Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40701) petyko22 válasza V/ (#40700) üzenetére


petyko22
csendes tag

A kártya nem járt le, 3 év múlva jár csak le, és 1,5 hónapja működött is, kártya limitet a vásárlás előtt 1 nappal netbankon állítottam át, a duplájára mint amit kellene fizetnem, elvileg véleményem szerint az nem befolyásolhatja, hiszen ennyi idő alatt át kell álljon. A PayPal-on a bankkártyás fizetés az elsődleges. Próbáltam már a pénznemet is átállítani. Azon is gondolkoztam, hogy törlöm a kártyát és újra társítom, vagy esetleg új regisztrációt csinálok.
Akkor ha jól értem, hiába töltenék fel egyenleget a PayPal-ra akkor sem fogadná el?

(#40702) V/ válasza petyko22 (#40701) üzenetére


V/
Topikgazda

Akkor nem egészen értem ezt a frissítési dolgot, ha nem járt le nincs mit frissíteni. Akkor csináld már meg hogy törlöd a Steam összerendelést és megcsinálod újból. Ha máshol működik a PayPal-on keresztül a kártyás fizetés akkor itt is menni kell.

(#40703) petyko22 válasza V/ (#40702) üzenetére


petyko22
csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a tippet, kitöröltem steam-en is a beállított paypal-os vásárlást és a Paypal oldalán is töröltem a steames hozzárendelést és most jó lett. Nem tudom mi volt a gond. de nagyon szépen köszönöm a segítséget.
További szép napot!

(#40704) parkr


parkr
őstag

ez a figyelmeztetés nem fog eltűnni? már végigcsináltam amit kért, megadtam adatokat, beküldtem lakcím kártyát, jogosítványt. írta is hogy pár nap múlva értesítenek.

(#40705) V/ válasza parkr (#40704) üzenetére


V/
Topikgazda

Néha beragad, majd eltűnik ha feldogozzák az anyagokat, de lehet hogy egy böngésző gyorsítótár és süti törlés segít majd utána. Nálam volta ami 2 hónapig ott volt, pedig már az első nap lerendeztük.

(#40706) parkr válasza V/ (#40705) üzenetére


parkr
őstag

akkor jó. köszi!

(#40707) scott_free válasza V/ (#40697) üzenetére


scott_free
senior tag

Hát nem állnak a helyzet magaslatán a paypal-supportnál, az már egyszer biztos!
Én se tudtam új számlaszámot hozzáadni a fiókomhoz, most már odáig eljutottunk, hogy tegnap megpróbáltak felhívni. Csak épp akkor nem tudtam felvenni. Írtak, hogy kerestek, meg ellenőrizzem a telefonszámomat. Visszaírtam nekik, hogy jó a szám, hívjanak újra.
Ma várom egész nap a hívást, semmi.
Belépek a fiókba, jött egy új üzenet, hogy akkor újra átnézték a problémámat és visszaállították a régi számlaszámomat. Nem az újat adták hozzá, hanem a régit visszaállították. Agyrém!

Mindez persze leginkább azért van, mert minden egyes üzenetre más válaszol. Közben meg mindig eltelik egy nap. :(

Komolyan, az a legrosszabb support, amivel valaha találkoztam! :W

[ Szerkesztve ]

(#40708) viktorhu válasza scott_free (#40707) üzenetére


viktorhu
veterán

Dolgozott közeli ismerős egy másik cég supportjánál, ami korábban közeli kapcsolatban volt a paypallal - szóval nem paypal support, de lehet esetleg kulturális rokonság a két cég között, főleg, hogy más amerikai cégek supportjával is hasonló tapasztalatom volt felhasználóként.

Ott lényegében az kapta a bónuszt, aki a legtöbb emailt megválaszolta egy óra alatt, mert darabra számlázta a support cég a ticketeket a megrendelőnek, szóval kb. elvárás volt, hogy ne olvassák el rendesen a mailt, csak kopizzanak be gyorsan a tudásbázisból egy megoldást. Aki utánajárt a problémának, annak "coaching" járt, hogy engedni kéne a minőségből, és gyorsabban dolgozni, és jó példának állították eléjük az olyasmi felületes megoldásokat nyújtó agenteket, amilyet Te is kifogtál.

A telefonos support nem volt ilyen durva nyomás alatt - ott is mérték az időt, hogy ne töltsenek túl sok időt egy userrel, de ott legalább megtehették, hogy amíg vonalban vagy velük, csak veled foglalkozzanak.

(#40709) vampire17


vampire17
addikt

.

[ Szerkesztve ]

(#40710) scott_free válasza viktorhu (#40708) üzenetére


scott_free
senior tag

Na most fogyott el a türelmem: ekkora egy szemét, mocskos bandát!!! :(((
5. levél, az 5. embertől: és szerinte várjak megint 72 órát!!!
Meg majd hívjam őket, ha újra elérhetőek lesznek telefonon.

Erre komolyan nem tudok már mit mondani...

Illetve de: ismer valaki más olyan szolgáltatót, amivel ki tudnám váltani ezt a mocskos paypalt?! Online árulok egy-két terméket, amit eddig a paypalon keresztül ki lehetett bankkártyával is fizetni.

(#40711) V/ válasza scott_free (#40710) üzenetére


V/
Topikgazda

SimpleyPay, PayU, Barion, paymentgateway.hu. Persze ezeknek vannak díjaik.

[ Szerkesztve ]

(#40712) scott_free válasza V/ (#40711) üzenetére


scott_free
senior tag

Köszi, megnézem őket. Azért a paypal díjai se alacsonyak.

(#40714) V/ válasza scott_free (#40712) üzenetére


V/
Topikgazda

A cégesre vagy magán személyesre gondolsz? Magánként 700k Ft forgalomig 3,4 -5,4%+90 Ft (2,5 milla után 2,7%-4,7%+90 FT) és ebben a fizetési felület használata belépési díj nélkül, amely bármely devizában fogadhat pénzt és a bankkártyás fizetés lehetősége is benne van. Megnézed éves szinten mennyi volt feléjük a költséget és az adatok alapján összeveted emezeknél a költségeket (egy fizetésre mennyi jut).
És van még ez is itt ugye 1,90% + rögzített díj a költség PayPal online kártyás fizetési szolgáltatásokról szóló megállapodást
Ezután lehet arról beszélni hogy sok vagy kevés. Lehet hogy van olyan ahol olcsóbb lesz a bankkártya elfogadási lehetőség és nincs szükséged pénzküldés-fogadás lehetőségre, de bele kell ásni magad, hogy megalapozottan tudj dönteni
Ne sokára többünknek el kell gondolkozni a szolgáltató váltáson, mert az eBay-en nem ők lesznek a fizetési felületet biztosító cége és két-három platformot fenntartani fizetés kezelésre nem igazán lenne bölcs dolog. Egyenlőre még nem agyalok rajta, itt van ez a számlázási móka, ami sokkal problémásabb, a jutalékot egyébként is vevőre hárítom át, mert hülye azért nem vagyok.

(#40715) SI-ZO


SI-ZO
csendes tag

Üdv!
2 nappal ezelőtt PayPalon keresztül szerettem volna egy magánszemélynek elküldeni 1400Ft-ot. A pénz mai napig nem érkezett meg neki. :(
A folyamatábra ezt írja ki: Pénz Elküldve-függő...
Ez mit jelent?
Miért nem kapta meg az összeget?
Képernyőképet csatoltam:

alt="" title=""

[ Szerkesztve ]

(#40716) scott_free válasza scott_free (#40710) üzenetére


scott_free
senior tag

Tudják még fokozni...
Ma újabb levél egy újabb embertől, aki ismét leírja, hogy megnézte a problémát, és visszaállította régi bankszámlámat.
Ezek tényleg nem normálisak. Ennyi félkegyelműt életemben nem láttam egy helyen. És persze b@sznak felhívni, pedig minden levélben külön kérem őket erre.

(#40717) V/ válasza SI-ZO (#40715) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem csak nálad lehet probléma, hanem akinek küldted annak a fiókjával is. Jól adta meg az e-mail címet és az egy Paypal fiók azonosító?
Személyes vagy kereskedelmi tranzakció volt és mi volt a pénzforrás? Ha bankkártya akkor meg kell nézni hogy tényleg elment-e.

(#40718) V/ válasza scott_free (#40716) üzenetére


V/
Topikgazda

Azt láttják hogy volt egy bankszámlaszám és eltávolítottad, azt helyre állították. Meg kell próbálnod az újat hozzáadni, hogy legyen nyoma a rendszerben és azután kérni hogy ez egy másik számla lenen (bank név és számlaszámot leírva, valamint azt hogy acím az nem változott) és a számlahozzáadás rendszer blokkolást kéred feloldani, vagy az adatok alapján vigyék fel a fiókodhoz. Azt hozzá teszem hogy azért a Gránit bankos számla valójában virtuális banki számla és pl. ezért nem lehet Transferwise $-os számlát hozzáadni, lehet hogy az automata rendszer ezért is blokkolhatja, de ez csak egy elméleti gondolat, mert más hozzá tudta adni a Gránit bankos forint számlát.

(#40719) scott_free válasza V/ (#40718) üzenetére


scott_free
senior tag

Még az jutott eszembe, hogy talán azért blokkolhatja esetleg a rendszer automatikusan, mert a nevemben van ékezetes betű? (Bár a korábbi, raiffeisenes számlánál is így volt és ott nem okozott problémát.)

Ettől függetlenül persze még csesznek elolvasni, amit írok nekik... Meg ha egyszer fel tudtak hívni, akkor újra felhívhatnának.

(#40720) V/ válasza scott_free (#40719) üzenetére


V/
Topikgazda

Hogy adja fel a nevedet a számla hozzáadás ablakban? Úgy kell hagyni ahogy van és nem átírni, ha ékezetes akkor úgy jó, bank név (az legyen Granit bank), ez csak neked írja ki a képernyőre szöveg és számlaszám (egyben a 24 szám) amit írnod kell, a többi marad amit felajánl.

(#40721) SI-ZO válasza V/ (#40717) üzenetére


SI-ZO
csendes tag

Személyes tranzakció volt, az email címét jól adta meg. Elsődleges pénzforrásnak a takarékbanktól igényelt Mastercard bankkártyám van beállítva, ezt a tranzakciót is ezzel intéztem. Ma kaptam egy értesítő e-mailt a PayPaltól, hogy összeget küldtem a megadott félnek, és ennyi... Az app még mindig nem véglegesíti a pénzküldést...

(#40722) V/ válasza SI-ZO (#40721) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne az appra hagyatkozz, lépj be a böngészős felületen és ott nézd meg. Ha ott sincs már függőben akkor biztos hogy elment. Nem küldés időszakban volt a bankod nagy karbantartási leállása? Némelyik banknál még azután is kerülnek elő hibák miután befejeződött a karbantartás.

(#40723) scott_free válasza V/ (#40720) üzenetére


scott_free
senior tag

Nem változtattam a neven, csak látom, hogy ékezettel van. A Gránit-ot ékezet nélkül írtam, viszont csak 16 jegyű a számlaszámom (de azt is írja, hogy 16-24 jegyű lehet). Vagy próbáljam a 8 nullával a végén?

Szerk.: úgy sem ment.

[ Szerkesztve ]

(#40724) V/ válasza scott_free (#40723) üzenetére


V/
Topikgazda

Tegyél még egy próbát ha magyar nyelvre vagy állva, akkor állítsd át angolra, lépj ki. Ha lehetséges akkor használj Firefox-ot, ha az volt akkor töröld a PayPal kezdetű sütiket és a böngésző gyorsítótárat. Ezután belépve a 8 nullával kiegészített 24 számot beírva (nem másolva) próbáld hozzáadni, ha nem menne, akkor megint írj nekik konkrét adatokkal és azzal hogy a várás nem segít, legyenek szívesek ők hozzáadni ezt az új számot vagy egyértelműen oldják fel a blokkolást.

[ Szerkesztve ]

(#40725) scott_free válasza V/ (#40724) üzenetére


scott_free
senior tag

Sajnos úgy se ment. :(

(#40726) SI-ZO válasza V/ (#40724) üzenetére


SI-ZO
csendes tag

Szerencsére adott egy másik paypal címet, amire gond nélkül elment az összeg. :) Valószínűleg az ő accountjával volt a gond. :(

(#40727) Matzel


Matzel
csendes tag

Elutasították a lakcím igazolásomat megint. Bíztam benne hogy a lakcímkártyám és telefonszámlám után a bankszámlakivonatomat már elfogadják. Mivel a papíralapút már évekkel ezelőtt lemondtam így a bankomtól kértem ki. Pecsétes, hiteles aláírással mégis elutasították azzal az indokkal hogy hiányzik a logó vagy lábléc. Most már tényleg idegesít a körülményes ügyintézés :W

(#40728) V/ válasza Matzel (#40727) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem tudom melyik bankról van szó, de minden bankszámla kivonaton ott van a bank céges fejléce, nem is adnak ki úgy igazolást. Valójában kötelező elemnek vehetjük. A láblécbe pedig ha elektronikusan készült akkor annak megfelelő hitelességi igazolás szokott lenni.
A bankszámla kivonatnak törvényi forma előírásai vannak, azt a bank nem kerülheti ki.
Itt egy példa, ez Netbankban is letölthető és minden követő hónapban kötelező kiadniuk.:

[ Szerkesztve ]

(#40729) Lordus


Lordus
senior tag

Sziasztok,

kb. 14 éve használok paypalt. Az utóbbi időben volna arra szükségem, hogy ha kapok pénzt (eur/usd) akkor azt konverzió nélkül tudjam átvezetni. Az összefoglaló írt egy lehetőséget az USD-re, ez rendben is van. De az EUR-ra is szeretnék megoldást, elég bosszantó, hogy a saját eurómhoz csak forintként juthatok hozzá (nem kis bukóval)

Másik:
Nincs egy olyan közösség még itt MO-on, ahol egymás között tudnánk eur/usd/huf irányban banki középárfolyamon pénzt váltani? Ezalatt természetesen azt értem, hogy senki sem kereskedés szinten foglalkozik pénzváltással a közösségen belül, hanem csak egymást segítve (a konverziós veszteségek nélkül) tudnánk egymás között ilyen jellegű pénzváltást végrehajtani. Ténylegesen egy olyan tábor, akik sem nyereséget, sem veszteséget nem könyvelnek el egymáson, azaz NINCS kereskedelem, mégis mindenki jól jár. Barátok között ugye ingyenes a pénzmozgás, így a csoporton belül mindenki sokkal jobb áron tud venni és eladni, mint ha a paypal (vagy akár a saját bankja) váltaná neki a devizát.

Természetesen egyéb deviza is szóba kerülhet, de gondolom az esetek 99%-ában a dollár (és euro és huf) az, amik a számlákon mozognak.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#40730) V/ válasza Lordus (#40729) üzenetére


V/
Topikgazda

Magyar regisztrációk esetén nincs € kimenetel, a $-os is csak igazi USA bankszámla esetén lehetséges.
A másik-al kezdett dolog meg ugye csak egy kérés? Nem pedig megszervezése.
De nem igazán itteni téma és ezt azért off-ba kellett volna tenni.

(#40731) Lordus válasza V/ (#40730) üzenetére


Lordus
senior tag

köszi,
igen, csak kérdés volt, de nem értem a kérdőre vonást. talán ez bármilyen törvénybe ütközik?
Bocsánat, lehet félreérthető volt... természetesen PayPal-ra értettem a dolgot csak és kizárólag! Pont azért, mert nem lehet normálisan átvezetni magyar számlára csak forintot... Így már remélem érthető és mégiscsak a paypal fórum témába vágó kérdés.

[ Szerkesztve ]

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#40732) V/ válasza Lordus (#40731) üzenetére


V/
Topikgazda

Egy pénzváltó közösség megszervezése, hirdetése egy szakmai jellegű topikban az ÁSZF szerint nem engedélyezett. Az hogy megkérdezed hogy valaki hallott-e már ilyenről az rendben van. Még a válasz is a kérdésre rendben ha nem indul el a toborzás.
Így értettem.

(#40733) atua válasza Lordus (#40729) üzenetére


atua
aktív tag

Kérd az eurós bankszámládra az eurót. Nincs konverzió, de ettől még lehet nagyobb a bukó.

Senki nem fog neked egy az egyben váltogatni, kivéve, ha valakinek pont akkora összegre van szüksége, amit te váltani akarsz. Ennek meg kb. nulla az esélye. Más esetben mindig a haszon miatt váltanak, az meg nem lesz ingyen.
Ugyanitt 300-ért nagyobb tételben vennék eurót :D

(#40734) Matzel válasza V/ (#40728) üzenetére


Matzel
csendes tag

Ma bementem a bankomhoz (Cib bank) tájékoztattam őket hogy mi a gond a számla kivonattal és kellene fejléces nyomtatvány. Kaptam is most elküldtem remélem hogy tényleg jó lesz már. :(((

(#40735) Lordus válasza atua (#40733) üzenetére


Lordus
senior tag

hiába kérem eurós bankszámlára (és ez szabályellenes is egyben, mert a paypal kiköti, hogy csak forintos szlát csaphatsz hozzá), azonnal a paypal forintra váltja.
off utolsó
váltás: na ez az! gondolj bele, mennyien kapunk vagy küldünk pénzt paypallal. és tuti, hogy sokan vannak, akiknek épp forint, sokaknak épp euro, sokaknak meg épp dollár kell. tehát ha lenne ilyen közösség, szívesen a tagja lennék, hisz itt mindenki jól jár, aki épp váltani akar, mert hiszen kötelezően középárfolyam a váltás. mindegy, hogy mennyi kell, legfeljebb 1 ember több emberrel vált /nem is vált, hanem cserél/ (akinek mondjuk sok eurója van, és épp usd-t költene) ez nem kereskedelem. ez egymást segítő közösség, ahol mindenki segít és mindenki segítséget kap egyben... NEM toborzok :N csak csatlakoztam volna :K

[ Szerkesztve ]

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#40736) atua válasza Lordus (#40735) üzenetére


atua
aktív tag

Úgy értettem, hagyd ki a paypalt, ha ez neked bosszantó...

Sokaknak kártya van csatolva a paypalhoz, nem fognak tőled eurót venni középárfolyamon, hanem használják a kártyát, azzal kevesebb a macera.

[ Szerkesztve ]

(#40737) V/ válasza Lordus (#40735) üzenetére


V/
Topikgazda

Ki lehet hagyni a PayPal-t, aTransferwise-en kapsz €-os bankszámlaszámot arra tudnak €-ot utalni és ott a középárfolyamon lehet váltogatni.

(#40738) Matzel válasza Matzel (#40734) üzenetére


Matzel
csendes tag

Meghazudtolom magam úgy néz ki nem tudtam elküldeni és már megnyitni sem tudom az adat módosítást. Nem reagál a gomb a kattintásra. Majd próbálkozom holnap hátha az oldallal van valami.

(#40739) Lordus válasza V/ (#40737) üzenetére


Lordus
senior tag

uhhhh, ez jóóóó! ez itt off? hol tudok ennek utánajárni? (transferwise)

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#40740) V/ válasza Lordus (#40739) üzenetére


V/
Topikgazda

Itt a topik Összefoglalóban a 15. pontnál van egy rövid összefoglaló róluk, nagyon jó magyar nyelvű segítségeik vannak az oldalaikon, van itt topik is.
Belga €-os számlánk van, a font és a $ bankszámla mellett, a forint számlaszám nélküli egyenleg, de ingyen tölthető fel banki utalással, illetve némi pénzért bankkártyáról is.
Évek óta használom külföldre történő utalásra és pénz fogadásra, biztonságos, dombornyomott Mastercard kártyát adnak, a készítés és postázás 2000 Ft, de ezt 3 évente fizetjük, nincs éves díj (bankok ezt a fajtát évente húzós áron adják), én megvagyok elégedve velük és a telefonos ügyfélszolgálat is magyar ha szükség lenne rá.

[ Szerkesztve ]

(#40741) balinlin válasza Lordus (#40739) üzenetére


balinlin
senior tag

Én lehet megnézném a rovolut lehetőségeit is. Annak is van itt topik

(#40742) Lordus válasza V/ (#40740) üzenetére


Lordus
senior tag

köszönöm szépen, mindenképp csekkolom!
balinlin: a revoluton már korábban gondolkodtam, de a jelen gazdasági helyzet nekik nem tett túl jót... Mostanában nem mernék csatlakozni, nagyobb összeggel semmiképp. Paypallal nekem viszonylag jók a tapasztalataim, mondjuk 10 éve kicsit más volt, de ebbe ne menjünk bele. Sajnos az évek előrehaladtával minden sokkal gyengébb, rosszabb, kukacosabb, bonyolultabb, "embertelenebb". Ezen változtatni (javítani) nem lehet.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#40743) balinlin válasza Lordus (#40742) üzenetére


balinlin
senior tag

Ja sok pénzt én sem tartanék revoluton (mondjuk transferwise-on sem biztos, de az nincs is nekem), de a szolgáltatásaik nem rosszak. A regisztráció meg nem fáj és nem is kerül semmibe, annyit megér szerintem...
De az offot befejeztem.

(#40744) togvau válasza atua (#40733) üzenetére


togvau
senior tag

de szép lenne... de X nézetű gyurika nem enged magyar címmel eurot kivenni...

hitler, sztálin, micro usb

(#40745) ppp001


ppp001
csendes tag

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Megrendeltem a Lego.com-ról termékeket, de a Lego visszaírt, hogy nem tudja teljesíteni a megrendelést. Paypal-lal lett fizetve, és a egy átmeneti hitelesítési zárolásba rakta a pénzt, melynél azt írja, hogy a számlát akkor fogják megterhelni, ha lego.com teljesíti a megrendelést. Hogy tudnám megszüntetni az átmeneti hitelesítési zárolást? Köszi.

(#40746) V/ válasza ppp001 (#40745) üzenetére


V/
Topikgazda

A Lego-nak kell sztornózni a vásárlást, mert te ezt nem tudod feloldani egyenlőre. Az hogy ezt neked kell náluk kezdeményezni vagy ők teszik meg azt nem tudom, egyeztess velük, mondjuk ez utóbbi lenne a korrekt, mert ha nincs akkor miért hirdetnek,

[ Szerkesztve ]

(#40747) #65537792


#65537792
törölt tag

Sziasztok! Miért függő? Vagy még csak a bankra vár a pp?

(#40748) V/ válasza #65537792 (#40747) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez mi lenne te fizettél vagy te kaptál?
A képekre ez jön: The requested URL was not found on this server.

(#40749) #65537792 válasza V/ (#40748) üzenetére


#65537792
törölt tag

Én kaptam partial refund-ot. Vettem egy laptopot, de nem voltam teljesen megelégedve a külsejével.
Én látom a képeket, de akkor újra...

Most jó?

[ Szerkesztve ]

(#40750) V/ válasza #65537792 (#40749) üzenetére


V/
Topikgazda

Most jó. Még nem érkezett be a pénz az eladótól fizikailag. valószínűleg utalással küldte a PP-re

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.