Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#143020) palfitom válasza palfitom (#143016) üzenetére


palfitom
Topikgazda

Szívesen.

Mint írtam, ezek inkább szubjektív vélemények, egyiket sem muszáj / ajánlott megfogadni! Az ajánlott részen már túl vagyunk. :)

Ram: Pár ezer Ft-tal drágábbak csak, ennyit szerintem még megér, főleg a 3400-as Patriot.
Lap: "megteszik"? Az i5-ből az utolsó MHz-et is ki lehet velük facsarni, de még egy i7-et is bőven meg lehet rángatni velük. (az Elite még erősebb VRM-mel rendelkezik)
SSD: én már évek óta nem használok HDD-t, és így lettek igazán halkak a gépeim. Az való igaz, hogy rövidebb az élettartamuk, kevesebb írást bírnak, de ha nem megy egész nap a gép mondjuk állandó letöltéssel, akkor sok évig működhet az SSD nálad is, mindezt halkan és gyors működéssel.
Méret? Ahogy Paxker írta.

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.