Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41101) holderes


holderes
tag

Hali, évek óta használom beregisztrált BB Visa kártyával főleg Banggood-on vásárlásra a PayPalt. Most nem enged,változott valami a vírus óta/miatt?,ezt mutatja..

[ Szerkesztve ]

(#41102) V/ válasza cocka (#41100) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor történt amikor a leírást közzétettem, 2019 február 20. Rajta volt az egyik képen is. De ennek mi a jelentősége? Voltak akik a később is hozzárendelték a TW számlát és volta akinek előtte sem ment a dolog. Utálom ha valaki a szavahihetőségemet vonja kétségbe. Amit beírok az összefoglalókba azokat nem kitaláltam, mind megtörténtek.
Országonként változnak a igénybevehető opciók, a bankkártyáik egy része USA személyeknek jár, mert ottani bank adja a háttért, vele kell szerződést kötni, az angol kártyák meg csak Angliai regisztrációhoz járnak. Magyar regisztrációhoz sok minden nincs biztosítva, pl bankszámla mint fizetési forrás.
Nem feladatom az üzletpolitikai és üzletmenet dolgaik megvitatása, hiszen nincs semmi ráhatásom, pedig néhány dolgot megváltoztatnák én is.

(#41103) V/ válasza holderes (#41101) üzenetére


V/
Topikgazda

3 éve lehetne az adott kártya maximuma. Azután új kártyát szoktak adni.
Ezt egy BG-s fizetésnél írta ki? Mert akkor nem volt valamiért elegendő fedezet vagy a bank más okból elutasította, vásárlási limit, technikai hiba.
Nincs köze a járványhoz.

[ Szerkesztve ]

(#41104) SpaceJam


SpaceJam
aktív tag

Helló! Nekem eddig valamiért nem sikerült az utalás PayPal-ra, de lehet, hogy csak azért, mert egyszerre intéztem a kártya beregisztrálását és az utalást, így az még nem számított elfogadott fizetésni módnak. A pénzt visszakaptam, és azóta a kártyám elfogadásra került.

Viszont az utaláshoz megadott Transfer ID-t nem tudom, hogy hova kell beírni. Annak a közleménybe kellene kerülnie, vagy pedig az átutalás egyedi azonosítója akar lenni, amit az extra paramétereknél lehet megadni (K&H)? :R

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#41105) V/ válasza SpaceJam (#41104) üzenetére


V/
Topikgazda

közleménybe kell kerülnie, vagy pedig az átutalás egyedi azonosítója ez neked banki könyvelésben segítő szöveg, ha keresnél valamit.

Lásd bővebben Összefoglaló, 11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal

De ha adtál hozzá kártyát akkor minek akarsz oda utalással feltölteni?
A pénz forrás a kártyád, amelynél beállíthatod hogy bankod deviza árfolyama legyen használva Összefoglaló 4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva. Egyenlegről történő fizetéskor mindig a PayPal árfolyama van használatban ami mindig több mint a banki árfolyam.

[ Szerkesztve ]

(#41106) D1Rect


D1Rect
félisten

Vásároltam ebayen, az eladónak elfogyott a terméke, aztán visszaküldte az árát.
Várnom kellett rá 21 napot, de letelt és most sem látom, hogy hova lett.
Hol találom ennek a historyját?

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#41107) SpaceJam válasza V/ (#41105) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Köszönöm! megtettem ezt a konverziós beállítást is, amiért külön köszi!

Átállítottam a preferrált forrást a kártyámra a PayPal-on, viszont mégsem jön össze a fizetés (Google Play-en akartam valamit venni, ami közvetlenül nem támogatja a Maestro-t).

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#41108) V/ válasza D1Rect (#41106) üzenetére


V/
Topikgazda

Hol keresed a vásárlást?
PayPal: kattints a Activity, (Tevékenység) menüpontra.
eBay: Purchase history és lejjebb görgetve a Returns and canceled orders

(#41109) V/ válasza SpaceJam (#41107) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor ez utolsó mondat volt a gond. Tényleg nem támogatja.

(#41110) SpaceJam válasza V/ (#41109) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

De akkor azt nem értem, hogy miért van az elfogadott fizetési módok közt a PayPal-on. Ráadásul a 400 forintos kezdeti elfogadós utaláson is túl vagyok, amit pedig sikeresen lehúzott.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#41111) V/ válasza SpaceJam (#41110) üzenetére


V/
Topikgazda

A fizetési folyamat során technikailag lekérdezésre kerül a kártya fajtája is, így a Maestro információ is. De nem biztos hogy ez a gond, ezzel a kártyával már fizettél valami devizás vásárlást? Van amelyik banknál ezt külön kell engedélyeztetni, meg a vásárlási limiteket is.
A PayPal bankkártya nélküli is használható fizetésre, előfordulhat hogy a PayPal egyenlegről ki tudod fizetni, függetlenül attól hogy Maestro a kártya
A Google Pay-en kívül máshol lehet ez a fizetési forrás.

(#41112) SpaceJam válasza V/ (#41111) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

Devizás fizetés - bár annyira nem vagyok otthon a témában, de gondolom, mivel az AliExpress-en rendszeresen használom közvetlen fizetésre, ott bezzeg elfogadják a Maesto-t.

neszetools.hu ● pc360.hu

(#41113) V/ válasza SpaceJam (#41112) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor oké ha ott tudsz vele fizetni, bár persze néha előjöhet még a Maestro fizetési hibája. Nem tudom milyen értékben akarsz vásárolni, mert 20000 Ft-ig még belefér a PayPal árfolyam is, de lehet hogy tényleg csak az egyenlegről tudod majd kifizetni.
Akkor oda kellene feltölteni vagy átküldetni valakivel annyit amennyi szükséges és az egyenleget állítani elsődlegesnek és úgy megpróbálni kifizetni

(#41114) SpaceJam válasza V/ (#41113) üzenetére


SpaceJam
aktív tag

1800 forintos cuccról volt szó, csak egy appot akartam vásárolni.

Akkor marad a feltöltés. :R A PayPal részét már többször használtam, azzal nincs gond. Csak idegesít, hogy ez a Maestro nem akarja a dolgokat, pedig nagyon mondták kártya választáskor, hogy ezzel már a legtöbb helyen nincs gond.

[ Szerkesztve ]

neszetools.hu ● pc360.hu

(#41115) holderes válasza V/ (#41103) üzenetére


holderes
tag

BG-s igen,09/21 a kártya lejárat,limit,fedezet ok, s'egyéb sem változott..részemről :U .
Persze rákérdezek PayPal-nél és a bankomnál is,csak gondoltam többünknél is lehet hasonló..,akkor javíthattam volna a hossszúúú hétvégén is ;)

(#41116) V/ válasza holderes (#41115) üzenetére


V/
Topikgazda

Banki valami lehetett. Erstés Visa kártya a PayPal-on és nincs semmi hiba fizetéskor,

[ Szerkesztve ]

(#41117) jFox


jFox
őstag

Sziasztok!

Újabb Epic Games vs Paypal problémám lenne. Az mitől lehet, hogy a PayPal-lal fizetett összeg köszönő viszonyban sincs azzal, amit az Epic a boltjában kiír.
Már a pontos összeg nincs előttem, de olyan hétezeregynéhányszáz frintos összeg PayPal-lal kifizetve majd 9eFt volt.... Tudom, hogy a PP felszámol bizonyos összeget a pénzváltásért, nade ezt egy kicsit sokallom...

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#41118) V/ válasza jFox (#41117) üzenetére


V/
Topikgazda

Nincs pénzváltási díj vásárlás esetén. Mennyi volt kiírva, milyen devizában és mi volt a pénz forrás a PayPal-on belül?
De a helyzet az hogy bankkártyának kell lenni a fizetési forrásnak, ha az van akkor előre is beállítható, de a fizetéskor is változtatható hogy ne a PayPal váltsa a devizát, hanem a bank. Lásd Összefoglaló 4. Konverzió beállítás bankkártyához, hogy ne a PayPal árfolyam legyen használva,
Ha nem állítottad át akkor a PayPal devizaárfolyamát használod és az több mint a bankodé.
Ha át lett állítva akkor meg a bankod kér sokat, a PayPal nem érintett árfolyam ügyileg.
Az Epic nem €-ban kéri magyaroktól a pénzt? A kiírt € az meg szokott egyezni a levont €-val az hogy ez forintban mennyi az ugye változó, akár naponta többször is.

[ Szerkesztve ]

(#41119) jFox válasza V/ (#41118) üzenetére


jFox
őstag

Forintban írja ki, de euróban vonja le. Már nem emlékszem a pontos összegre, mert nem most történt, csak most jutottam odáig, hogy megpróbáljak utána járni a dolognak. Olyan 1000-1200Ft volt a különbség. Néztem a Epic oldalát is, de nem találtam olyat, hogy többlet költséget számolnának fel PP fizetés miatt.
Bankkártya a forrás, CIB VISA. Most átállítottam banki konverzióra meglátjuk legközelebb milyen lesz a váltás. Bár egyszer pár éve már próbálkoztam ezzel, de akkor rosszabb lett a váltás, ha a bank váltott...

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#41120) V/ válasza jFox (#41119) üzenetére


V/
Topikgazda

A PayPal árfolyam mindig 5-14 Ft-al több mint a bankoké, kezdetektől. A fizetés előtt vagy után lett átállítva?
Ha belépsz a PayPal-ra és ott valami forint konverziós dolgot látsz, nem csak az €-ot akkor a PayPal váltotta. Az Epic által megjelenített árfolyam nem banki, hanem valami tájékoztató középárfolyam, köze nincs a tényleges elszámolási árfolyamhoz.

(#41121) jFox válasza V/ (#41120) üzenetére


jFox
őstag

Most állítottam át pár órája. Azóta még nem vettem semmit.
Akkor itt lehet a hiba, hogy az Epic csak hasra ütés szerű árat ír ki. :K
Mondjuk az eBay nél is több amit fizetek mint ami ki van írva körülbelüli átváltott árnak, de azért ekkor differencia nem szokott lenni.
Köszönöm a választ, ha kipróbáltam így átállítva banki konverzióra, majd referálok. :R

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#41122) cocka válasza V/ (#41102) üzenetére


cocka
veterán

Erre esetleg tudod a választ?

ha megszüntetem a mostani accountom és regisztrálok egy új personal accountot a meglévő nevemmel, akkor ott engedni fog dolgokat vagy ismét egy ilyen huzavonába torkollik az egész, mert akkor hagyom a francba?

(#41123) V/ válasza cocka (#41122) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha új fiók az első magyar számlaszámot elméletben hozzá tudod adni, az USA számla elsőként szerintem nem fog menni és valószínüleg ezt virtuális számla nem szöveg jön, vagy össze is jöhet. Nem tudom megjósolni.
De az ismerősödnek az nem segít hogy TW-n regisztrál, igényli a $-os egyenleget, aztán akitől kapja pénzt az utalja a TW USA számlaszámra?

(#41124) cocka


cocka
veterán

CIB az nagyon az utolsók között van árfolyam terén.

De összehasonlítva egyéb rendszereket (kb. most):

Paypali: 1000 HUF = 3.27 USD
TW: 1000 HUF = 3.35 USD

CIB, 19-ei jegyzés:

USD: 286,45 292,30 298,15

Gránit, 19-ei jegyzés:

USD: 290.75 292.50 294.25

(Bocs nincs tab, a space-eket meg levágta)

[ Szerkesztve ]

(#41125) cocka válasza V/ (#41123) üzenetére


cocka
veterán

Gondolom onnan fúj a szél, hogy csak paypalra utalgatnak és nem játszik, hogy a címzett váltson. Hát ezek után már inkább szurkolok a TW-nek, hogy gyakja le ezt a rugalmatlan PP bandát. :D

Nem hiszem, hogy mi vagyunk az egyetlen kvázi kelet-európai nép, akinek nem teszik lehetővé, hogy távolról kapjon dollárt virtuális számlára, hogy ne horror áron váltson kedves PP.

(#41126) V/ válasza cocka (#41125) üzenetére


V/
Topikgazda

Leírtam már hogy ha a bank teljes költségét nézed és withadraw-al kiküldöd a $-t a forintos számládra akkor van amakior jobb a Paypal árfolyama, vagy csak kevéssel tér el.
Ha csak forintos számlád van fogadhatsz rá $-t ekkor a bank a deviza vételi árfolyamon számolja át és még levon egy fix díjat, ami nem lenne sok, de mindegyiknél van egy minimum összeg és persze van számlavezetési díj is.

Akkor az árfolyam így alakulna van a 100 $-od.
PayPal ad érte 28 547 Ft-ot ami 1 $ = 285,4703 HUF
CIB-et nézve 28 645 Ft-ot ad érte, nem közlik a pontos díjazást, de van egy biztos fix díj 2,26 $, így 97,74 $ az ami átváltódik így 27998 Ft lesz belőle 1 $ = 279,98 Ft
Gránit meg 29075 Ft-ot ad érte, itt ők nem kérnek pénzt a jóváírásért, ők 5,28-al többet adnak $-ként így 528 Ft-al több pénzed lesz.

Nekem sajnos az Erste ezt számolná fel: 0,116% min. 2224 Ft
Itt az árfolyamok alapján a 100 $ az 28079 Ft, ebből lejön a fenti díj és kapok 25855 Ft-ot ami esetén bizony 1 $ = 258,55 Ft.
Akkor inkább a PayPal mások által rossznak tartott árfolyama ahol 2692 Ft-al többet kapok. Persze nem véletlenül lett élesítve a TW, hogy azért egy kicsit jobban járjak.

[ Szerkesztve ]

(#41127) cocka válasza V/ (#41126) üzenetére


cocka
veterán

Akkor biztos rosszul tudtam eddig a működését, de nem úgy van, hogy a konverziót maga csinálja saját rendszerén belül és a banknak már csak a konvertált forintot küldi?

Tudtommal csak forintot enged kiutalni.

(#41128) holderes válasza V/ (#41116) üzenetére


holderes
tag

Hétvégén jobb híján Paypal-el levelezek..újabb fejlemény..telefonra nem jön meg a megerősítő kód..a szám régi beregelt náluk...a teló változott "hüvej" dupla simes...ettől lehet,hogy nem jön sms?..volt már ilyen vkinek? :U

(#41129) V/ válasza cocka (#41127) üzenetére


V/
Topikgazda

De így van, abból is az derül ki amit leírtam a forint összegeket hasonlítottam össze, de akkor itt röviden:
Hogy összetudd hasonlítani hogy mennyi ér az az árfolyam amit a PayPal ad ha a bankszámlánkra kiküldjük ahhoz a bankok devizában érkező pénz forint bankszámlára könyvelésével lehet összehasonlítani.

PayPal egyenlegről forint számlára utalás = deviza utalás fogadása magyar bankban forint számlára és a költségek figyelemebe vétele.

Ezután lehet minősíteni hogy rosszabbul jársz-e a PayPal-al.
Tehát 100 $ amit a forint számlán akarunk látni.
PayPal 28547 Ft
CIB Bank 27998 Ft
Gránit Bank 29075 Ft
Erste Bank 25855 Ft
Aki Gránit bank számlával rendelkezik az rosszabbul jár, de a másik kettő esetén a PayPal-al jár jobban. Nem lehet kategorikusan kijelenteni hogy a PayPal árfolyama rosszabb, ha pénz kiküldésről van szó.

(#41130) V/ válasza holderes (#41128) üzenetére


V/
Topikgazda

Mobil szolgáltató? A sim egy másik telefonba? Kettőn áll a vásár, PP és mobilos cég.

(#41131) mufi


mufi
senior tag

Hali,

nagyon röviden: UK paypal fiókbol magyar paypal fiókba kellene utalni. Van rá lehetőség, hogy elkerüljük az átváltási költségeket?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#41132) balinlin válasza mufi (#41131) üzenetére


balinlin
senior tag

Van.
Ugyanaz legyen a fogadási és a küldési pénznem.

(#41133) mufi válasza balinlin (#41132) üzenetére


mufi
senior tag

Azt hogy csinálom? Pl, GBP lesz az elsődleges valuta a magyar fiókban?

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#41134) balinlin válasza mufi (#41133) üzenetére


balinlin
senior tag

Nem kell hogy elsődleges legyen, de hogy legyen ugyanabban megnyitott egyenleg, az lehet kell.

(#41136) V/ válasza mufi (#41131) üzenetére


V/
Topikgazda

Már írtam nincs külön elkerülhető átváltási költség. Árfolyamok vannak amelyek a pénznemváltási díjat is tartalmazzák. Úgy mint a bankok esetén a költségek az árfolyamba építve, csak ezt a bankok nem említik, a PP meg kiírja.
Valaki küld neked fontot akkor az fontként induljon el, van arra lehetőség hogy más legyen a kiindulási deviza, de akkor úgy kell megadnia hogy font érkezzen-
Pl:

Neked lenni kell font egyenlegnek, mert ellenkező esetben (magyar fiók esetén) az alap egyenlegre, ami a forint, fogja tenni és rögtön átváltja forintra az az napi érvényes árfolyamon.
Ha van font egyenleg az akkor fontban maradva lesz az egyenlegen jóváírva.

De az illető eleve küldheti úgy hogy te forintot kapjál.

Ekkor természetesen nem kell fel venni font egyenleget, de én javaslom hogy legyen.
Ha eladtál valamit és kereskedelmi tranzakcióról van szó akkor tőled a díjszabás szerinti jutalékot lefogják vonni a beérkező pénzből.
Ha személyes tranzakció akkor nincs levonás EU-n (még Anglia az) belüli pénz fogadása esetén, részletesen leírva a díjszabásnál.
A vonatkozó díjak az FSZ 1. számú Melléklet Díjszabási Táblázat linkje.

[ Szerkesztve ]

(#41137) cocka


cocka
veterán

Mondjuk akkor ezek szerint másik oldalról is az a hivatalos álláspont, hogy nem támogatott:

[link]

You can withdraw funds from your PayPal account to one of your balances, only if PayPal accepts your multi-currency account details as a withdrawal bank account.

Amit nem értek, hogy ha technikailag nem küldi el a nevedet a Paypal, amikor továbbítod TW-re a pénzt, akkor miért kötelező megadni (jobban mondva kiválasztani) a számlatulajdonos nevét? Ha úgy is mindegy?

Amit ott javasolnak, az meg azért nem műxik, mert a bank címe meg United Kingdom-beli. :D

[ Szerkesztve ]

(#41138) V/ válasza cocka (#41137) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne keverd már ide azt hogy a TW hogyan fogad pénzt, nincs összefüggés a kettő közt, a PayPal nem fogadja el a TW neve alatt futó, de más nevű számlatulajdonos (virtuális) bankszámláját.
De banki utalásoknál technikailag lekérdezhető a számlatulajdonos neve is így nem egészen pontos amit írsz, itt nem fizetésről van szó, hanem banki utalásról, ott a számlaszám mellé megy a név is. Nem véletlenül írja a PayPal a kiutalásnál (withdraw) hogy a névnek egyeznie kell.

(#41139) cocka válasza V/ (#41138) üzenetére


cocka
veterán

Mindegy, most feltöltöttem nekik a tws kivonatot meg a prúf of aunersipet oszt kenjék a hajukra. LOL Ha ezután se fogadják el, akkor szarjanak sünt.

De a legérdekesebb dolog, ami eddig történt ezügyben, hogy egyszerűen nem találom a withdraw részt a paypalon belül. LOL

Szóval lehet, hogy elfogadják, de ha elrejtik, akkor ugyanott vagyok, mintha nem fogadták volna el. LOL

Nem tudja valaki mi a withdraw közvetlen linkje biznisz account esetén?

(#41140) V/ válasza cocka (#41139) üzenetére


V/
Topikgazda

A Money részt is nézted már? Lehet hogy Transfer money néven fut, nem Withdraw

[ Szerkesztve ]

(#41141) cocka válasza V/ (#41140) üzenetére


cocka
veterán

Ott sincs semmi. Add money van és ennyi.

Na mindegy, ha nem fogadják el a feltöltött cuccot én befejeztem velük. Se bankkártya, se withdraw, az azonnali beutalás opció sem érhető el már. Szóval egyre szarabb az egész. Amit meg paypallal fizetnék ki, azt Amazonon is ki tudom, oda meg nem kell paypal.

(#41142) Tibe


Tibe
aktív tag

Sziasztok!

Tuti előfordult ez már mással is, nem regisztráltam se bankkártyát, se hitelkártyát a paypalra, csak bankszámlám van regelve. Küldtem pénzt a bankszámlámról a paypalra és amikor valamilyen alkalmazással fizetni szeretnék paypalon keresztül akkor mindig azt dobja be hogy adjak hozzá egy bankkártyát, vagy hitelkártyát.... ott a pénz a paypal egyenlegen és be is van állítva elsődlegesnek stb... nem is értem miért akar minden fizetésnél kártyát regisztráltatni velem... :( így gyakorlatilag használhatatlan a paypal nekem.

(#41143) V/ válasza Tibe (#41142) üzenetére


V/
Topikgazda

Sajnos ez így működik, egy kis kényszerítés. Nem kell megtenned, de mindig feldobja. Annyival előnyösebb lenne hogy akkor nem a PayPal devizaárfolyamával fizetsz, hanem a bankod árfolyamával vált, ami lényegesen kedvezőbb mint a PayPal-é és mindenhol tudsz PayPal-al fizetni, mert vannak olyan weboldalak, ahol a PayPal mögé bankkártya kell pénzforrásnak, az egyenlegről nem tudod kifizetni.
Ha aktiválod valamelyik belépési védelmet akkor teljes biztonsággal használhatod a kártyát, egyébként is, csak így védve lenné azoktól akik valamilyen módon megszereznék a belépési adataidat és vásárolnának a nevedben.

[ Szerkesztve ]

(#41144) Tibe válasza V/ (#41143) üzenetére


Tibe
aktív tag

Köszi, a választ. Azért nem szerettem volna regelni a kártyát is, mert van csomó olyan szolgáltatás ami automatikusan meghosszabbodik ha elfelejted lemondani időben és ne vonogassák már le a kártyámról a pénzt ha én nem akarom.

(#41145) V/ válasza Tibe (#41144) üzenetére


V/
Topikgazda

Egy helyre kerülnek az ilyen jellegű levonások és tudod kontrollálni, kifizeted és azután leállítod és annyi. Az árfolyam veszteség megéri ezt a "sok" munkát", de nem ez a fajta fizetési mód van többnyire.
Van olyan webshop amelyik erre álltja a PayPal fizetési klienst akkor is ha nem megújuló lenne amit megveszek, hanem egyszeri alkalom, nem igazán foglalkozom vele hogy minek szívatják a vásárlókat, kifizetem és leállítom.
A feledékenység meg egyéni dolog, ki kell találni megelőzési technikákat.

[ Szerkesztve ]

(#41146) ElektrikusDE válasza V/ (#41145) üzenetére


ElektrikusDE
senior tag

"A feledékenység meg egyéni dolog, ki kell találni megelőzési technikákat."

Még akkor sincs minden veszve! :)

Nekem is volt egy ismétlődő amit nem vettem észre!

Mivel eltelt egy év és nem vontak semmit, így el is feledkeztem róla. (külföldi ISP PrePay ingyenes szolgáltatása ami később fizetéses lett)

Mikor megtörtént az első levonás már nem is voltam regisztrálva ott ahol vásároltam.

Így már nem tudtak segíteni.

Viszont a PayPal igen, kis várakozás után visszakaptam a pénzt!

[ Szerkesztve ]

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

(#41147) jFox válasza jFox (#41121) üzenetére


jFox
őstag

Kipróbáltam a banki konverziót. Hétfőn reggel 355Ft-ot számolt fel egy euróért. Megnéztem, akkor a közép árfolyam 350Ft volt, az eladás viszont 362Ft. Egyenlőre így marad a beállítás.
Köszönöm a segítséget. :R

--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--

(#41148) viktorhu válasza V/ (#41058) üzenetére


viktorhu
veterán

Köszi, az ötödik üzenetváltásra (mindig az utolsóra válaszoltam, mindig új agent írt) végre tényleg megnézték az ügyet, és visszaadták a pénzt. Eddig mindenki csak kinézte az aktuális határidőt, és megírta, hogy "I can confirm" hogy addigra megoldódik az ügy. Az utolsó azt írta, hogy már rég le kellett volna zárulnia, és hogy le is zárja nekem

(#41149) V/ válasza viktorhu (#41148) üzenetére


V/
Topikgazda

Néha egy kicsit nyögvenyelősen megy a dolog. Ez a módszerük hogy egy ügyben állandóan változik az ügyintéző, azt én is bosszantónak tartom, lehet hogy kellene egy kis átszervezés a munkafolyamatokban.

(#41150) cocka válasza V/ (#41149) üzenetére


cocka
veterán

Hátha találok olyan balekot, aki mégis elfogadja a TW-s számlaadatokat meg a statementet. LOL

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.