Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) Macccy válasza v-paci (#948) üzenetére


Macccy
senior tag

Én sem szeretnélek megbántani, de alkotok. Sőt, tovább is megyek: a véleményed most elolvastam és ez alapján is finomítottam a már megalkotott véleményem a készülékről. Tehát JELENLEGI formájában ezt sem (!) fogom megvenni, mert a fentebb általam felsorolt hibákon kívül nem kívánok hard brick -et, sem lehetséges térerő gondot, sem képernyő bevillanást - bármi is legyen.

Én nem sértődtem meg, használjátok csak egészséggel, de ha telefont (mégegyszer mondom: telefont) veszek akkor azt ne kelljen se lancserezni', se szétszedetni és összerakni egy hét után semmilyen szervízzel se, nem fogom rootolni, ne kelljen peccselni, se segédprogramozni, semmit ... Mű-köd-jön. Nem vagyok buta hozzá, de egyszerűen nem-ér-de-kel. És ilyen egyszerű. Lehessen rajta hibátlanul telefonálni, netezni és alkalmasint jáccani picit az irodai retyón.

Sajnos a néhány másik kiszemelt célpontot sem veszem meg most (a mobilarena -ról válogatok, adok a srácok véleményére és a ti véleményetekre is) inkább várok, hátha javul a szoftver és végre nem vadul meg, na akkor megveszem ezt a kütyüt.

(#952) ncc1701 válasza Macccy (#947) üzenetére


ncc1701
veterán

Nem tiporsz a lelkembe. Kb 1 hónapja van meg a teló:
-nincs semmiféle bugos hangerőm
-se váratlan csengőhang
-se újraindulás

Tudod, ha vki rootol, majd feldob 350 appot, és széjjeltúrja a telót, az nálam feleslegesen hivatkozik fosch telefonra: magának csinálta a bajt.
(Enyém is rootolt, és van rajta app rendesen)

(#953) ncc1701 válasza szitya1980 (#950) üzenetére


ncc1701
veterán

Szerintem azon a távoli napon már fenn lesz a neten a leírás, h hogyan tudod magadnak kicserélni. Nálam heti 2 feltöltés van, ha 500 ciklust bír az akku, hát az nagyon sok idő...

[ Szerkesztve ]

(#954) v-paci válasza Macccy (#951) üzenetére


v-paci
aktív tag

Ez roppant érdekes hozzászólás lett, muszáj reagálnom rá.

A telefon mű-kö-dik :K - értem én, hogy tagoltan írod, azt is, hogy valószínűleg miért, de nincs gondom a szövegértelmezéssel, köszönöm. Vagy ez olyan mint a "lassan mondom, nem-lesz-gáz-ár-e-me-lés" ?

Rootolni azért kellet, hogy fel tudjam tenni a reklám blokkolót az ingyenszoftverekhez, mert igazán warezolni nem szeretnék (amúgy sem böknék soha egyetlen ilyen reklámra sem, így nem veszítenek velem semmit). Nem tudom a rootolás wareznak számít-e, de ugyis megmondják majd.

Az, hogy elromolott a telefon bármelyik másik készülékkel előfordulhat, más kérdés, hogy mekkora százalékkal. Sajnos ez ilyen világ, tökéletes készülék nincs, az almások váltig állítják, hogy van ilyen, de nincs.

A lancserezés' pedig felhasználói kíváncsiság, igen van ilyen is... egyesek geekségnek mondják, én pusztán kíváncsiságnak. Ha már létezik, akkor hagy próbáljam ki.

Még egyszer leírom biztos, ami biztos... a telefon mű-kö-dik :P Lehet rajta problémamentesen telefonálni, üzenetet írni, internetezni és játszani is, bár én nem szeretek sokáig ülni a sz.rom felett, ezért erről nem tudok objektíven nyilatkozni :B

písz

[ Szerkesztve ]

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#955) D@niel


D@niel
addikt

megoldva :)

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#956) Macccy válasza v-paci (#954) üzenetére


Macccy
senior tag

Pedig a slóról netezés egy társadalmilag elismert dolog, 10 emberből 7 tuti űzi! :)
Nah, a végén még megveszem ezt a cuccot, annyi szépet írtatok itt az uccsó lapon. Napok kérdése ...

(#957) Skynet258 válasza Macccy (#951) üzenetére


Skynet258
veterán

Egyébként én ilyen helyzetben, mikor megkeresnek, hogy mit vegyenek (és látom, hogy nem kisujjból rázza az illető a droid világot), azt tanácsolom, ami egyes helyeken Istenkáromlás, és androidos blog írójaként tlaán még furcsa is; vegyél iPhone-t. Nem viccelek. Az Android a szabadságról szól. Hogy rootolj, ha akarod. Hogy launcserezzél. Hogy... hogy is mondjam... hogy szarakodj vele.
Kicsit furcsa, de tényleg így van. Az Android jó cucc, de kell hozzá nyitottság, és előre szólok: ezen rendszert futtató készülékek nagy részét mókolni kell. Nem csak lehet, hanem kell is. Hogy még kezesebb legyen. Hogy személyreszabott legyen. Ami neked kell, hogy kiveszed a dobozból, és mű-köd-jön... na az az iPhone. Korlátokkal, de nincs meglepi. Működik. És végigmehetünk az androidos telefonok topikján, állítom; mindegyikben fogunk találni valami hardveres/szoftveres hibát. Én ezt személy szerint a dömpingnek tudom be, hogy a gyártók ömlesztik magukból a telefonokat, ahelyett, hogy a meglévőket javítgatnák, finomítgatnák, esetleg kiadás előtt még ülnének rajta egy hónapot vagy kettőt. De nem, ki kell adni a huszadik egyforma telefont, ott az alsó kategória; szarásig van mindenféle gyakorlatilag használhatatlan cuccal.

Én értem, hogy te mire vágysz, de lehet, hogy ezt nem a droidtól fogod megkapni. ;)

Persze mielőtt valaki tévesen értelmezi szavaimat; nem azt mondom, hogy minden droidos telefon szar. Csak azt, hogy tökéletes nincs köztük. Még a felső kategóriában sem.
A V egyébként nemrég volt nálam teszten, nem egy rossz darab. Nekem nem lenne elég, de egyébként nem rossz.

https://geekpulse.hu

(#958) ncc1701 válasza Skynet258 (#957) üzenetére


ncc1701
veterán

+1

És vannak a geek jellegű emberek, akiknek kifejezetten tetszik az android berhelhetősége. Nekem legalábbis nagyon bejön. :)

(#959) Macccy válasza ncc1701 (#958) üzenetére


Macccy
senior tag

Értem mindkettőtöket, egyet is értek. Én kinőttem vagy nemtom ... kifáradtam ebből a mókolásból. Ettől függetlenül két okból is mégis droid lesz az': egyik mert nem kerül kilóötvenbe a szaros készülék (ugye V -ről beszélünk és iPhonról) és mert ismerősök közt mindenkinek az van úh ha megjelennék egy almással, átülnének a szomszéd asztalhoz és ugrott a sörözés! De komolyra fordítva, majd ők mókolnak rajta, segítenek vele ...

Szóval azt mondod Skynet, hogy nem egy rossz ... Értem. Kösz.

(#960) ncc1701 válasza Macccy (#959) üzenetére


ncc1701
veterán

Ha csak kiveszed a dobozból, és nem piszkálsz rajta semmit, akkor is működik. :)

(#961) Andrewstarr válasza ncc1701 (#960) üzenetére


Andrewstarr
aktív tag

+1 :DDD :C

(#962) simihun válasza Skynet258 (#957) üzenetére


simihun
aktív tag

:C és ennyi :)

(#963) simihun válasza Macccy (#959) üzenetére


simihun
aktív tag

unalmas már a csajos nyekergésed és a folytonos offolásod. ne tedd tönkre a topikot :S

(#964) Skynet258 válasza Macccy (#959) üzenetére


Skynet258
veterán

Ezt még belinkelem, most olvastam épp, és baromira idevág arra amit írtam. One S topikban van, de a lényegen nem változtat.

https://geekpulse.hu

(#965) Macccy válasza simihun (#963) üzenetére


Macccy
senior tag

Bocs, félbeszakítottam a nagy szakmai eszmecserét? Nem?! Én is így látom.
Amúgy sasmadár, ez is és az előző is offba van téve, ha bántja a sasszemed, nem kell elolvasnod csak lépj túl rajta! Ha kérdezek a tapasztalatokról az azért van mert érdekel a készülék, nem szotyizni járok be ide.

.

Mr. Skynet elolvastam a tesztet amit írtál, korrekt. Bár a srác a hozzászólások közt nem részletezte az 'összeszerelés minőségében' mit vetne ki, de ahogy írta kijelzőhibával küldte vissza elsőre. Kíváncsi lettem volna én is mi baja most. Reméltem, hogy ezek a hibás kijelzők már kiforogtak, de úgy látszik még mindig nem. Vásárlás körsétán két hete megforgattam egy kiállítási darabot, annak nem látszott sárga folt a panelen.

Más: Google I/O -n sem voltak túl konkrétak, ti tudtok valamit arról, megtámogatják e HTC -ék ezt a V -t is az új droiddal?

(#966) Macccy válasza Skynet258 (#964) üzenetére


Macccy
senior tag

Totál értelek és köszönöm is a tanácsot, de továbbra is kihagynám az almást. V-hez ráadásul nem kicsi felárat kell rátenni ... annyit számomra nem ér egyik se, főleg ha letörik. Egy volt kollégáéval zongoráztam a minap és bár szép megminden - hi-tech műtárgy - de nem bírná sokáig a sok fényes felülete azt a strapát, amit mellényzsebben kapna hobbi melóm közben. (a fém atombunker tokokat most nem vonnám be) A HTC féle unibody ezért is baromi szimpatikus nekem.

(#967) Real Ghoost válasza Macccy (#965) üzenetére


Real Ghoost
aktív tag

Szerintem a következő droid verziót még éppenséggel megkapja, de annál sokkal többre már nem lesz elég a hardware.
Én már több mint 2 hónapja használom az enyémet, az sd kártya bug nem jött elő hetek óta, úgyhogy számomra minden rendben van a készülékkel.
De a T-nél megint emelkedett az ára, ennyiért amennyiért most kínálják, már lehet inkább mást vennék...

[ Szerkesztve ]

(#968) niof válasza Macccy (#965) üzenetére


niof
addikt

Google I/O -n sem voltak túl konkrétak, ti tudtok valamit arról, megtámogatják e HTC -ék ezt a V -t is az új droiddal?

Valószínűleg igen.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#969) ncc1701 válasza niof (#968) üzenetére


ncc1701
veterán

Ilyenkor a rootolással mi lesz, újra meg kell csinálni egy másik letöltött cuccal?

(#970) v-paci válasza ncc1701 (#969) üzenetére


v-paci
aktív tag

Azt hiszem itt minden fontos infót megtalálsz :K

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#971) ncc1701 válasza v-paci (#970) üzenetére


ncc1701
veterán

Thx, elég alapos topic, le is búkmarkoltam. :)

(#972) niof válasza niof (#968) üzenetére


niof
addikt

Itt is írják, hogy megkapja az egész One széria.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#973) simihun válasza niof (#972) üzenetére


simihun
aktív tag

:C hozzávetőleges dátumot lehet tudni?

(#974) Barett 50cal


Barett 50cal
senior tag

Hali!

Nagy problemank van, tesomnak parhetes mobilja fogta magat es nem kapcsol be. Meg azt se erzekeli ha tolton van, elvileg vilagitani kene valami lednek... Masik problema hogy most ment ki 2hetre spanyolorszagba, ott meg nem hinnem hogy barmit is tudnanak vele kezdeni. Otlet, hogy megis mit kell ilyenkor csinalni? Nem volt rajta semmi butitott ROM, teljesen gyari.
Elvileg a Volume Down es a Power gomb segitsegevel ujraindithato de nem segit, probalta tobbszor.

Esetleg gepre csatlakoztatva tud vele valamit kezdeni?

[ Szerkesztve ]

Time you enjoy wasting, isn't wasted time

(#975) v-paci válasza Barett 50cal (#974) üzenetére


v-paci
aktív tag

Valósznűleg ugyanúgy hard brick, mint nálam volt. Gépre toljátok rá, ha valami usb hibát dob, akkor egyértelmű, hogy ugyanaz és szervíz lesz belőle.

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#976) Bambalazs


Bambalazs
senior tag

Kezdek örülni, hogy nem tudtam megvenni mikor megjelent. :C Pedig milyen jó teló lenne ezektől a hibáktól mentesen.

(#977) darál0w válasza Bambalazs (#976) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

nálam hibamantes :U

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#978) ncc1701 válasza Bambalazs (#976) üzenetére


ncc1701
veterán

Zsenikém, mutass már egy olyan akármit, ami nem rohad le. Kivéve a vasgolyó. Tudod, a NASA is jár úgy, h a műholdja/akármilye tönkremegy.

(#979) Bambalazs válasza ncc1701 (#978) üzenetére


Bambalazs
senior tag

Okoskám, a semmiből jött hard brick eléggé ijesztő akárhogy is vesszük. Az, hogy ilyen olyan gondja van az érthető, sőt talán megszokott, de egy visszaállíthatatlan állapot ami magától bekövetkezik, felettébb érdekes.

(#980) ncc1701 válasza Bambalazs (#979) üzenetére


ncc1701
veterán

Látom, nem vagy egy műszaki ember. Fogadd el, h amit ember csinál, az be is xarik. És ha van x millió csendes user, akinek tökéletesen működik, és erre esik 10 sivalkodó, akinek vmi baja van, akkor nem arra fogsz figyelni, h mennyien kussba vannak, hanem arra a 10-re, aki hangoskodik, h így xar, úgy xar. Ez van, fogyasztói társadalom, semmit nem úgy terveznek ma, h örök darab legyen. Ha ezt felfogod, és elfogadod, akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed.

(#981) Bambalazs válasza ncc1701 (#980) üzenetére


Bambalazs
senior tag

Elfogadom, mert mást nem lehet tenni. Igen, műszaki beállítottságú vagyok, csak azt nem tudom felfogni, hogy miért lesz papírnehezék egyik napról a másikra egy telefonból, mikor semmit sem csináltak vele. Ez magas.
Fogyasztói társadalom hátulütője történt velem fél éve, mikor véletlenül hozzápöccintettem az ipad-em szélét egy márványasztalhoz, és a kijelző üveg azonnal berepedt 10 repedéssel. A garanciális termékre azt mondták, hogy nem cserélik az üveget, x % engedménnyel vehetek újat és ezt beszámítják, nem legális úton meg 30-ért cserélik. Anyáztam is rendesen. Szerencsére úgy repedt meg, hogy a tok eltakarja, így megoldva 7e ft-ból. :)

[ Szerkesztve ]

(#982) Andrewstarr válasza v-paci (#975) üzenetére


Andrewstarr
aktív tag

..és ez a hard brick javítható akkor? :U

(#983) v-paci válasza Andrewstarr (#982) üzenetére


v-paci
aktív tag

Otthoni körülmények között nem... csak szervíz tudja megjavítani -> cserélnek minden fontos főalkatrészt. Valami olyasmi történik egyébként, hogy a nem megfelelő partícióra történik valami írás művelet, ami aztán szétvágja az egész rendszert. Hogy ezt mi idézi elő, arról semmi infó eddig... :(((

[ Szerkesztve ]

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#984) Andrewstarr válasza v-paci (#983) üzenetére


Andrewstarr
aktív tag

Köszi az infót, és ha nincs garancia, kb. mennyibe fáj a művelet?

(#985) Skynet258 válasza Andrewstarr (#984) üzenetére


Skynet258
veterán

Alaplap csere---> inkább vegyél újat. :D Jó, kis túlzás, de az alaplap a legdrágább a telefonban.

https://geekpulse.hu

(#986) ncc1701 válasza Bambalazs (#981) üzenetére


ncc1701
veterán

Mi sok drága eszközt adunk el, ami egyik napról a másikra képes meghalni. Én már megszoktam, h bármi, bármikor meghalhat. :)

(#987) GALARDO


GALARDO
addikt

Sziasztok, ma vettem a T-nél egy ilyen telefont. Tetszik meg minden, csak egy gondom van vele, pixel hibás. Ilyen esetben is cserélik újra?

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#988) GALARDO válasza GALARDO (#987) üzenetére


GALARDO
addikt

Közbe megoldotta, egy újraindítás. Eddig nagyon meg vagyok elégedve, a telefonnal. :K

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#989) huntamas


huntamas
csendes tag

Sajnos kapcsolódnom kell a témához és bővítem a felhasználók táborát... Vettem egy ilyen készüléket és nemigazán vagyok elégedett vele. Sőt ha lenne mód akkor cserélném másikra vagy nem is tudom. Külsőre szép, a felhasználói kezelőfelület is megnyerte a tetszésemet. A kijelzőn megjelenő sárgulások idegesítenek. Az aksija folyton lemerül, még akkor is ha nem használom pl.ul- lefekvés előtt feltöltöm, próbaképpen nem kapcsolom ki, erre reggel tölthetem újra... Töltéskor ijesztően melegszik szinte forró a készülék. :W Folyton belassulnak a folyamatok rajta, sőt néha ki is fagy majd magától újraindul a telefon amikor picit jobban használom a programjait. A lassulás inkább akkor tapasztalható amikor bent van az sd kártya (16GB kingston). Eltávolítás után látványosan felgyorsul a kezelőfelület majd a többi folyamat is. Töltőről levéve időnként fura dolgokat művel: lefagy, újraindul, leáll a működése. Ezek a hibák folyamatosan jelentkeztek nála, úgyhogy most kb 1 hónapja használnám. Írtam a szolgáltatónak (2 év hűség, részletek) a problémáról azt válaszolták, hogy vigyem be egy szervízbe majd a kollégák szakszerűen megvizsgálják. :o Olvastam, hogy a kijelzőt a sárgulás miatt lecserélhetik, az aksit szintén.. A végén mi marad ebből a nagyszerű masinából??? Tartok tőle, hogy utána is lesznek ilyen problémák vele. Legszívesebben készülékcserébe mennék bele de hát ott az a két év hűség, most mi legyen? :O

(#990) e1557887 válasza huntamas (#989) üzenetére


e1557887
csendes tag

Helló,
A T-nél vetted? Mert nekem is hasonló problémáim voltak ( pedig én 3 nap után kicseréltettem, de az amit kaptam helyette, az is egy kalap szar volt: sárga képernyő(igaz nem annyira mint az első), de a meleg hátlap, lassulás, meg a gyenge hangszóró maradt. Úgyhogy 3-4 nap után megint bementem a T-hez, és (nagy nehezen de) kicserélték egy xperia U-ra (azt mondták vagy ez vagy az ACE 2).
Hát ég és föld a különbség.
Pedig előtte is HTC-m volt és alapvetően jó tapasztalataim voltak a brandel, de amit a ONE V-vel műveltek... egy kalap szar na.
Én itt is mindenkit lebeszélnék róla: tapintásra minőségi, de minden más tekintettben silány egy készülék.
Te is próbáld meg lecseréltetni a T-nél hátha sikerül.

(#991) huntamas


huntamas
csendes tag

Szia! Igen ott vettem. Köszi a választ, kicsit megnyugodtam. Bár a micro sd kártya kivétele és egy 2 GB os berakása sokat változtatott rajta nem laggolnak a folyamatok ... Viszont a sárgás kijelző, a sarkokon pici foltok megjelenése, a forró hátlap töltéskor, a gyenge hangminőség és a többi hát :(

(#992) Real Ghoost válasza huntamas (#991) üzenetére


Real Ghoost
aktív tag

Mindenképpen vidd be szervizbe, mert nyilvánvalóan hibás a készüléked. Az akksija pl. kifejezetten a jó tulajdonságai közé tartozik ennek a telefonnak, az képtelenség, hogy egy éjszaka alatt lemerüljön, főleg ha használatban sincs. Vannak olyan programok amik kiírják az akksi hőmérsékletét, állapotát, érdemes megnézned, hogy töltés alatt mennyire hevül fel, az enyém ha jól emlékszem max 37 fokig ment fel, de ugye mostanában a szobahőmérséklet is elég magas alapból.

(#993) e1557887 válasza Real Ghoost (#992) üzenetére


e1557887
csendes tag

Azért azt ne mond hogy ez a 37C normális, főleg hogy a konkurencia telói ilyet nem csinálnak, és azok a programok amik laggolnak a V-n még egy 2 éves Galaxy S-re sincsenek semmilyen hatással.
A hangszóróról már nem is beszélve: laboratóriumi körülmények között talán jól működik, de már az utcán nagyon nehezen hallható, h mit mondanak a vonal másik végén. (metróról/buszról meg ne is beszéljünk...) :((( .Vagy spóroltak volna a fémházon, vagy lenne egy pár ezressel drágább, de az, hogy egy 10 éves nokiávál jobb telefonálni mint ezzel röhej.
Az meg, hogy egy 4 gigásnál nagyobb memkarival meggyűlik a baja, szintén nevetséges.
60 ezer huf-ért elvárnám, hogy olyan telót kapok a pénzemért amivel normális színvonalon lehet telefonálni, a kijelzője nem sárgás, és ha rá van írva, hogy 32 gigás memóriakártyát támogat akkor az nem azt jelenti, hogy "ugyan bele lehet rakni de akkor használhatatlanul lelassul" :W ....

(#994) huntamas


huntamas
csendes tag

Gyári adatok visszaállítása most megtörtént, sd kártya kisebb 2GB berakása 1-2 progi van rajta már nem laggol - pont olyan gyors mint ahogyan az elvárható szerintem. Visszaraktam próbaképpen a 16 Gb-ost és KO. :Y Az már tuti, hogy ez nem kedveli a nagy 16 GB-os kingstonokat! Vagy a kártya hibás de az asztali gépen megnéztem semmi gond nincs vele ( teszten is simán végigment) :(( Felpakoltam egy hőmérséklet figyelő aku progit (Battery Widget). Alapjáraton 37 fokot mutat amikor nem töltődik! :((( Majd megnézem mennyit mutat amikor süt a hátulja! Mindezek a sok "apró" zavaró bajocskák mellett engem csak a sárgulás az ami aggaszt. Most ez egy folyamat ami egy idő után teljesen betakarja a kijelzőt vagy ahogyan azt írták többen el fog tűnni? Amúgy meg fényképek készítésénél is észrevehető a színárnyalatok fehér alapoknál valahogy el vannak sárgulva szóval eléggé elkeserít a dolog, holnap viszem a szervízbe!

Lassulás: [link]

Sárgulás: [link]

[ Szerkesztve ]

(#995) e1557887 válasza huntamas (#994) üzenetére


e1557887
csendes tag

Nekem az első V-men a sárgaság a képernyő felső harmadán volt, a másodikon meg a képernyő kerete körül pár mm. Bár én nem vártam egyikkel sem 3 napnál többet, úgyhogy nem tudom idővel eltűnik-e.
A memkarival kapcsolatban meg szerintem nem a kingstone-nal van baja, hanem szimplán a méretével: nálam mind a két One V belassult 8 GB-os SD kártyával :((( (ugyanez a kártya előtte SGS-el és Desire S-el is simán működött), volt itthon egy 4 GB-os, azzal nem volt gond.

Azért majd ha megjön a szervizből írd le milyen lett.

És ha még tanácsolhatok valamit: szerintem ha megjött a szervizből és még mindig melegszik/sárgás/gyenge a hang, szerintem ne várjál sokáig, hogy magától megjavuljon, vidd vissza a T-hez és kérjél helyette valami mást (xperia, Ace2), hidd el jobban jársz. (ja és ne ijedj meg ha egy kicsit fel kell emelned a hangod :DDD )

(#996) Piedon


Piedon
tag

Csodálatos, most hogy annyira téma volt a sárgásodás, megnéztem tüzetesen az enyémet. Naná, hogy alul két sárga folt van rajta :W

Most átállítottam 100%ra a fényerőt, meglátjuk mi lesz vele pár nap múlva. Ha nem tűnik el akkor megy szervízbe.
Mondjuk pont volt ilyen problémája a cégünknek TFT kijelzőkkel amit a műszereinkben használunk, csak ott akkora volt a folt mint egy 100Ftos. Ott azt javasolták, hogy járassuk a kijelzőt több napon keresztül és el fog múlni a hiba. Csak most arra nem emlékszem, hogy mi lett a vége a történetnek. Holnap rákérdezek az illetékeseknél, hogy mi lett az ügy vége.

(#997) Andrewstarr válasza e1557887 (#995) üzenetére


Andrewstarr
aktív tag

Nekem noname 16GB-os kártyával semmi probléma. :N

(#998) ncc1701 válasza e1557887 (#993) üzenetére


ncc1701
veterán

A 37 fokos akku töltésnél abszolút normális, tekintve, hogy sokaknál a szobában van 32 fok. Fogj meg egy akármilyen akkut töltés közben: melegszik. Alapfokú fizika, ha figyeltél az oskolában, akkor ezt tudhatnád.
Enyémben 32G-ás kártya van, köszöni, nincs baja. :)

(#999) v-paci válasza huntamas (#994) üzenetére


v-paci
aktív tag

Hát ez a lassulás nagyon érdekes. Olyan, mintha valamilyen háttérfolyamat miatt nem jutna az ui-nak elég erőforrás, ami elég érdekes, hiszen alapból lefoglalja a memóriát magának a rendszer.

Az sd kártya kezelésre nincs ötletem. Nekem a közel noname (maxell) 16g-s kártyám gond nélkül megy, bár ahogy olvasom nagyrészt a márkás kártyákkal van a szívás.

Felraktam én is az akksifigyelő widget-et, de 33 fok fölé nem ment alapból. Megnézem töltés közben is azért.

Tuti, hogy szervízbe kellene vinned a telót, mert valami nagyon nem ok vele

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#1000) niof válasza e1557887 (#993) üzenetére


niof
addikt

Egyébként érdekes ez a halk hangszóró téma, mert szerintem ez csak a GSM és társai rendszereknél van így valami miatt. Ugyanis ha haverokkal Viber-en keresztül dumálunk, le kellett vennem a hangerőt, mert normál beszédnél is majd megsüketültem... Ha nem jön helyre a memóriakártya problémám, akkor szervíz után valószínűleg kap egy egy másik ROM-ot, ami ki is használja a készülék adottságait...

Szerintem inkább baromira el van cseszve a szoftvere, mert azért hardveresen ebben a kategóriában nem hinném, hogy olyan rossz lenne.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.