetére


petipetya
nagyúr

Elalvás előtt felteszem a töltőre (ilyenkor kb. 40%-on szokott lenni), de az időzítő végett csak az ébredés előtti 2 órában történik töltés. Volt már, hogy éjjel felébredtem pisilni, és ránéztem - nem fogyott az aksiból, pedig wifi alatt volt akkor is.

"nincs rá lezsóidő"

(#2667) Toobee válasza petipetya (#2666) üzenetére


Toobee
veterán

Egyébként nekem naponta többször is töltôn van a telefon. Autoban, ha hazaérek, csak éjszakára nem szoktam, mert nincs konnektor az ágyam mellett.

https://barbieripnk.hu/

(#2668) wolruf válasza Toobee (#2667) üzenetére


wolruf
őstag

Autóban tud aztán igazán mókásat csinálni :) Full töltés, gyári tartó, gyári töltő, Sygic Drive fut... Mire megérkeztem a 60 km-re lévő célhoz, a telcsi 50%-ra merült :D Kicsit furcsán néztem rá. Aztán fórumokon találtam, hogy másnál is csinál ilyet. Még jó, hogy nem ezt használom GPS-nek :D

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#2669) addamka válasza wolruf (#2668) üzenetére


addamka
őstag

Túrázás közben csinálta párszor, hogy 80%-ról félóra alatt kikapcsolt, majd 10 perc állás után bekapcsolt és akksi 60% :) De lehet ez valami túlmelegedés, mert még nyáron volt 35 fokban.
Ha nem piszkálom 5-6 óra alatt nekem sem merül 10%nál többet bekapcsolt wifi-vel. Kb minden 2. nap töltöm csak.

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#2670) bwoay válasza addamka (#2669) üzenetére


bwoay
nagyúr

én úgy vettem észre, hogy a wi-fin nem igazán lehet érdemben spórolni. amikor nem forgalmazol adatot, akkor majdhogynem tök mindegy, be van-e kapcsolva, vagy sem. nekem is 2 napokat tud a telefon, bár van, hogy még 40%-al rakom töltőre a 2-ik napon.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2671) Toobee válasza wolruf (#2668) üzenetére


Toobee
veterán

Én Motonavot használok és nincs ilyen gondom, szintén gyári kiegészítôkkel.

https://barbieripnk.hu/

(#2672) Mályki válasza wolruf (#2668) üzenetére


Mályki
aktív tag

Szia!Látom neked is motorolás gyári autós cuccod van!Az lene a kérdésem,ha rádobod a telod a tartóra neked is alapértelmezett lesz az eredeti Home Screen?Nem lehet megoldani hogy a launchert adja be itt is?Köszi a segitséget!

[ Szerkesztve ]

K.M.

(#2673) Toobee


Toobee
veterán

Szerintetek számít valamit akkuidőben, hogy valami nagyon sötét hátteret, vagy a szivárvány színeiben pompázót választok? Abszolút akkuidőre hajtok, legalacsonyabb fényerő, apndroid stb, ezért kérdezem.

https://barbieripnk.hu/

(#2674) petipetya válasza Toobee (#2673) üzenetére


petipetya
nagyúr

Mivel a kijelző nem amoled, így józan paraszti ésszel ezt mondom neked:
- Egy teljesen fehér vagy egy teljesen fekete háttér minimális fényerővel ugyanannyira terheli az aksit.
- Egy teljesen fehér vagy egy teljesen fekete háttér maximális fényerővel ugyanannyira terheli az aksit.

"nincs rá lezsóidő"

(#2675) bwoay válasza petipetya (#2674) üzenetére


bwoay
nagyúr

jól mondod, egyedül a fényerővel lehet variálni, maga a háttérvilágítás a megjelenített kép tartalmától függetlenül működik :) 2-3 napnál többet nem bír a készülék átlagos használatot feltételezve, bár ha ebbe beleveszünk napi 1 óra navigációt is, akkor talán 1.5 nap.

egyébként ha rajtam múlna, biztos, hogy olyan készüléket gyártanék, amin a kijelzőből elkülönítenék egy keskeny sávot (a teljes display 1/5 része), és bizonyos esetekben kizárólag csak azt működtetné a telefon ez elég lenne a hívó fél nevének a kijelzéséhez, egy üzenet elolvasásához, idő, jelerősség, dátum megtekintéséhez, naptárriasztások kijelzéséhez, stb. valamint garantáltan raknék fizikai gombokat hívásindításhoz/megszakításhoz, hogy emiatt se a kijelzőt kelljen használni, szerintem ezzel a rém egyszerű megoldással drámai növekedést lehetne elérni üzemidőben.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2676) petipetya válasza bwoay (#2675) üzenetére


petipetya
nagyúr

A fényerővel úgy szoktam játszani, hogy a quick settings-be vannak beállítva a profilok, és csak az utcain van automatikusra állítva, míg az összes többin a minimumra, mivel zárt helyen az is tökéletes.

"nincs rá lezsóidő"

(#2677) petipetya


petipetya
nagyúr

Kicsi off az alkalmazások megvásárlásával kapcsolatosan. Nem vagyok az a típus, aki megvásárol egy szoftvert - erre még sosem volt példa.

Viszont a launcherpro plusnál elgondolkodtam ezen. Munkába menet és vissza - ha már elolvastam a hvg-t és nincs nálam könyv - szoktam olvasgatni az rss-ben gyűjtött androidos és politikával kapcsolatos híreket. Szó esik a marketről is, hogy egyre több az alkalmazás és ezáltal a szemét is. Viszont van benne néhány olyan kincs, mint pl. a launcherpro plus és a documents to go, melyeket napi szinten használok.

Ezért jó lenne, ha ezeknek a fejlesztőknek nem menne el a kedve az egésztől, mert tudom, hogy jobban megérné nekik az, ha az apple store-ba írnának fizetős alkalmazásokat. Jó lenne, ha ezek a fejlesztők megmaradnának, és folyamatosan ontanák magukból a frissítéseket. Talán ha látják, hogy egyre többen megbecsülik őket, és pénzzel támogatják a munkáját, akkor ez hosszútávon kamatozik mindkét félnek is. :)

"nincs rá lezsóidő"

(#2678) bwoay válasza petipetya (#2677) üzenetére


bwoay
nagyúr

egész szép eszmefuttatás egy warezbélától ;] egyetértek persze

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2679) petipetya válasza petipetya (#2509) üzenetére


petipetya
nagyúr

myLock phone tools - BETA

"nincs rá lezsóidő"

(#2680) bwoay válasza petipetya (#2679) üzenetére


bwoay
nagyúr

ez arra jó, hogy könnyebb legyen véletlenül felvenni?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2681) petipetya válasza bwoay (#2680) üzenetére


petipetya
nagyúr

A felvétellel kapcsolatos a funkciókat nem aktiváltam benne, vagyis a válasz: nem.

"nincs rá lezsóidő"

(#2682) r4pid


r4pid
tag

Egy kis érdekesség azoknak akiknek állandóan eldobja a net kapcsolatot, 3g-t illetve wifi-t a 2.36 és 2.38as softwarerrel:
DNS fix

Én most tettem fel (got 1.04a + 2.36), a héten tesztelem, kíváncsi vagyok hogy nekem megoldja-e azt hogy ne dobja el állandóan a netet még jó jelerősség mellett is.

Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom h neki mit változott ettől. :)

(#2683) petipetya válasza r4pid (#2682) üzenetére


petipetya
nagyúr

Eldobja a netet a teló? :Y Én nem tapasztaltam ilyet.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#2684) bwoay válasza petipetya (#2681) üzenetére


bwoay
nagyúr

akkor meg végképp nem értem.a többi nem a touchscreent zárolja? nem jöttem rá, hogy ennek mi a gyakorlati haszna.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2685) petipetya válasza bwoay (#2684) üzenetére


petipetya
nagyúr

Pedig már írtam. :)

Telefonálás közben izgek-mozgok és elöjön a képernyö, azon pedig az a hold gomb, amely úgy kell oda mint púp a hátamra - néha tartásba tettem a partnert a fülemmel.

Ezzel a progival viszont nem oldódik fel a képernyö hívás közben akkor, ha eltartom a telót a fülemtöl - csak akkor oldódik fel, ha benyomom a kamera gombot. Így müködik:
- Hívás van
- Eltartom a telót a fülemtöl
- Elöjön a képernyö, de olyan mintha egy zöld plexi lenne elötte. Látok mindent a képernyön, de semmire sem tudok rányomni
- Benyomom a kamera gombot, és eltünik a plexi, minden gombot be tudok nyomni a képernyön

"nincs rá lezsóidő"

(#2686) bwoay válasza petipetya (#2685) üzenetére


bwoay
nagyúr

aaa, már emlékszem, hogy írtad! hát így már mindent értek, király, thx! :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2687) r4pid válasza petipetya (#2683) üzenetére


r4pid
tag

Nálam állandóan szarakszik, igaz h csak mostanában. Majdnem full jelerősség, és eldobja, de ezt csak csütörtökön tudom majd megmondani hogy ez a DNS fix megjavítja-e

(#2688) Mályki


Mályki
aktív tag

Nekem mostanában azt csinálja hoyg belövüöm a wi-fi t és egész addig nem kapcsolódik fel a hálór amig be nem klépek a settings - wireless -wifi settings.Ahogy ide belépek egyből megtalálja..Erre valami trükk?Eddig belőttem a wifit autómatikusan ráált az aktuális hálóra..nem kellett belépkednem!Ráférne már valami frissités ezekre a ketyerékre...

K.M.

(#2689) Konflikt válasza Mályki (#2688) üzenetére


Konflikt
addikt

ez a problema mar eleg regota megvan sajnos, es pont ugy ahogy mondod. amugy nem mindegyik AP-val csinalja nalam, es nemis mindig. mondjuk a power widget melle ezert is raktam egy egy wireless settings shortcutot is.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#2690) bwoay


bwoay
nagyúr

és az milyen jelenség, hogy ha hívok valakit, és kicseng, a hangszóró berezonál? beszélgetés közben nem tapasztaltam még, igaz, az teljesen más frekvenciatartomány, viszont mikor kicseng a telefon, akkor számomra elég idegesítő módon zörög, recseg, vagy nem is tudom, mit mondjak rá. ha nagyon rászorítom a fülemre, akkor ez a mellékzörej megszűnik, és kristálytisztán cseng. valakinél hasonló tapasztalat?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2691) Rickazoid válasza bwoay (#2690) üzenetére


Rickazoid
addikt

Biztosan nem normális, de én is tapasztaltam hasonlót, nálam néha hívás közben fordul elő, látszólag teljesen random, sajnos nem tudom az okát. Szerencsére halk, így csak a tudat zavaró, hogy valami nem 100%-os.

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

(#2692) bwoay válasza Rickazoid (#2691) üzenetére


bwoay
nagyúr

én arra jutottam, hogy ez nálam hw-es gond, mert mindig ilyen a hang, ha csörgetek valakit, majd a szerviz mond valamit. thx amúgy!

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2693) petipetya válasza Konflikt (#2689) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ez érdekes. Mi történne, ha leszednétek minden wifi és apn módosító programot, hogy úgy jól müködik-e?

"nincs rá lezsóidő"

(#2694) gabor72


gabor72
aktív tag

Nálam az a legújabb feature hogy nem tudok wifin megnézni egy youtube videót sem.
Pár perc után megáll, a wifi elvileg megy, gyakorlatilag be van fagyva.
Rohadt idegesítő, 3G-n meg elég hamar elmenne az 500 megás csomagom.

(#2695) bwoay válasza gabor72 (#2694) üzenetére


bwoay
nagyúr

mindenütt, vagy csak adott routerrel?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#2696) gabor72 válasza bwoay (#2695) üzenetére


gabor72
aktív tag

Harom routerrel probaltam ugyanazzal az eredmennyel.
Mivel uj a jelenseg, valoszinuleg egy reinstall segitene, de nincs kedvem szorakozni vele.
Amugy is meghirdettem a telot, ha valaki elviszi akkor elotte megcsinalom, ha nem akkor majd a froyonal :)

(#2697) Rickazoid válasza gabor72 (#2696) üzenetére


Rickazoid
addikt

Próbáld ki, hogy megkerülhető-e a probléma egy Skyfire-rel:

[ Szerkesztve ]

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

(#2698) gabor72 válasza Rickazoid (#2697) üzenetére


gabor72
aktív tag

Köszi, felteszem, de böngészés közben ritkán fordul elő a probléma, youtube-nál viszont gyakran.
Lehet hogy mégis rászánom magam egy reinstallra a hétvégén.

(#2699) petipetya válasza gabor72 (#2696) üzenetére


petipetya
nagyúr

Mit veszel helyette?

"nincs rá lezsóidő"

(#2700) gabor72 válasza petipetya (#2699) üzenetére


gabor72
aktív tag

Még nem döntöttem el.
A WP7 erősen esélyes, a Backberry-k is tetszenek, de lehet hogy még a Badát is kipróbálom.
Androidot szerintem csak akkor veszek újra ha már kint lesz a 3-as.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.