Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30401) Ginkologic válasza LouiS22 (#30400) üzenetére


Ginkologic
senior tag

6 decit fogyaszt 300-on :DDD

Tévedni emberi dolog, viszont állati nagy hülyeség ;)

(#30402) sagem


sagem
addikt

Sziasztok,

Egy HTC One XL-ről van szó, azt hiszem ide illik leginkább:) Ismerősömé a telefon, sajnos leejtette, széttört / berepedezett a kijelzője, cserélni kellene. Hivatalos htc garancia már nincs rá (meg gondolom ügyetlenségre nem is vonatkozik:) ) . Melyik megbízható szervizt tudnátok ajánlani? Köszönöm előre is :R

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#30403) kirkri válasza sagem (#30402) üzenetére


kirkri
addikt

Itthon nehezen fogsz olyan szervizt találni, akinek lenne hozzá LCD kerete.
Maga az LCD és a Touch megegyezik a sima One X telóval, de a keret más. Így szét kell melegíteni a keretet az LCD-től, majd újra összeragasztani. A ragasztó igazából egyszer tömít rendsesen, szóval érdemes új keretet venni hozzá, hogy ne szűrődjön ki a kijelző fénye olyan helyeken ahol nem kellene neki.
Én egyszer csináltam egy XL kijelző cserét, de sok szívással járt. :K

21 éve a Prohardveren! ™

(#30404) csucs78 válasza LouiS22 (#30400) üzenetére


csucs78
csendes tag

Sokat segítettél a válaszoddal, ezért kár volt... Nyilván Neki fontos és szeretné tudni, hogy mikor. Egyébként a pletyka szerint ebben a hónapban elindul, kérdés hogy milyen sorrendben kapjuk (CID).

[ Szerkesztve ]

iPhone 12, iPad PRO

(#30405) xrvman


xrvman
őstag

Sziasztok!
visszakaptam a szerviztől a telefont, de az IMEI száma nem ugyanaz mint ami a dobozon/papíron van. Mi ilyenkor a teendő?

(#30406) kirkri válasza xrvman (#30405) üzenetére


kirkri
addikt

A garancia papírra nem vezették fel az új IMEI-t?
Alaplap csere esetén lesz másik IMEI száma a telefonnak. Ha hivatalos szervizben járt, akkor nincs jelentősége, mert a rendszerbe bevezették, hogy miről mire változott az IMEI, szóval nyoma maradt. Sufni szerviz esetén gáz a dolog, bár kétlem, hogy ott alaplapot cserélnek bárkinek is, inkább ráfogják, hogy a tulaj hibájából ment tönkre a telefon.

21 éve a Prohardveren! ™

(#30407) xrvman válasza kirkri (#30406) üzenetére


xrvman
őstag

GSMLine és garanciális javítás volt. S/N ugyanaz, de az IMEI más. Papírra nem írták fel.

(#30408) kirkri válasza xrvman (#30407) üzenetére


kirkri
addikt

Az SN ugyanaz marad alaplap cserénél is.
Szerviz munkalapot nem kaptál a javításról? Azon szerepelnie kell az alaplap cseréjének.

Igazából akkor van ennek jelentősége, ha eladod a telefont. Akkor magyarázkodhatsz a vevőnek, hogy miért nem egyezik az IMEI.

21 éve a Prohardveren! ™

(#30409) Márkosz


Márkosz
tag

Azt észrevettétek már, hogy amokor teljesen le van véve a fényerő, és ég a hátérvilágítás a kapacitív "gombok" alatt (tehát fehéren világít a vissza, home, menü/alkalmazásváltó gomb), és ha pont feketén világít a kijelző, akkor a fehér gombmegvílágításnak a fénye bevilágít az LCD panelra, észleltétek már? Persze ehez feketében kell világítania a kijelzőnek és égniekell a gombok hátérvilágításának! Másrészt én még nem láttam, hogy pirosanvilágítson a közelségérzékelő led, lehet azért mert sötétben nem telefonáltamvele még, elvégre még csak 5 napjavanmeg a HTC One X-em! :D De asszem a fényérzékelő is pont ott van a távolságérzékelő mellet!

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30410) Zirowe válasza Márkosz (#30409) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Akkor is megfigyelheted ezt, amikor sötétben bekapcsolod.
Először a gombok világítása kapcsol be, amit látni a kijelzőről, és csak utána a kijelző.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30411) Márkosz válasza Zirowe (#30410) üzenetére


Márkosz
tag

Igen azt is tapasztaltam! Bár alul a fehér polikarbonát és az üveg között is kiszürödik a fény! Azt láttad már?

[ Szerkesztve ]

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30412) Zirowe válasza Márkosz (#30411) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Arról tegnap volt szó, nekem csak az egyik oldalon alul van ez.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30413) Márkosz válasza Zirowe (#30412) üzenetére


Márkosz
tag

De ha sötétben bekapcsold a kamerának a ledjét, (pl: a zseblámpa alkalmazással) akkor bizonyos szögből nézed akkor a hátsó kamera körül valamennyire átlátszó lesz a fehér polikarbonát ház, mivel valamennyire a polikarbonát alól világít a led!

[ Szerkesztve ]

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30414) Shokkolo válasza kirkri (#30406) üzenetére


Shokkolo
addikt

Az enyém se sima ügy, wifi gonddal volt a tavasszal szervízben, be is következett a szokásos alaplap+akku csere :)
A szervízlapra felvezették az IMEI változást, csak épp a T-s garjegyre nem, bár gondolom nem léehet gond, ha mellékelem a hivatalos szervízpapírt... (gondolom a szervizes lusta volt 2 papírt kitölteni).

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#30415) xrvman válasza kirkri (#30408) üzenetére


xrvman
őstag

ok, köszi, akkor szerinted kérjek egy papírt a másik IMEIről?

(#30416) szika87


szika87
aktív tag

Ma összehasonlítottuk a Hoxom haverom új Huawei P6-val.
Ami a kijelzőt illeti a htc-n szebbek teltebbek a színek,valamint a fekete feketébb mint a P6-on,de összeségében forma forma.
Teszteltük a webböngészőt , mindkét készülék szinte azonos időben hozta be véglegesen az oldalakat, viszont a One X-en már akkor megjelentek a képek és írások mikor még a Huawei csak fehérlapot mutatott,tehát addig már javában böngészni lehetett volna,viszont a végére szinte egyszerre hozták be véglegesen az oldalakat.
Külsőre nem lehet panasz,valóban össze van rakva a telefon sehol egy nyekegés nyikorgás,fém és alumínium valóban szép darab, még akkor is ha totál Iphone 4 "copy paste" külseje van.
Kamera terén is azt tudom elmondani hogy közel azonosak,,annyi hogy rosszabb fényviszonyoknál a HTC nyerőbb, és szebbek a színei, bár ezt nem tudom hogy a kijelző vagy a kamera miatt van,talán a P6 kicsit jobban mossa a képet de ne mvészes abszolút, viszont ez a 4cm-es makró amivel promózzák a P6-ot valóban nem parasztvakítás, valóban NAGYON közelről lehet makró képeket lőni, a kérdés csak az valóban szükség van-e ennyire közelire?
A felülete a Huaweinek mondanom se kell hogy totál IOS koppintás szintén, ráhúztak egy MIUI szerű felületet, amit még annó a 3GS-en szerettem viszont mostanra azt kell mondanom elavult és dögunalmas számomra, köszönőviszonyban sincs a Sense-el de még az alap android is jobb, meg a WP Metro felület izgő mozgó élő csempéi sokkal jobbak.
2Gb ram ide vagy oda,sikerült meg néha meg meg akadnia pedig nem is volt sok alkalmazás megnyitva, bár ez lehet a proci miatt van mert valami saját tervezésű SOC van benne.
Ja amit majd el felejtettem,annó azért féltem megvenni a One X-et mert sok helyen olvastam a gyenge hangminőségről,annó volt egy Galaxy S-em wolfson chip+ Voodoo sound-al nagyon szépen szólt,vagy azért mert már régen hallottam de számomra szinte megegyező minőséget hallok a One X-től, ezt csak azért írom le,mert audiophile kollégák ne vegyenek P6-ot ugyanis szörnyen erőtlen a hangzása semmi mély,de a többi tartományban se jeleskedik,egyszerűen erőtlen élettelen,haverom nem akart hinni a fülének mikor egyik készülékről a másikra tettük a headsetet.

Apropó headset,nem tudom mennyire volt téma itt ezen a fórumon de egy eredeti Urbeats fülessel használom Hoxot ami előtte egy Sensation XEhez járt és durván jól szól, nem értem a sok fanyalgót hogy a beats így sz*r úgy sz*r, az egyik legjobb fülesem ami valaha volt pedig elég sok járt már nálam (Xears,Sennheiser,Sony,Apple in Ear,Klipsch) igen mély orientált a Beats de egyáltalán nem veszi el a mély a közép és magas tartományról sem a hangokat, és a basszusában megvan az a "fun" faktor ami talán a klipsch image S4-ben volt.Szerintem sokan azért nyavajognak mert hamisakat fogtak ki,megbízható helyről kell venni és nem túlárazottan,akkor piszkosul megérik,noha jelzem nálam csak ez a Urbeats járt,nincs tapasztalatom a többivel de ez nagyon szépen szól ezért ajánlom a One X-hez.

Talán úgy jött le hogy nem tetszett a Huawei,ez egyáltalán nincs így,remek készülék,de a jelenlegi árát nem éri meg szerintem,valamint az is szomorú hogy néhány helyen alul marad vagy hasonlóan teljesít mint egy, egy éves készülék csúcskészülék,mint jelen esetben a One X-nél.

We are here for a good time, not a long time.

(#30417) martonlbp


martonlbp
csendes tag

Sziasztok!
Imádom a HOX-omat de sajnos csalódtam a szervízelésben. Kb 2 hónapig rohangáltan üzletről üzletre míg egy androidos telót tudtak adni cserébe amivel talán tudok kezdeni valamit míg a sajátom szervízben vam. Sajnos olyan szoftverhibás kütyüt kaptam, hogy sokszor telefonálni sem tudta. a netet azt elfelejthette. júli5-től aug 1-ig vártam mikor kapom végre vissza. Végre jött az sms. Elmentem átvenni de sajnos alkatrészhiány miatt javítás nélkül küldték vissza. Azt hittem vicc. De sajnos komoly volt. Be sem kapcsolt a teló. Kb 10-13perc töltés után volt benne 4% így már bekapcsolt. Közöltem, hogy szerintem ha jelenleg nem javítható és nem az én hibámból akkor mimímum amit elvárhatok az, hogy kicseréljék másikra. Közölték, hogy csak a gyártó engedélyezheti. Felhívtam a fogyasztóvédelmet ők is közölték velem, hogy ezt bizony ki kellett volna cserélni nem visszaadni.Azóta küzdök az igazamért. Eddíg sajnos csalódás árt a HTC viselkedése végett. Pedig imádom a telót. Csak azért írtam meg, hogy sajnos ilyen is előfordul. Jelenleg várakozok.

(#30418) kirkri válasza Shokkolo (#30414) üzenetére


kirkri
addikt

A szervizben nem jár a garanciajegyed. :N
A szolgáltató összegyűjti a telefont, eljuttatja a Telemaxhoz, a Telemax kiküldi a VSP Data nevű céghez.

A szerviz egy munkalapot állít ki, amin szerepel az új IMEI szám, amit aztán a szolgáltatónál, ahol átvették javításra a készüléket rávezetnek a garanciajegyre. Ezért írtam, hogy a HTC rendszerében szerepel az új IMEI, szóval ebből a szempontból nincs gond.

(#30415) xrvman: Hát valami papír ha lenne róla, az nem ártana. Ahogy írtam az eladásnál gázos csak, ha magyaráznod kell az IMEI eltérést. Illetve nem tudom mennyi idős a készülék, de alaplap cserénél egy év garancia indul a készülékre, amit papír hiányában nem egyszerűen tudsz bizonyítani.

21 éve a Prohardveren! ™

(#30419) LouiS22 válasza csucs78 (#30404) üzenetére


LouiS22
veterán

De a kérdés még mindig adott: mi olyan van a 4.2.2-ben, ami nélkül most szörnyűséges az élet? Hát, leginkább semmi...

Némiképp óvodás ez a folyamatos nekem a legfrissebb kell, mert ettől áll fel...

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30420) Ginkologic válasza LouiS22 (#30419) üzenetére


Ginkologic
senior tag

Csak annyit mondok ne magadból indulj ki.

1. nem szeretem ezt a hozzállást, miszerint csak egy "óvodásnak" kell a frissítés
2. baj, hogy megkérdeztem?
3. nem akarom részletezni,hogymiért érdekel egy olyannak, akinek ilyen a hozzáállása :(

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, viszont állati nagy hülyeség ;)

(#30421) kirkri válasza martonlbp (#30417) üzenetére


kirkri
addikt

Ha szolgáltatós a telefon, akkor vidd vissza nekik és nagy balhé kíséretében csere készüléket követelj. (Mivel a HOX kifutott modell nem tudom mit tud adni helyette, talán HOX+)
Az üzletvezetőt érdemes ilyenkor kérni, mert a pulthoz kiültetett emberkéknek nincs semmilyen lehetőségük, ami viszont a vezetőről nem mondható el.
Ha kitaposod a szolgáltatóból a csere készüléket, ők is ki fogják a HTC-ből a sajátjukat...
A vásárlók könyve kapukat nyit meg ilyen esetben. ;)

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

(#30422) wertigo1984 válasza kirkri (#30421) üzenetére


wertigo1984
őstag

Bizony a Vasarlok konyve kezbevetelekor minden vezeto retteg. :K

Lemertem stopperen, hogy mennyi ido alatt kapcsol be az enyem. Rezgestol a zarolt kepernyo megjeleneseig 1. reszido: 9,78 mp, halozatra jelentkezes 2. reszido: 14,36 mp. Ennyi kell hogy hasznalatra kesz legyen.
Nekem a sense tetszik, pedig feltem tole. Feluletet vagy skint lehet ra tolteni?

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#30423) Zirowe válasza LouiS22 (#30419) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Pedig lesz még itt sírás a sense 5 miatt!

wertigo1984: ez biztos gyorsboot, próbáld ki nélküle.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30424) kirkri válasza wertigo1984 (#30422) üzenetére


kirkri
addikt

Szoftveres témában nem én vagyok az embered. :N
Ugyan több kedves fórumtársnak köszönhetően már elboldogulok a főzött ROM-ok világában is, de továbbra sem mondanám magamnak még csak hozzáértőnek sem a témában, így maradok inkább a "vas"-nál.

21 éve a Prohardveren! ™

(#30425) LouiS22 válasza Zirowe (#30423) üzenetére


LouiS22
veterán

Én tudom, ezért "merészeltem" megkérdezni :D

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30426) LouiS22 válasza Ginkologic (#30420) üzenetére


LouiS22
veterán

De, részletezd. Érveket szeretnék látni, hogy mi van a 4.2.2-ben, ami elengedhetetlenül fontos a napi működéshez, stb.

Másrészt nem az az óvodás, hogy kell a frissítés, csak folyamatosan rinya van (na ez az óvodás), azért, mert van egy frissebb verziószám. Mellesleg már a 4.3-nál jár a történet. De azt senki nem írja le soha sem, hogy miért is létszükséglet a legeslegújabb. Talán mert fogalma sincs arról, hogy mi van benne. Főként úgy, hogy az AOSP és a HTC verziója között azért elég jelentős - szoftveres - különbség van.

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30427) ferob válasza wertigo1984 (#30422) üzenetére


ferob
őstag

Nézd meg ezt a hozzászólásomat.

(#30428) wertigo1984 válasza Zirowe (#30423) üzenetére


wertigo1984
őstag

A gyorsbootot hol tudom kikapcsolni?

(#30427) ferob: ezt csak siman toltom?

Kirkri: :R

[ Szerkesztve ]

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#30429) kirkri válasza wertigo1984 (#30428) üzenetére


kirkri
addikt

Beállítások>Ki/be

21 éve a Prohardveren! ™

(#30430) Márkosz válasza Zirowe (#30423) üzenetére


Márkosz
tag

Hát én is azt érzem, hogy a Sense 5 miatt lessz itt nagy fórumcsat, én amit a legjobban sajnálni fogok az a képernyők közti 3D-s váltást, meg a kijelzőfeloldásnál a kőr eldobását! És amitől félek az a HTC Blinkfeed mert nemtom, hogy az mennyi netet "eszik" és úgy e nincsenek magyar oldalak benne vagy hírportálok! De kitudja lehet megszeretem, elvileg Facebook-ot hozzálehet csatolni, bár azt nemtudom, hogy vebes oldalakat is mert ha igen akkor a Mobilarénát hozzákötném...de majd kiderül!

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30431) wertigo1984 válasza wertigo1984 (#30422) üzenetére


wertigo1984
őstag

1. reszido: 28,11 mp
2. reszido: 39,18 mp.
Csak egy par masodperc diffi, kikapcsolasnal is szoszol kicsit.
:B

(#30430) Márkosz a sense 5 az, ami van a One-ban?

[ Szerkesztve ]

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#30432) Márkosz válasza wertigo1984 (#30431) üzenetére


Márkosz
tag

Tudomásom szerint Igen! Meg a HTC One Mini-n is az teljesít szólgálatot!

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30433) Tyer válasza Márkosz (#30430) üzenetére


Tyer
őstag

Amennyire nem tetszett a Sense 5, anynira várom. Ugynaigy voltam a 4-gyel is... nagoyn tetszett az az also ives menüháttér, de megszerettem a 4-et. Mostmár teszik az 5 komolysága, és letisztultsága.

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#30434) Shokkolo válasza Tyer (#30433) üzenetére


Shokkolo
addikt

Én még nem is láttam "soha" :)
Marad "meglepetés" ha egyszer végre megkapom...
Igazából bízok a HTC-ben, eddig még sose csináltak "sz@rt"

"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt"

(#30435) Xaels


Xaels
félisten

Blinkfeed: jobb ha kikapcsolod amennyire csak lehet, amilyen jól indult úgy le is állt. Egyelőre csak Custom ROM-ban lehet teljesen eltüntetni Launcher csere nélkül.

Sense5: tele van sok remek aprósággal amit a 4 nem tud cserébe minimalizálták a megjelenést és a látványt az ehhez tartozó funkciókkal együtt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#30436) Steve1207 válasza Tyer (#30433) üzenetére


Steve1207
veterán

Pontosan.
Részemről, ami miatt várom a következők:
- letisztult design (elejében nem tetszett, azóta egyre jobban)
- blinkfeed (nem tudom mennyire fogom használni, ez kérdéses)
- letisztult tárcsázó, naptár, levelezés, böngésző gyorsabb használatra, fölösleges ikonok nélkül (slide működés és miegymás)
- névjegykezelés szintén (sense 3 óta semmit nem változott kb)
- gyári zenelejátszó mappakezelés
- gyári galéria fotómanipuláció

Funkcionálisan átgondolt lett, nem csak UI változások, mint az előző évek alatt. Az, hogy melyik droidra épül az teljesen hidegen hagyna, a 4.1-gyel is elvagyok, de ez a sok apró változás kiválthat kapásból nálam 3-4 plusz programot ismét.

.

(#30437) Tyer válasza Steve1207 (#30436) üzenetére


Tyer
őstag

Mappakezelééééééés??? Hol a SENSE 5? MOST! AZONNAL! IDE VELE!!! :DDD

Utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek!!! :)

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#30438) Márkosz válasza Tyer (#30433) üzenetére


Márkosz
tag

"Amennyire nem tetszett a Sense 5,...." <--- Egy szóval sem mondtam, hogy nem tetszik! Csak azt soroltam amiket sajnálok, hogy kimaradnak a Sense 5-ből! A Blinkfeed-be ha már legalább a Facebook-omat beletudom kötni már használni fogom! Kérdés, hogymennyi netet "eszik" a Blinkfeed?!

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30439) Xaels válasza Márkosz (#30438) üzenetére


Xaels
félisten

FB-re szvsz kicsit átláthatatlan a Blinkfeed. Pláne ha mellédobsz még egy Twitter/Pinterest stb...-t. Látványos, de magam részéről jobban örülnék ha a nagy techportálok 1-től 1-ig rajta lennének és a hazaiak is képviselnék magukat, de lassan fél éve mutatták be a telefont és alig bővült. Enni csak akkor eszik amikor akarod hiszen be lehet állítani, hogy csak manuálisan frissítsen.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#30440) LouiS22 válasza Xaels (#30439) üzenetére


LouiS22
veterán

Értelemszerűen a HTC nem fog nagy erőket fektetni egy 2000 fős magyar piacba (ennél többen tuti nem használnak One-t, sőt, ebben a számban talán benne van a HOX is).

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30441) Xaels válasza LouiS22 (#30440) üzenetére


Xaels
félisten

Szvsz itt nem is neki kéne a munkát bele fektetni, hanem az adott tartalomszolgáltatóknak :U A HTC-nek csak szerződni kéne velük.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#30442) LouiS22 válasza Xaels (#30441) üzenetére


LouiS22
veterán

Igazad van, erre gondoltam én is. De hát az is munkával jár. Itthon meg lóf*sz van, nem HTC képviselet. Az a béna PR-ügynökség csak arra képes, hogy az öntömjénező sajtóközleményeket ferdítse.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30443) Márkosz válasza Xaels (#30439) üzenetére


Márkosz
tag

"FB-re szvsz kicsit átláthatatlan a Blinkfeed." <---ezt, hogy érted? Mert amikor volt a HTC One a Mobilaréna TV-ben ott azt monták, hogy Facebook-ot hozzálehet kötni/csatolni a Blinkfeed-hez! :D

Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+

(#30444) Xaels válasza Márkosz (#30443) üzenetére


Xaels
félisten

Igen hozzá lehet csatolni, ahogy sok más hasonló közösségi hálót is és akkor már vegyesen lesz minden. Kicsit ömlesztve van és nem feltétlenül a fontosabb információ kapja meg a nagyobb ikont így könnyű rajta átsiklani.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#30445) Zirowe válasza LouiS22 (#30440) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Nem kötelezi rá senki, de akkor tegye kikapcsolhatóvá/eltüntethetővé a szarját, és ne erőltesse.

Engem spec kiráz a hideg ettől az egész blinkfeedtől.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30446) Kossuth


Kossuth
tag

Üdv! Segítség kellene. Szeretnék visszaállni gyári rendszerre és zárni a bootloadert.
Mit kell ehhez tennem? Valaki leírná nekem szájbarágósan?

(#30447) LouiS22 válasza Zirowe (#30445) üzenetére


LouiS22
veterán

Egyetértek. Igaz, engem már nem érint.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#30448) Zirowe válasza Kossuth (#30446) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Gondolom a kereső nem segített ebben..

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#30449) Kossuth válasza Zirowe (#30448) üzenetére


Kossuth
tag

Köszönöm a segítő hozzászólást.

(#30450) Ginkologic válasza Kossuth (#30449) üzenetére


Ginkologic
senior tag

Ebben a topikban ez a szoksás sajnos :(

Tévedni emberi dolog, viszont állati nagy hülyeség ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.